Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποια πορτοκαλοπιτα κανεις?θελω συνταγη!

της Μπαρμπαρίγου.... καλά είναι εγγυηση η γυναίκα! τη γραφω κ την στελνω!

ρε ομορφοκοριτσα στειλτε καμμια συνταγη για ψωμι ευκολουτσικη...δεν εχω αρτοπαρασκευαστη..!!!

πάλι από Μπαρμπαρίγου είχα δει μια πολύέύκολη αλλά δεν είμαι σίγουρη για τις ποσότητες, σίγουρα έλεγε ένα κουτάκι μπύρα νομίζω μισό κιλό αλευρι και ΄κανένα φλθτζανάκι λάδι και αλατι, δεν θέλει φούσκωμα, αλλά μην το δοκιμάσεις θα το κάνω πρώτα εγώ κ μετα θα σου πώ τι έγινε μη σε πάρω στο λαιμό μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λουσυ γιατι δεν ζυμωνεις μονη σου δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο και δεν ειναι και τοσο χρονοβορο αν θες εχω απειρες συνταγες

Γιατί είμαι εντελώς άσχετη...:P Ευχαριστώ. Αν το πάρω απόφαση, θα σου πω.

πολυ ευκολος βαζεις τα υλικα και σε 3 ωρες εχεις ετοιμο ψωμι. πρεπει ομως να το βγαλεις κατευθειαν οταν τελειωσει για βγαλει την υγρασια. ο δικος μου μου χαλασε και πλεον το φτιαχνω μονη μου

3 ώρες??? Χμμμ... Θα μου πεις, εγώ δεν θα κάνω τίποτα.

Σχετικά με τα γυαλιά νομίζω ότι επιτρέπεται μετά τον πρώτο χρόνο.

Ετσι ξέρω και εγώ.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ηρθα για μια στα γρηγορα!!!

απο οσο ξερω οχι.... αυτος τραβαει βιντεο κ μια κοπελα που συνεργαζεται κανει τις φωτο... εμενα ηρθε σπιτι, δεν ξερω αν στο σπιτι του εχει κ εργαστηριο... πιθανων! παρε τον τηλ καλυτερα...

thank you για την πληροφορηση!!!

εμεις ειχαμε στο πατρικο μου, δεν τον βολευτηκαμε... τον πηρε ο θειος μου κ τον εχει ξεπατωσει!!! οποτε ολα σχετικα ειναι...

εμας η παιδιατρος που μας παρακολουθει ειναι στο ικα... αλλα τα εμβολια τα κανω στο ιατρειο της. δεν τα παω στο ικα... πολυς κοσμος... βρωμια... αλλα το prevenar μας το εγραψε... το pentavac ηταν που αγορασα.

ελινακι κουραγιο.... τι να πεις???

αχ! ναι κ εγω!!! κ μαγιω θελω!!!! που θα βρω????

μου το ειχαν πει... ουτως ή αλλως μονο γυαλινα χρησιμοποιω...

αααααχ βρήκα κάτι μαγιουδάκια για κοριτσάκια σκέτη τρελα!!! σε μαγαζί με παιδικά!

Ελίνα μου όχι,δεν την ενοχλούν καθόλου,μια χαρά κάθεται!

Τώρα τη δένω και όποτε την έχω μέσα στο σπίτι γιατί άρχισε να τεντώνεται,κάνει γέφυρα με το σώμα της και προχτές παραλίγο να μου φύγει κάτω...

ca_te_rinaki θα συμφωνήσω απόλυτα για Αργυρώ,περιμένω τη συνταγή!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Ελίνα μου όχι,δεν την ενοχλούν καθόλου,μια χαρά κάθεται!

Τώρα τη δένω και όποτε την έχω μέσα στο σπίτι γιατί άρχισε να τεντώνεται,κάνει γέφυρα με το σώμα της και προχτές παραλίγο να μου φύγει κάτω...

ca_te_rinaki θα συμφωνήσω απόλυτα για Αργυρώ,περιμένω τη συνταγή!!

