Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vre Arina, pws eisai 46kg me tetoia diatrofh mas les?? Egw h erhmh den trww to meshmeri gia na borw na faw kanonika me thn oikogeneia to vradu..kai pali 47kg hmouna sto Gumnasio!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

δεν μου κανει εντυπωση εγω με αυτη τη διατροφη χανω κιολας

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραια συνταγη Εβιτα εμεις σημερα ειχαμε μανιταροσουπα και σπανακοπιτα με γιαουρτι

Τι σιχαμα αυτο με το χυμο και εγω δεν τους δινω τετοια πραγματα

Λοιπον ακουστε τι επαθα εχτες το βραδυ παω στη κουζινα και αρχιζει να μυριζει κατι πολυ ασχημα ψανω ψαχνω και τι βλεπον οι ματαρες μου?/ειχα βγαψει κατι αυγα και τα ειχα αφησεις εξω επειδη ειχαν βγει πολυ ωραια να χωνεψουν για να τα εχω σαν διακοσμητικα ειχε παει ο μεγαλος τα ειχε τσουγκρισει και ειχαν πιασει σκουλικι επαθα τρελα μονο φωτια δεν εβαλα στη κουζινα 1 το βραδυ καλο???

Μπλιάχ!!!!!!!!!!! Εγώ βλέπω που πουλάνε ακόμα τσουρέκια συσκευασμένα με κόκκινα αυγά... Εϊναι δυνατόν? Και μην μου πείτε ότι ξαναέψησαν τσουρέκια οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Μπλιάχ!!!!!!!!!!! Εγώ βλέπω που πουλάνε ακόμα τσουρέκια συσκευασμένα με κόκκινα αυγά... Εϊναι δυνατόν? Και μην μου πείτε ότι ξαναέψησαν τσουρέκια οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία...

λουσυ ξαναψηνουν εμεις ψηνουμε καθημερινα γυρω στα 10 κοματια δεν μπορει να κρατηθει το τσουρεκι τοσο μερες καταρχην μουχλιαζει αλλα το αυγο εννοειτε δεν το τρως σε περιπτωση που εχει αν και εμεις δεν βαζουμε πλεον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

άντε, και καλή επιτυχία!!!

κοριτσια, μια φίλη μου πηγε στο Ναρλή στην Καβάλα. Σετ βάπτισης lapin εδώ είχε 315 και της το αφήνουν 285 και εκει της το δινει 220!!!!! και μπομπο που εδώ τις βρισκει 1,65-1,55 εκει τις βρηκε 1,20!!! και μου ειπε οτι εχει άπειρα πραγματα και πάμφθηνα και ότι δεν το πιανει το ματι σου το μαγαζί!!!

μου φαίνεται θα πάω μια βόλτα Καβάλα!!!!

καλημερα!!!!!!

σημερα οδηγησα πρωτη φορα με την κορη μου στο αυτοκινητο!ε ηταν να μην κανω την αρχη!εχουμε να κανουμε πολλεεεεεεεεεεεες βολτες!πηγαμε αεροδρομιο,ερχοταν ενας θειος μου απο αμερικη και μου εφερνε δωρα για την μικρη.πηξαμε στα ρουχα,μιλαμε για πολλα ρουχα.και ενα ζευγαρι θεικα γυαλια ηλιου,θα σας βαλω μετα φωτο της μικρης που καμαρωνει με τα γυαλια!:D:D

αρινα μου εγω ποτε δεν αγχωθηκα για το βαρος της κορης μου,μια φορα τον μηνα ζυγισμα αρκει.επισης μου αρκει που ειναι ολη την ωρα μεσα στην τρελη χαρα και ζωηρη-ζωηρη.οχι πηρε 10 γραμμαρια οχι 20....και εμενα σε ενα μηνα πηρε 640 γραμμαρια.σιγα το πραγμα.....επισης με μαμα που ζυγιζει 47 κιλα τι ακριβως περιμενεις:D:D:D:D????

mamageor κατι διαβασα εχτες σε ενα μηνυμα σου και εχω την απορια?αγοραζεις τα εμβολια και σου τα κανει ιδιωτης?????

σοφια ο φωτογραφος εχει φωτογραφειο στην σαρωνιδα????η θα κανονισουμε συναντηση για να δω την δουλεια του????

πολύ ομορφα τα γυαλάκια κ η κορούλα σου όλα τα λεφτά, όλο ναζι!!

λουσυ ξαναψηνουν εμεις ψηνουμε καθημερινα γυρω στα 10 κοματια δεν μπορει να κρατηθει το τσουρεκι τοσο μερες καταρχην μουχλιαζει αλλα το αυγο εννοειτε δεν το τρως σε περιπτωση που εχει αν και εμεις δεν βαζουμε πλεον

μαρινάκι, δεν θυμάμαι, εχετε ζαχαροπλαστείο?

μπομπο σε σαιτ 1,75,μπομπο στον ναρλη 1 ευρω!!!!!!!ακριβως η ιδια!μαλλον απο εκει θα παραγγειλω.εβιτα να κοιταξεις και εσυ στον ναρλη,εχει μπομπο καραβακι που θελεις.

a teleia, euxaristw! stelnoun taxudromikws?

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ??

εγω δεν το εβαλα ποτε αναποδα γιατι δεν μπορω να μην το βλεπω αλλα νομιζω οτι δεν εχει σχεση η ηληκια αλλα οσο το χρησιμοποιεις αλλα απο 6 μηνων αλλαζεις καρεκλακι και βαζεις το κανονικο απο οσο ξερω

[sIGPIC][/sIGPIC]

σοφακι ναι ετσι κανω τα παιρνω απο φαρμακειο και τα παω στη γιατρο μου....γιατι εσεις τι κανετε????

Μαρινα στο ταχυδρομειο μου ειπαν την Παρασκευη να πας να την παρεις γιατι μαλλον δε θα σου ρθει σπιτι

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Δεν θυμόμουν ότι έχετε φούρνο... Καλά, αγοράζει ο κόσμος ακόμα τσουρέκια με κόκκινα αυγά? Τα τσουρέκια εντάξει μπορεί να έχουν ζήτηση ολες τις εποχές του χρόνου, αυτά που είναι όμως στολισμένα με κόκκινα αυγά δεν είναι ότι τους έχει μείνει από το Πάσχα?

Μια που μιλάμε για φούρνους, έχει καμιά από εσάς αρτοπαρασκευαστή? Αξίζει τον κόπο? Έχει διαδικασία ή είναι απλό στη χρήση? Όσες έχετε, τον χρησιμοποιείτε ή έχει μείνει στα αζήτητα?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

a teleia, euxaristw! stelnoun taxudromikws?

Εβιτα εγω ειχα καραβακι στο Δημητρη που ηταν αυτα που κρεμας εξω που κανουν θορυβο με τον αερα ηταν καραβακι και κατω δεμενα δελφινακι τα ειχα παρει απο τον Πειραια και ηταν οι παιδικες μπομπο αν θυμαμαι καλα ηταν λιγο ακριβες γυρω στα δυο μιση με τρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...