Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφακι ναι ετσι κανω τα παιρνω απο φαρμακειο και τα παω στη γιατρο μου....γιατι εσεις τι κανετε????

Μαρινα στο ταχυδρομειο μου ειπαν την Παρασκευη να πας να την παρεις γιατι μαλλον δε θα σου ρθει σπιτι

εγω κανω ολα τα εμβολια στο ικα και δεν πληρωνω τιποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμάς το καρεκλάκι είναι μέχρι 9 κιλά και ο άντρας μου που το βαζοβγάζει στο αμάξι μου είπε ότι στη βάση isofix που έχουμε μπαίνει μόνο ανάποδα,οπότε φαντάζομαι ότι μόλις η μικρή γίνει 9.001 γραμ θα αλλάξουμε καθισματάκι και θα τη βάλουμε να κοιτάει μπροτσά!!!

oCxsp2.png

σοφακι ναι ετσι κανω τα παιρνω απο φαρμακειο και τα παω στη γιατρο μου....γιατι εσεις τι κανετε????

Μαρινα στο ταχυδρομειο μου ειπαν την Παρασκευη να πας να την παρεις γιατι μαλλον δε θα σου ρθει σπιτι

Ευχαριστω Μαρακι θα χαρει πολυ ο καλος μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ??

Πάει ανάλογα με τα κιλά και όχι ανάλογα με την ηλικία. Νομίζω το ανάποδο καρεκλάκι είναι για μέχρι 9 κιλά.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Αυτα που γραφοντε στο ΙΚΑ τα παιρνω δωρεαν απο το φαρμακειο αλλα τα παω και τα κανω στη γιατρο μου....αυτο το 6πλο ομως που καναμε το 2ο μηνα δεν γραφοταν και το αγορασα...δεν θελω μωρε να το παω στο ΙΚΑ γινεται χαμος και θελω η γιατρος μου να το βλεπει καθε μηνα το μωρο για να μπορω να την παιρνω τηλ. οποτε θελω

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Το δικο μου εγραφε παντως εως 6 μηνων και οντως τωρα το βλεπω ου ειναι και λιγο ψιλουλης οτι ειναι οριακο αλλα εμπαινε και κανονικα παντως μολις αρχισει να στηριζεται στο ...... του θα τον βαλω στο κανονικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτα που γραφοντε στο ΙΚΑ τα παιρνω δωρεαν απο το φαρμακειο αλλα τα παω και τα κανω στη γιατρο μου....αυτο το 6πλο ομως που καναμε το 2ο μηνα δεν γραφοταν και το αγορασα...δεν θελω μωρε να το παω στο ΙΚΑ γινεται χαμος και θελω η γιατρος μου να το βλεπει καθε μηνα το μωρο για να μπορω να την παιρνω τηλ. οποτε θελω

μαρια πας απλως και σου το γραφει ή κλεινεις ραντεβου δεν εχω παει ποτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

λοιπον για τα εμβολια παω στον-ην παιδιατρο του ικα.εκει ξεκινησα απο την αρχη.εκλεισα ραντεβου,πηγαμε στο ικα,την ζυγισε,την μετρησε και της εκανε το εμβολιο.την πρωτη φορα εκανε το 5πλο το οποιο το εχει το ικα στα ψυγεια του και δεν χρειαζεται να στο γραψουν.καθε φορα που παμε μου λεει "τωρα θα ξαναερθεις περιπου την ταδε ημερομηνια για το επομενο εμβολιο" και μου λεει αν το επομενο εμβολιο το εχει το ικα,αν δεν το εχει μου λεει να παω λιγες μερες πριν το εμβολιο για να μου το γραψει να το παρω απο φαρμακειο με μηδενικη συμμετοχη.να διευκρινησω βεβαια οτι στο ικα που ειμαι εγω δεν εχει κινηση,παρασκευη πηρα τηλεφωνο και βρηκα ραντεβου για δευτερα!!!!και ποτε μα ποτε δεν εχουμε βρει αλλον να περιμενει απο εξω με παιδακι αρρωστο η για εμβολιο.

Πες του του καλου σου Μαρινα οτι ηταν η τελευταια του φανελα γιατι εκει οι βλακες του δωσαν μερικες με λαθος το επωνυμο

κοιτα εμεις της Κοβερντι να ειναι θελουμε γιατι σου ειπα ειμαστε και συλεκτες μαζευουμε οποιαδηποτε φανελα ολων των ομαδων αλλα της Εθνηκης εχουμε παααααααρα πολλες λογω του μαγαζιου κιολας με ολα τα ονοματα.Τωρα ποτε θα τα παρω και θα τα κουρελιασω δεν ξερω

[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον για τα εμβολια παω στον-ην παιδιατρο του ικα.εκει ξεκινησα απο την αρχη.εκλεισα ραντεβου,πηγαμε στο ικα,την ζυγισε,την μετρησε και της εκανε το εμβολιο.την πρωτη φορα εκανε το 5πλο το οποιο το εχει το ικα στα ψυγεια του και δεν χρειαζεται να στο γραψουν.καθε φορα που παμε μου λεει "τωρα θα ξαναερθεις περιπου την ταδε ημερομηνια για το επομενο εμβολιο" και μου λεει αν το επομενο εμβολιο το εχει το ικα,αν δεν το εχει μου λεει να παω λιγες μερες πριν το εμβολιο για να μου το γραψει να το παρω απο φαρμακειο με μηδενικη συμμετοχη.να διευκρινησω βεβαια οτι στο ικα που ειμαι εγω δεν εχει κινηση,παρασκευη πηρα τηλεφωνο και βρηκα ραντεβου για δευτερα!!!!και ποτε μα ποτε δεν εχουμε βρει αλλον να περιμενει απο εξω με παιδακι αρρωστο η για εμβολιο.

Σε ποιο πας γιατι ειμαστε γειτονισσες νομιζω στη Μουγλων?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εννοειται πως εχω και παιδιατρο δικη μου που την βλεπει καθε μηνα για τους λογους που λες και εσυ.αν συμβει κατι τα μεσανυχτα να εχω καποιον να παρω τηλεφωνο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...