και εμενα ετσι κανει τωρα στην κουνια με τα ψαρια,γεφυρα το κορμι της το σκατουλι.οποτε την βαζω στο γυμναστηριο να κανει γεφυρες και οτι θελει!

την κυριακη εχουμε τραπεζι τους κουμπαρους και θα κανω αυτη την συνταγη(ξερει η mamageor:D:D:D)

http://www.sintagespareas.gr/sintages/pagomeni-kolasi.html

θα σας πω για τα αποτελεσματα!

ποια πορτοκαλοπιτα κανεις?θελω συνταγη!

πορτοκαλόπιτα

1 πακέτο φύλλο κρούστας

1 ποτήρι καλαμποκελαιο

1 ποτηρι ζαχαρη

ξυσμα από 1 πορτοκάλι

1 φακ. baking powder (20 γρ)

1 βανίλια

4 αυγά

1 γιαουρτι με χαμηλά λιπαρα (2 ή0 %)

για το σιρόπι

2 ποτήρια ζάχαρη

3 ποτήρια νερό

ξύσμα από 1 πορτοκάλι

χτυπάμε με το σύρμα το λάδι, τη ζάχαρη, το ξύσμα,τη βανίλια, τα αυγά κ το γιαούρτι, τα χτυπάμε καλά προσθέτουμε το baking powder κ συνεχίζουμε το ανακάτεμα μεχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα

ανοιγουμε το φύλλο κ το αφήνουμε λίγο να στεγνώσει ωστε να κομματιάζεται πιο ευκολα. κομματι΄ζουμε το φυλλο σε ακανόνιστα κομματια με τα χερια, τα ρίχνουμε στο μειγμα κ ανακατευουμε πολύ καλά μεχρι να μουσκέψει καλά το φύλλο

βουτυρώνουμε ένα ταψί με 35 εκ διαμετρο κ αδειάζουμε όλο το υλικό.

ψήνουμε σε προθερμασμένο φουρνο στους 170 για 30 λέπτα μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια κ να φουσκώσει ελαφρά.

για να βεβαιωθούμε οτι είμαι έτημη μπήγουμε ένα μαχαιρι στο κέντρο κ πρέπει να βγει στεγνο

μόλις κρυώσει καλά βράζουμε τα υλικά για σιρόπι για 15 λεπτα, όπως είναι καυτο περιχύνουμε την πορτοκαλόπιτα την κόβουμε σε κομμάτια κ αφήνουμε να ρουφήξει καλά

σερβίρουμε με γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ή ΄παγωτό

εχει κ συνταγή για γλυκό κουταλιού πορτοκάλι αΝ θές:D:D:tongue:

εγώ άμα σας πω τι θα φτιάξω θα με κυνηγήσετε οπότε δεν λέω.Θα μου πείτε ότι παίζω με τον πόνο σάς.

εσυ όλο 'άμα..' μας λες και όλο μας τα λες στο τελος :tongue::tongue:...πες το κοριτσακι,δεν σε κυνηγαμε...

το doraki φταίει κορίτσια.

Κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες για μεσημέρι και καρμπονάρα για το βράδυ.

Ξερεις ότι το κατσικακι μπορει να ειχε και τα ιδια κιλα με εσενα???:P Ο αντρας σου ποσα κιλα ειναι αληθεια??

Ναι, προσέχετε τι γράφετε γιατί την έχω πατήσει...Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Να γράφετε πάντα έχοντας στο μυαλό σας ότι κάποιος σας παρακολουθεί...:mrgreen:...

α καλο μου, εμενα δε με νοιαζει καθολου...ό,τι λεω το υπογραφω κι όλας :D

αρινα μου εγω ποτε δεν αγχωθηκα για το βαρος της κορης μου,μια φορα τον μηνα ζυγισμα αρκει.επισης μου αρκει που ειναι ολη την ωρα μεσα στην τρελη χαρα και ζωηρη-ζωηρη.οχι πηρε 10 γραμμαρια οχι 20....και εμενα σε ενα μηνα πηρε 640 γραμμαρια.σιγα το πραγμα.....επισης με μαμα που ζυγιζει 47 κιλα τι ακριβως περιμενεις:D:D:D:D????

