Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φουρνο-ζαχαροπλαστειο

και οι γονείς μου έχουν φούρνο! εσύ δουλεύεις εκει?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ??
εγω δεν το εβαλα ποτε αναποδα γιατι δεν μπορω να μην το βλεπω αλλα νομιζω οτι δεν εχει σχεση η ηληκια αλλα οσο το χρησιμοποιεις αλλα απο 6 μηνων αλλαζεις καρεκλακι και βαζεις το κανονικο απο οσο ξερω

και εγω έτσι νομίζω οτι στους 6 μήνες παίρνεις το κανονικό καθισματάκι

Δεν θυμόμουν ότι έχετε φούρνο... Καλά, αγοράζει ο κόσμος ακόμα τσουρέκια με κόκκινα αυγά? Τα τσουρέκια εντάξει μπορεί να έχουν ζήτηση ολες τις εποχές του χρόνου, αυτά που είναι όμως στολισμένα με κόκκινα αυγά δεν είναι ότι τους έχει μείνει από το Πάσχα?

Μια που μιλάμε για φούρνους, έχει καμιά από εσάς αρτοπαρασκευαστή? Αξίζει τον κόπο? Έχει διαδικασία ή είναι απλό στη χρήση? Όσες έχετε, τον χρησιμοποιείτε ή έχει μείνει στα αζήτητα?

σε εμάς δεν ζητάνε ακόμα με αυγά αλλά πολλές γυναίκες φτιάχνουν μόνες τους τσουρέκια και τα φέρνουν να τα ψησουμε, νομίζω ότι τα τσουρέκια με τα αυγά τα παιρνουν για δώρο στα βαφτιστηρια οπότε μου φαινεται παράξενο να τα ζητάνε "κατόπιν εορτης"!

επισης θελω κι εγω γυαλια!!!! που μπορουμε να βρουμε βρε κοριτσια;;

και εγώ θέλω να του πάρω γυαλιά.... είδα ΣΕ ένα παιδάκι μινι rayban είδε καμια σας πουθενά? αλλά θα έχει για μωράκια?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Α! κορίτσια αυτό το έχετε δεί ???

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=60&artid=296451&dt=01/04/2010

μου το είπε ο αντρας μου προχθές κ δεν του ΄΄εδωσα σημασία, βασικά χρησιμοποιώ γυαλινα μπιμπερό μόνο τις τελευταιες 3 μέρες του έδωσα πλαστικό αλλά κ πάλι τα αφησα στην ακρη γιατι δεν τα δεχεται μαλλον του μυρίζουν! έχουν πρόβλημα κ οι πιπίλες κ τα πιατάκια?

κατω απο τα πλαστικα μπιμπερο υπαρχει ενα νουμερο,π.χ 3...4 .διαβαστε εδω,ειναι copy paste απο το φορουμ

Ήπιατε ποτέ από ένα πλαστικό μπουκάλι και είδατε ένα τριγωνικό

σύμβολο στον πάτο με έναν αριθμό μέσα;

Ξέρετε τι αντιπροσωπεύει ο αριθμός;

Υποθέσατε ότι είναι για την ανακύκλωση;

Λοιπόν κάνετε λάθος!!!

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΗΜΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ...

1) Πολυαιθυλένιο terephalate (PET)

2) Πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE)

3) Πολυβινυλικό χλωρίδιο Unplasticised (UPVC) ή πλαστικοποιημένο πολυβινυλικό χλωρίδιο (PPVC)

4) Πολυαιθυλενίου χαμηλής πυκνότητας (LDPE)

5) Πολυπροπυλένιο (PP)

6) Πολυστυρόλιο (CP) ή εκτάσιμο πολυστυρόλιο (EPS)

7) Άλλο, συμπεριλαμβανομένου νάυλον και ακρυλικού

Αυτό που δεν σας λένε είναι ότι πολλά από τα χρησιμοποιούμενα πλαστικά είναι τοξικά και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα πλαστικό μπορούν να περάσουν από το πλαστικό και στο τρόφιμο/ποτό.

