Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Ελίνα μου για τσέκαρε με το καθισματάκι,κι εγώ της peg perego έχω μέχρι 9 κιλά,αλλά η μπουμπού μια χαρά χωράει,όταν ήταν και χειμώνας της έβαζα μια κουβερτούλα για να μη χάνεται μέσα στο κάθισμα!

Αχχχχχ κι εγώ όλο έφτιαχνα πράγματα,φαγητά,γλυκά,δοκίμαζα ένα σωρό συνταγές αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ πετύχαιναν και έτσι πήρα τα 20 κιλά που με έχουν στοιχιώσει....

Ftiaxne ta kai stelne ta kale :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

ε τοτε τα ιδια λεφτα μας βγαινει :) εγω στο μηνιαιο ραντεβου με την γιατρο κανω και το εμβολιο...δηλαδη δεν παω και 2 η φορα.... εγω κλεινω ραντεβου στο Ικα παω μονο με το βιβλιαριο του παιδιου ...μου γραφουν το εμβολιο ..το παιρνω απο το φαρμακειο και το παω στην δικια μου....ρε Σοφακι σ εμενα ειπαν οτι αυτο το prevenar δεν το γραφει το Ικα και το πληρωσα...εσυ πως το κανες τζαμπα??

εγω δινω 40 ευρω την επισκεψη στην ιδιωτικη παιδιατρο που εχω.και δεν θα πληρωσω ποτε για εμβολιο οποτε κερδισμενη ειμαι.

το ικα εχει την δικη του σειρα στα εμβολια.το πρωτο που καναμε εμεις το 5πλο ηταν το infarix-hexa(καπως ετσι).ο πρωτος παιδιατρος που ειχαμε φερει σπιτι μας (αλλα τον αλλαξαμε στην πορεια)ειχε πει να κανουμε το prevenar.οταν τον ρωτησαμε αν μπορουμε να το γραψουμε στο ικα μας ειπε οχι,αυτο δεν γραφεται,μπορειτε μονο να πατε να το κανετε στο ικα.οσα εμβολια εχει το ικα στα ψυγεια του δεν τα γραφει,οσα δεν εχει σου τα γραφουν με μηδενικη συμμετοχη.

ελινα λυπαμαι κοπελα μου για τον μπαμπα σου:(:(:(:(:(!

Χαχα είναι κι αυτό μια λύση!!!!

Κορίτσια πάντα τις πατάτες τις τηγάνιζα στη φριτέζα για ευκολία αλλά σήμερα επειδή δεν είχα όρεξη να την κατεβάζω,τις έκανα στο τηγάνι με φρέσκο ελαιόλαδο και ήταν ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!Πουθενά δεν έχω φάει πιο νόστιμες,ούτε η μαμά μου δεν τις πετυχαίνει έτσι!!!

oCxsp2.png

inaki τι ακριβως θελεις να σου στειλω?για στολισμο,για μπομπο,για προσκλητηρια?????

επισης inaki με κορη την ηλιακτιδα:D:D:D,εχει και εδω ομορφα πραγματα και για καλο σκοπο.

http://www.iliaktida-amea.gr/?q=image/tid/21

Διαφημίσεις

annia μου αν αυτό ήταν αλήθεια εγώ θα ήμουν 30 κιλά τώρα,όλη μέρα με μια τσίχλα στο στόμα είμαι!!!

Επίσης,το Rhodes island που λέει,μήπως είναι η Ρόδος μας?!?!?!?!?!?!?!?

χαχαχαχα οχι καλε ,προαστιο της Νεας Υορκης ειναι!

δεν ξερω μωρε με τ καθισματακι τι γινεται...ντορακι εχεις εκεινο που εχει μεσα κ ενα σαν στηριγμα δεξια κ αριστερα που κραταει το κεφαλι του μωρου?γιατι αυτο ειναι που δε τον βολευει καθολου.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

χαχαχαχα οχι καλε ,προαστιο της Νεας Υορκης ειναι!
δεν ξερω μωρε με τ καθισματακι τι γινεται...ντορακι εχεις εκεινο που εχει μεσα κ ενα σαν στηριγμα δεξια κ αριστερα που κραταει το κεφαλι του μωρου?γιατι αυτο ειναι που δε τον βολευει καθολου.
Βρε το ξέρω,για πλάκα το είπα!Δεν ήξερα ότι είναι εκεί αλλά σίγουρα δεν ήταν η Ρόδος!!!

Έχει ένα μαξιλαράκι δεξιά κι αριστερά,είναι το Pliko P3.

ΤΕΣΤΤΕΣΤ

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...