πες τα ρε κοριτσακι μου....

και ειχαν πιασει σκουλικι επαθα τρελα μονο φωτια δεν εβαλα στη κουζινα 1 το βραδυ καλο???

όντως αηδιαστικο...

ΑΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑ ΕΣΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ 23ΧΡΟΝΗΣ ΤΕΛΟΣ..

γιατι μαρη εχεις εσυ τετοιον?? Που εισαι και μικροτερη δηλαδη... Η μαρινα δεν παιζεται λεμε..

Πες του του καλου σου Μαρινα οτι ηταν η τελευταια του φανελα γιατι εκει οι βλακες του δωσαν μερικες με λαθος το επωνυμο

:roll:...ηλιθιοι...σαν το ελληνικο my big fat greek wedding που ειχαν κανει λαθος το ονομα της συμπεθερας

καλησπερα κοριτσια...με τον μπαμπα απλα περιμενουμε να τελειωσει...ενημερωθηκε η μανα μου το πρωι,εχει πυρετο 40 κ ειναι θεμα χρονου...σας ευχαριστω ολες.ελπιζω κ περιμενω να παει να συναντησει τον Κυριο του.

ντορακι μου δεν προλαβα να σου απαντησω στο μην.

ειμαι πολυ κουρασμενη ο μπουνιτσας εδω κ 2 βραδια κλαιει πολυ με τα δοντια προφανως του δωσα ντεπον.ετσι θα τη βγαλουμε μεχρι να σκασουν τα δοντακια?θα πηδηχτω απο το παραθυρο χαλαρα...ολο αγκαλια κ του κανουμε ενα σωρο καραγκιοζιες για να ξεχνιεται...ειμαι κ καπωσ ψυχολογικα ποναει κ ολο το σωμα μου απο την κουραση που τον σηκωνω δεν κοιμαμαι κιολας...αφηστε....ζω ενα δραμα....

:(:(....

:? εντωμεταξυ δεν ξερω εαν πρεπει να του ξαναδωσω ντεπον δε θελω καθε μερα...μηπωσ δεν κανει.να δω κ αποψε τι θα κανω...

ναι, μην του δινεις βρε κοριτσακι..να το αποφευγεις όσο μπορεις..

αλεκα σε ευχαριστω για το μαιλ! αλλα εχω αποριες!!! θα τις συγκεντρωσω κ θα σε ρωτησω καποια στιγμη..

:wink::wink:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Θηλάζει καμιά σας? Εγώ τον θηλάζω αποκλειστικά. Τις 2 τελευταίες ημέρες όμως σαν να έχει μειωθεί το γάλα μου... δεν ξέρω. Έχω κάνει και τράπεζα γάλακτος, όχι πολύ, καμιά 50αρια σακουλάκια των 150ml. Όσο πάει!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Θηλάζει καμιά σας? Εγώ τον θηλάζω αποκλειστικά. Τις 2 τελευταίες ημέρες όμως σαν να έχει μειωθεί το γάλα μου... δεν ξέρω. Έχω κάνει και τράπεζα γάλακτος, όχι πολύ, καμιά 50αρια σακουλάκια των 150ml. Όσο πάει!

ελα εδω ειμαστε...θηλαζουμε αρκετες...γιατι λες οτι εχει μειωθει το γαλα σου καλε??επειδη ξεπρηστηκες???πληροφοριακια πια σε αυτη την ηλικια οταν τραβανε εκεινη τη στιγμη παραγεται το γαλα ...λεγε να σε βοηθησουμε....εαν θες...

ντορα...ρε συ το βιβλιο της πατσουρου δε το εχω διαβασει....λεει τιποτα καλο που να μη ξερω ηδη???τιπου τροπους αποθηλασμου και τετοια ή δε μου προσφερει τιποτα εμενα πια μετα απο δυο παιδια???πχ πως να μη σε κανει πιπιλα για υπνο??λεω εγω τωρα.....

