Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΓΩ ΕΨΩ ΤΗς ΚΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 18ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙς ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΑΝΑΠΟΔΑ..ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΘΙΣΤΟ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΠΤΙΑ ΘΕΣΗ ΠΕΙΡΑΖΕΙ??

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε τοτε τα ιδια λεφτα μας βγαινει :) εγω στο μηνιαιο ραντεβου με την γιατρο κανω και το εμβολιο...δηλαδη δεν παω και 2 η φορα.... εγω κλεινω ραντεβου στο Ικα παω μονο με το βιβλιαριο του παιδιου ...μου γραφουν το εμβολιο ..το παιρνω απο το φαρμακειο και το παω στην δικια μου....ρε Σοφακι σ εμενα ειπαν οτι αυτο το prevenar δεν το γραφει το Ικα και το πληρωσα...εσυ πως το κανες τζαμπα??

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλησπερα κοριτσια...με τον μπαμπα απλα περιμενουμε να τελειωσει...ενημερωθηκε η μανα μου το πρωι,εχει πυρετο 40 κ ειναι θεμα χρονου...σας ευχαριστω ολες.ελπιζω κ περιμενω να παει να συναντησει τον Κυριο του.

ντορακι μου δεν προλαβα να σου απαντησω στο μην.

ειμαι πολυ κουρασμενη ο μπουνιτσας εδω κ 2 βραδια κλαιει πολυ με τα δοντια προφανως του δωσα ντεπον.ετσι θα τη βγαλουμε μεχρι να σκασουν τα δοντακια?θα πηδηχτω απο το παραθυρο χαλαρα...ολο αγκαλια κ του κανουμε ενα σωρο καραγκιοζιες για να ξεχνιεται...ειμαι κ καπωσ ψυχολογικα ποναει κ ολο το σωμα μου απο την κουραση που τον σηκωνω δεν κοιμαμαι κιολας...αφηστε....ζω ενα δραμα....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

re συ Ελινα πολυ ζορικος σας βγηκε ο μπουνιτσας!!!!!!!! υπομονη κοριτσακι!!!!!!!!!!!

αστα οσο γλυκος κ ναζιαρης ειναι αλλο τοσο τρελαινεται μια με τα δοντια μια με τις αλλεργιες...:? εντωμεταξυ δεν ξερω εαν πρεπει να του ξαναδωσω ντεπον δε θελω καθε μερα...μηπωσ δεν κανει.να δω κ αποψε τι θα κανω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Να΄μαι πάλι ! Έφτιαξα τον αρακά μου, σκούπισα, θήλασα τη μπεμπού, την κοίμισα....τι δηλαδή μόνο εσείς είσαστε οι προκομμένες ????? Ε ???

Κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες για μεσημέρι και καρμπονάρα για το βράδυ.

Α καλάαααα....εγώ ψάχνομαι τι θα μαγειρέψω κάθε μέρα πολλές φορές και κάθε δεύτερη κι εσύ κάνεις 2 διαφορετικά ???? Δεν το κάνω αυτό με τίποτα.....

..H kaluterh mou mera einai h Pempth pou trwme delivery!!

Ωραία ιδέα :idea: για να το καθιερώνω κι εγώ σιγά σιγά...

Σοφάκι πολύ ''μούτρο'' η κόρη σου με το γυαλί !!!!!!

Λούσυ εγώ έχω αλλά δεν τον πολυχρησιμοποιώ...

Όταν τον πρωτοπήρα έκανα μερικές φορές αλλά τα παράτησα γιατί με τη δουλειά έλλειπα πολλές ώρες από το σπίτι και όταν γυρνούσα το τελευταίο πράγμα που ήθελα να φτιάξω ήταν ζυμωτό ψωμί.

Τον πήρα γιατί μου είχε πει τα καλύτερα μία φίλη μου που τον έχει καταευχαριστηθεί. Βέβαια εκείνη δε δουλεύει και τα παιδιά της είναι μεγάλα πότε έχει χρόνο μπόλικο.

Και το Ινάκι έχει και αν θυμάμαι καλά φτιάχνει ψωμάκι τις Κυριακές!

για τα καθισματακια πουλετε εμενα αχρηστο παει ειναι πολυ αβολο ρε παιδια.δεν χωραει το παιδι κ υποτιθεται ειναι εως 13 κιλα.που χωραει το παιδι 13 κιλων μωρε...της peg perego ειναι

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

α κι εγω εκανα ζυμωτο ψωμακι κ μετα πηρα τον αρτοπαρασκευαστη κ φτιαχνω καθε μερα....γενικα πριν τον μπουνιτσα ολο εφτιαχνα διαφορα...τωρα μαζευτηκα λιγακι.εχθες εκανα το κεκακι ομως κ ηταν τελειο.αν σας αρεσει ο μπακλαβας να φτιαξετε τη συνταγη του παρλιαρου θα με θυμηθειτε ειναι απιστευτος...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλησπερα κοριτσια...με τον μπαμπα απλα περιμενουμε να τελειωσει...ενημερωθηκε η μανα μου το πρωι,εχει πυρετο 40 κ ειναι θεμα χρονου...σας ευχαριστω ολες.ελπιζω κ περιμενω να παει να συναντησει τον Κυριο του.