Σκεφτείτε το, πόσες φορές έχετε ή ένας φίλος σας είπε «δεν συμπαθώ αυτό, έχει γεύση σαν πλαστικό μπουκάλι...»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ είναι τα Νο: 3, 6, και 7!!!

ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ αν βρισκονται στον πάτο του μπουκαλιού!!!

Ελέγξτε αυτό το διάγραμμα που αναλύει το πλαστικό, τις χρήσεις και τη χημική παρασκευή του (βρίσκω το #7 λίγο τρομακτικό)

http://www.epd.gov.hk/epd/english/environmentinhk/waste/guide_ref/guide_plascod3.html

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ την επαναχρησιμοποίηση των πλαστικών

μπουκαλιών ΑΜΕΣΩΣ!!!

αυτα προς γνωση και συμμορφωση!!!!!

ηρθα για μια στα γρηγορα!!!

καλημερα!!!!!!

σοφια ο φωτογραφος εχει φωτογραφειο στην σαρωνιδα????η θα κανονισουμε συναντηση για να δω την δουλεια του????

απο οσο ξερω οχι.... αυτος τραβαει βιντεο κ μια κοπελα που συνεργαζεται κανει τις φωτο... εμενα ηρθε σπιτι, δεν ξερω αν στο σπιτι του εχει κ εργαστηριο... πιθανων! παρε τον τηλ καλυτερα...

τα ματοδοντα ειναι οι κυνοδοντες σοφακι και ειναι τα δοντακια που πονανε πιο πολυ οταν βγαινουν

thank you για την πληροφορηση!!!

Μια που μιλάμε για φούρνους, έχει καμιά από εσάς αρτοπαρασκευαστή? Αξίζει τον κόπο? Έχει διαδικασία ή είναι απλό στη χρήση? Όσες έχετε, τον χρησιμοποιείτε ή έχει μείνει στα αζήτητα?

εμεις ειχαμε στο πατρικο μου, δεν τον βολευτηκαμε... τον πηρε ο θειος μου κ τον εχει ξεπατωσει!!! οποτε ολα σχετικα ειναι...

Αυτα που γραφοντε στο ΙΚΑ τα παιρνω δωρεαν απο το φαρμακειο αλλα τα παω και τα κανω στη γιατρο μου....αυτο το 6πλο ομως που καναμε το 2ο μηνα δεν γραφοταν και το αγορασα...δεν θελω μωρε να το παω στο ΙΚΑ γινεται χαμος και θελω η γιατρος μου να το βλεπει καθε μηνα το μωρο για να μπορω να την παιρνω τηλ. οποτε θελω

εμας η παιδιατρος που μας παρακολουθει ειναι στο ικα... αλλα τα εμβολια τα κανω στο ιατρειο της. δεν τα παω στο ικα... πολυς κοσμος... βρωμια... αλλα το prevenar μας το εγραψε... το pentavac ηταν που αγορασα.

καλησπερα κοριτσια...με τον μπαμπα απλα περιμενουμε να τελειωσει...ενημερωθηκε η μανα μου το πρωι,εχει πυρετο 40 κ ειναι θεμα χρονου...σας ευχαριστω ολες.ελπιζω κ περιμενω να παει να συναντησει τον Κυριο του.

ελινακι κουραγιο.... τι να πεις???

επισης θελω κι εγω γυαλια!!!! που μπορουμε να βρουμε βρε κοριτσια;;

αχ! ναι κ εγω!!! κ μαγιω θελω!!!! που θα βρω????

Α! κορίτσια αυτό το έχετε δεί ???

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=60&artid=296451&dt=01/04/2010

μου το ειχαν πει... ουτως ή αλλως μονο γυαλινα χρησιμοποιω...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...