αααααα...και εμεις τα εμβολια στο ικα παμε απλα εδω το ικα της περιοχης με τοσο κοσμο πρεπει να κλεινεις ενα μηνα πριν ραντεβου...αλλα και το πρεβεναρ μου το γραψανε...και τα παιδακια για τα εμβολια τα παμε αλλου σε αλλο οροφο απο οτι τα παιδια που περιμενουν για παιδιατρο επισκεψη οποτε ολα οκ...σιγα μη δωσω τοσα λεφτα...παιδιατρο την ιδιωτικη (γιατι μονο αυτη παω ) παω περιπου ανα μηνα ή και παραπανω...δεν αγχωνομαι τρελα γιατι στο ενδιαμεσο του διμηνου μου τη ζυγιζουν και στο ικα οποτε πανω κατω ξερω τι γινεται....

λοιπον μια συμβουλη για την πορτοκαλοπιτα (ετσι εγω φτιαχνω λεμονιπιτα)....βαλτε και λιγο χυμο πορτοκαλι μεσα στο μιγμα και λιγο χυμο πορτοκαλι μεσα στο σιροπι...ή λεμονι αναλογα τι φτιαχνετε...επισης εγω βαζω 5 αυγα γιατι με τα 4 δε μου βγηκε ποτε καλη ....

λουσι με προλαβες...την ιδια απορια ειχα και εγω με τον αρτοπαρασκευαστη....και τελικα ακομη δε καταληξα τι συμφερει....αλλα θελω βρε κοριτσια να φαω ενα σωστο χωριατικο ψωμι...δεν βρισκω ωραιο ψωμι πουθενα εδω τριγυρω....

ασχετου καλημερα τσουπρες σε ολες.....εβιτα επιασε το κολπο που μου ειπες..το ειπα χτες στον αντρα μου και σημερα της εδωσε στο καναπε ετσι οπως καθοτανε στο θρονο της η κιουρια και ηπιε ευχαριστα 60 γρ!!!!οποτε ειμαστε σε καλο δρομο.......μερσι μερσι μερσι.....

οσο για τα καθισματακια εγω εχω ενα της κικο μεχρι 9 κιλα αυτο ειχα και στην ελενη υποτιθεται οτι μεχρι ενος χρονου πρεπει να κοιτανε πισω γιατι σε περιπτωση φρεναρισματος δε ξερουν κατι να κανουν με το κεφαλι και μπορει να πνιγουν κατι τετοιο τεσπα...αλλα εγω την ελενη την γυρισα γυρω στο δεκαμηνο...οταν πηγαιναμε βολτα οι δυο μας...τωρα με τη μικρη παλι προς τα πισω τη γυρανω...υπαρχει βρε κοριτσια καθρεφτακι που βαζεις πισω και ετσι βλεπεις το παιδι απο το καθρεφτη του οδηγου και ειναι και προς τα πισω.....

πσω για τουφες εαν προλαβω......

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Εμένα πλέον είναι ελάχιστο το γάλα μου... Πάει αυτό ήταν.. Δεν χρησιμοποίησα θήλαστρο αυτή τη φορά γιατί είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ στο παρελθόν και πάλι μου είχε κρατήσει για 4 μήνες το γάλα. Πάλι στους 4 μήνες περίπου σταματάω τον θηλασμό... Τα νεύρα μου!!!

Όσο για το μοσχαράκι μου, μετά από πολλή σκέψη και με βάση το τι υλικά διαθέτω -γιατί πρέπει να πάμε επειγόντως supermarket-, κατέληξα στην εξής συνταγή (αυτοσχέδια):

Τσιγάρισα το κρέας, στη συνέχεια έριξα κρεμμυδάκι και καρότα και έσβησα με λίγο κονιάκ (δεν έχω κρασί) και με το 1 πορτοκάλι που μου έχει μείνει (κανονικά ήθελα να βάλω 2-3). Όταν βράσει με το καλό το κρέας, θα προσθέσω και λίγο κορν φλαουρ για να δέσει η σάλτσα και θα συνοδεύσω με καστανό ρύζι... Αυτά... Όταν θα είμαι οργανωμένη, θα δοκιμάσω και τις συνταγές σας.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ελα εδω ειμαστε...θηλαζουμε αρκετες...γιατι λες οτι εχει μειωθει το γαλα σου καλε??επειδη ξεπρηστηκες???πληροφοριακια πια σε αυτη την ηλικια οταν τραβανε εκεινη τη στιγμη παραγεται το γαλα ...λεγε να σε βοηθησουμε....εαν θες...

