Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ca_te_rinaki αυτή κάνω κι εγώ και βάζω στο σιρόπι λίγο χυμό πορτοκαλιού όπως το λέει η yasemi!!

Eίναι άπαιχτη!!!!

yasemi μου έχει κεφάλαιο για ξαφνικό και για σταδιακό αποθηλασμό,δεν το έχω διαβάσει.Το πώς να μη σε κάνει πιπίλα για να κοιμηθεί δεν είδα να το αναφέρει πουθενά...αλλιώς θα το είχα εφαρμόσει..

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θηλάζει καμιά σας? Εγώ τον θηλάζω αποκλειστικά. Τις 2 τελευταίες ημέρες όμως σαν να έχει μειωθεί το γάλα μου... δεν ξέρω. Έχω κάνει και τράπεζα γάλακτος, όχι πολύ, καμιά 50αρια σακουλάκια των 150ml. Όσο πάει!

Όταν λες έχει μειωθεί τί ακριβώς εννοείς και από που το κατάλαβες ???

αχουυ με πηραν τα ζουμια....εγραψε η μαμα του Παναγιωτακη που εφυγε......φαταστειτε ρε κοριτσια να γυρναει σπιτι αυτη η μανα κ να βλεπει τα παιχνιδακια του παιδιου της που εφυγε........ενα δραμα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!

Ελίνα καλή μου κοπέλα, δεν ξέρεις πόσο στενοχωρήθηκα. Βέβαια να ξέρεις πώς ο Θεός είναι μεγάλος και γίνονται και θαύματα. Θυμάσαι με την δική μου περίπτωση; Άν μπορούσες να δείς τώρα την ζουζουνίτσα μου πόσο υγιέστατη είναι και μεγαλώνει, δεν θα πίστευες ποτέ ότι πέρασα τόσα πολλά. Ο Θεός μας δοκιμάζει..... προσευχήσου και όλα θα πάνε καλά.

Και εγώ κορίτσια θηλάζω αλλά όχι αποκλειστικά. Μείωση δεν έχω παρατηρήσει αλλά κάποια στιγμή μετά από κανά μήνα λέω να αρχίσω την διαδικασία του αποθηλασμού. Θα το σκεφτώ όμως και πάλι γιατί μου είναι πολύ δύσκολο να την αποχωριστώ, ίσως στον 6ο μήνα που θα ξεκινήσουν και οι κρεμούλες να κρατήσω μόνο τους 2-3 θηλασμούς την ημέρα περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Θα δούμε όμως..... όπως πάει.

Άσχετο, αύριο πηγαίνω για τέστ ΠΑΠ. Έχει κάνει καμιά σας; Και από περίοδο πώς πάτε; Όσες θηλάζουν εννοώ. Σας έχει έρθει; Εμένα ακόμα τίποτα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω Νατασουλα μου πολυ....ο Θεος θα κανει το καλυτερο για τον μπαμπα μου ειμαι σιγουρη,εκεινος δινει εκεινος παιρνει...φανταζομαι την μπουμπουκα σου!:Pχαιρομαι πολυ που ειστε πλεον μια χαρα!!!να την χαιρεσαι κοριτσι μου παντα με υγεια!

Εγω κοριτσακια θηλαζω και θελω να το συνεχισω εως το χρονο εαν μπορεσω τουλαχιστον.ειδικα κιολας που ο μικρος εχει αλλεργια το μητρικο γαλα ειναι οτι καλυτερο μπορω να του προσφερω αυτη τη στιγμη.απο περιοδο δεν εχω μαλλον επειδη θηλαζω ασταματητα πρωι βραδυ:?.

Επισης εχω ακομη προβλημα στην επαφη ποναω παρα πολυ και δεν μπορω καθολου οποτε το χουμε αφησει.Φαινεται δεν εχει επουλωθει ακομη απο το ζορι που τραβηξα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Νατασούλα γιατί να αποθηλάσεις??Κράτα το και όσο πάει!

Εγώ θηλάζω αποκλειστικά,περίοδος δε μου έχει έρθει και τεστ-παπ θα κάνω το Δεκέμβρη!

Το σκέφτομαι να τον κρατήσω αλλά θα δούμε και πάλι. Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα κιλά είναι ακόμα εδώ!!!!!!!!!!! Κορίτσια έφυγα γιατί η μικρή μου μόλις ξύπνησε. Θα τα πούμε σε λίγο......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

αχουυ με πηραν τα ζουμια....εγραψε η μαμα του Παναγιωτακη που εφυγε......φαταστειτε ρε κοριτσια να γυρναει σπιτι αυτη η μανα κ να βλεπει τα παιχνιδακια του παιδιου της που εφυγε........ενα δραμα

Αχ βρε Μαράκι τώρα το είδα κι εγώ....και νωρίτερα την σκεφτόμουν αυτή τη μανούλα.....

Ελίνα μου κι εγώ πονάω στην επαφή,την τελευταία φορά ένιωσα σαν κάτι να σκάλωσε μέσα και μετά δεν μπορούσα να κουνηθώ...

Επίσης,θέλω να κρατήσω το θηλασμό όσο περισσότερο μπορώ,αλλά όπως και να'χει,από Ιούνιο ξεκινάω δίαιτα,δε γίνεται να είμαι αγελάδα (με όλη την έννοια της λέξης!!)...

oCxsp2.png

Άσχετο, αύριο πηγαίνω για τέστ ΠΑΠ. Έχει κάνει καμιά σας; Και από περίοδο πώς πάτε; Όσες θηλάζουν εννοώ. Σας έχει έρθει; Εμένα ακόμα τίποτα.

Γειά σου Νατασούλα.

Πως γίνεται να κάνεις το τεστ πριν έρθει 3-4 φορές η περίοδος?

Νωρίτερα δεν δείχνει σωστά αποτελέσματα. Ολες όσες θηλάζουμε θα το κάνουμε αφού μας έρθει η περίοδος και μετά.

εγω δεν θηλασα και ειναι η τριτη φορα εχθες που μου ηρθε περιοδος... Τεστ Παπ εκανα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αχ είναι τραγικό αυτό που τής συνέβηκε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...