ντορακι μου δεν προλαβα να σου απαντησω στο μην.

ειμαι πολυ κουρασμενη ο μπουνιτσας εδω κ 2 βραδια κλαιει πολυ με τα δοντια προφανως του δωσα ντεπον.ετσι θα τη βγαλουμε μεχρι να σκασουν τα δοντακια?θα πηδηχτω απο το παραθυρο χαλαρα...ολο αγκαλια κ του κανουμε ενα σωρο καραγκιοζιες για να ξεχνιεται...ειμαι κ καπωσ ψυχολογικα ποναει κ ολο το σωμα μου απο την κουραση που τον σηκωνω δεν κοιμαμαι κιολας...αφηστε....ζω ενα δραμα....

Λυπάμαι πολύ Ελινα μου...

Να΄μαι πάλι ! Έφτιαξα τον αρακά μου, σκούπισα, θήλασα τη μπεμπού, την κοίμισα....τι δηλαδή μόνο εσείς είσαστε οι προκομμένες ????? Ε ???

Λούσυ εγώ έχω αλλά δεν τον πολυχρησιμοποιώ...

Όταν τον πρωτοπήρα έκανα μερικές φορές αλλά τα παράτησα γιατί με τη δουλειά έλλειπα πολλές ώρες από το σπίτι και όταν γυρνούσα το τελευταίο πράγμα που ήθελα να φτιάξω ήταν ζυμωτό ψωμί.

Τον πήρα γιατί μου είχε πει τα καλύτερα μία φίλη μου που τον έχει καταευχαριστηθεί. Βέβαια εκείνη δε δουλεύει και τα παιδιά της είναι μεγάλα πότε έχει χρόνο μπόλικο.

Και το Ινάκι έχει και αν θυμάμαι καλά φτιάχνει ψωμάκι τις Κυριακές!

Μπράβο! Είσαι και εσύ προκομένη!!!:tongue:

Συζητάμε να πάρουμε αρτοπαρασκευαστή, αλλά θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα τον χρησιμοποιούμε και ότι βγαίνει εύγεστο ψωμί, χωρίς να απαιτείται μεγάλη διαδικασία... Θα δούμε.

Πάω να φάω.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Λουσυ γιατι δεν ζυμωνεις μονη σου δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο και δεν ειναι και τοσο χρονοβορο αν θες εχω απειρες συνταγες

Ελινακι σε σχεση με το μωρο μηπως κανει κατι λαθος εχεις φτιαξει τις ζωνες ας πουμε

Και για τον μπαμπα σου κουραγιο κοριτσακι μου να κοιτας τον μπουνιτσα στα δυσκολα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια που μιλάμε για φούρνους, έχει καμιά από εσάς αρτοπαρασκευαστή? Αξίζει τον κόπο? Έχει διαδικασία ή είναι απλό στη χρήση? Όσες έχετε, τον χρησιμοποιείτε ή έχει μείνει στα αζήτητα?

πολυ ευκολος βαζεις τα υλικα και σε 3 ωρες εχεις ετοιμο ψωμι. πρεπει ομως να το βγαλεις κατευθειαν οταν τελειωσει για βγαλει την υγρασια. ο δικος μου μου χαλασε και πλεον το φτιαχνω μονη μου
ναι στελνουν με κουριερ απο οτι εχω διαβασει στο φορουμ με 6-7 ευρω εξοδα αποστολης.

ααα να σε πω...θα μου στειλεις τις ιστοσελιδες που εχεις αποθηκευσει για την βαφτιση;

Ελινα μου κουραγιο...και υπομονη με τον μπουνιτσα

Αρχισαμε τα οργανα κι εμεις...κλαιει με ενα παραπονο...μαλλον γκρινια απο το εμβολιο!!!

Βρε Ελίνα μου για τσέκαρε με το καθισματάκι,κι εγώ της peg perego έχω μέχρι 9 κιλά,αλλά η μπουμπού μια χαρά χωράει,όταν ήταν και χειμώνας της έβαζα μια κουβερτούλα για να μη χάνεται μέσα στο κάθισμα!

Αχχχχχ κι εγώ όλο έφτιαχνα πράγματα,φαγητά,γλυκά,δοκίμαζα ένα σωρό συνταγές αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ πετύχαιναν και έτσι πήρα τα 20 κιλά που με έχουν στοιχιώσει....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...