ντορα...ρε συ το βιβλιο της πατσουρου δε το εχω διαβασει....λεει τιποτα καλο που να μη ξερω ηδη???τιπου τροπους αποθηλασμου και τετοια ή δε μου προσφερει τιποτα εμενα πια μετα απο δυο παιδια???πχ πως να μη σε κανει πιπιλα για υπνο??λεω εγω τωρα.....

αααααα...και εμεις τα εμβολια στο ικα παμε απλα εδω το ικα της περιοχης με τοσο κοσμο πρεπει να κλεινεις ενα μηνα πριν ραντεβου...αλλα και το πρεβεναρ μου το γραψανε...και τα παιδακια για τα εμβολια τα παμε αλλου σε αλλο οροφο απο οτι τα παιδια που περιμενουν για παιδιατρο επισκεψη οποτε ολα οκ...σιγα μη δωσω τοσα λεφτα...παιδιατρο την ιδιωτικη (γιατι μονο αυτη παω ) παω περιπου ανα μηνα ή και παραπανω...δεν αγχωνομαι τρελα γιατι στο ενδιαμεσο του διμηνου μου τη ζυγιζουν και στο ικα οποτε πανω κατω ξερω τι γινεται....

λοιπον μια συμβουλη για την πορτοκαλοπιτα (ετσι εγω φτιαχνω λεμονιπιτα)....βαλτε και λιγο χυμο πορτοκαλι μεσα στο μιγμα και λιγο χυμο πορτοκαλι μεσα στο σιροπι...ή λεμονι αναλογα τι φτιαχνετε...επισης εγω βαζω 5 αυγα γιατι με τα 4 δε μου βγηκε ποτε καλη ....

λουσι με προλαβες...την ιδια απορια ειχα και εγω με τον αρτοπαρασκευαστη....και τελικα ακομη δε καταληξα τι συμφερει....αλλα θελω βρε κοριτσια να φαω ενα σωστο χωριατικο ψωμι...δεν βρισκω ωραιο ψωμι πουθενα εδω τριγυρω....

ασχετου καλημερα τσουπρες σε ολες.....εβιτα επιασε το κολπο που μου ειπες..το ειπα χτες στον αντρα μου και σημερα της εδωσε στο καναπε ετσι οπως καθοτανε στο θρονο της η κιουρια και ηπιε ευχαριστα 60 γρ!!!!οποτε ειμαστε σε καλο δρομο.......μερσι μερσι μερσι.....

οσο για τα καθισματακια εγω εχω ενα της κικο μεχρι 9 κιλα αυτο ειχα και στην ελενη υποτιθεται οτι μεχρι ενος χρονου πρεπει να κοιτανε πισω γιατι σε περιπτωση φρεναρισματος δε ξερουν κατι να κανουν με το κεφαλι και μπορει να πνιγουν κατι τετοιο τεσπα...αλλα εγω την ελενη την γυρισα γυρω στο δεκαμηνο...οταν πηγαιναμε βολτα οι δυο μας...τωρα με τη μικρη παλι προς τα πισω τη γυρανω...υπαρχει βρε κοριτσια καθρεφτακι που βαζεις πισω και ετσι βλεπεις το παιδι απο το καθρεφτη του οδηγου και ειναι και προς τα πισω.....

πσω για τουφες εαν προλαβω......

για την πιτα το σκέφτηκα να ρίξω και το χυμό του πορτοκαλιού οχι τιποτ'αλλο μην πάει και χαμένο!!! αλλά είπα να την δοκιμάσω πρώτα έτσι και άλλη φορά κάνω πειραματισμούς! επίσης σκέφτηκα να την κάνω και με λεμόνι, πόσα λεμόνια βάζεις ένα ή 2?

για αυγά καλά ήταν τα 4 εσένα γιατι δεν σου πέτυχε μηπως παιζει ρόλο αν τα αυγά είναι μεγάλα ή μικρά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...