Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

      Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

      Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Δεκέμβριος 2009


CoffeeFilter

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • aleca

    1761

  • marina mimi

    1737

  • inaki

    1682

  • Sofia_m

    1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Frikh auto me to xumo!

Eleos pia, den xerei kaneis apo pou na fulaxtei!

Lucy, h suntagh einai polu aplh. Psilokoveis polla kremmudia kai ta tsigarizeis mexri na ginoun polu malaka. Meta vazeis kai to kreas mesa kai molis tsigaristei kai auto ta kalupteis me passata kai ligo nero, kai ta fhneis na vrasoun mexri na malakwsei to kreas. Sto telos vazeis miso koutaki bira kai mia feta pswmi aleimenh me moustarda. Anakateueis, kai otan phxei h saltsa, ta svhneis ola kai alatopiperizeis kata voulhsh!

νόστιμο ακουγεται, αλλά το ψωμακι υπάρχει λόγος που το βάζουμε?

κοριτσια κοιταξτε αυτο http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_5046.html
Υπέροχα!!! Και εγώ τα μακαρόνια μου έλεγα να τα κάνω καρμπονάρα, αλλά τελικά τα έκανα με κόκκινη σάλτσα...

Μουστάρδα και μπύρα? Χμμμ... Θα το έχω στα υπόψην...

Ναι, προσέχετε τι γράφετε γιατί την έχω πατήσει...Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Να γράφετε πάντα έχοντας στο μυαλό σας ότι κάποιος σας παρακολουθεί...:mrgreen:

Και εγώ πολλές φορές φτιάχνω δεύτερο φαγητό, αλλά το δεύτερο είναι πάντα πιο πρόχειρο από το πρώτο...

εγώ σταμάτησα να κάνω 2ο φαγητό το βράδι συνηθως τρωμε τοστ ή κανενα αυγό τηγανιτο στο τσακιρ κέφι

Για 2 άτομα αλλά είμαστε κακομαθημένα και δεν τρόμε το ίδιο φαγητό 2 φορές.Και έτσι μαγειρεύω 2 φορές από λίγο για να μην το πετάξω.

έτσι κάνω και εγώ ο άντρας μου δεν μπορει να φάει το φαγητό που έτρωγε το μεσημέρι ειδικά στηγν αρχή πετούσα ολοκληρα ταψια φαγητού!

κοριτσακια καλημερααααα..βλεπω εχετε πιασει ολες τις δουλειες..εγω σκουπισμα και σιδερωμα ειχα χτες και προχτες και σημερα θα κανω γενικη τα μπανια επισης δεν εχω μαγειρεμα γιατι θα φαμε φακες απο χτες..πωπω στοιχακι εκανα..

εγώ ανεπρόκοπη εχω να καθαρίσω από το Πάσχα χάλασε η σκούπα μου, μ'επισασε και μια βαρεμάρα λόγω καιρού σημερα όμως δεν πάει άλλο επιβάλλεται

Έλα βρε.......Εγώ λιμπίζομαι την καρμπονάρα πάντως!!!!!

και εγώ καρμπονάρα για μεσημέρι και θα κάνω και μια πορτοκαλοπιτα της μπαρμπαρίγου να δω αν θα βγει καλή! έλα να σε φιλεψουμε :D

doraki πολύ ενδιαφέρον το site που έστειλες!

πέθανα στο γέλιο με τη Νίνα και τη Φιλίτσα!!!

α πα πα γκρινια ο μικρός πάλι 3 μέρες δεν σταμάτησε θα κλεισω ραντεβού για το εμβολιο σημερα να δει και τα ουλάκια του μάλλον δόντια είναι αλλά δεν είμαι και σίγουρη!

Link to comment
Share on other sites

Passata??? Τί είναι αυτό??? Και το ψωμί τι το κάνεις μετά??:confused:

passata νομίζω είναι η σάλτσα τομάτας που είναι στο κουτί αλλά δεν ξέρω αν είναι και ο πελτές! εβιτάκι εξηγησε!!!:tongue:

Link to comment
Share on other sites

ir8a pali!

Loipoin na dieukrinisw:

- To mosxari to kovete se mikra kommatia, san megalous kuvous as poume

- Gia miso kilo mosxari, valte 4 megala kremmudia

- Egw vazw Passata, pou einai h etoimh ntomatada. Boreite na valete kai pelte, den uparxei provlhma.

- To pswmi voh8aei na ginei mia pio sumpaghs/phxth saltsa. An den 8elete na to valete, tote pros to telos tou vrasimatos, valte apla 2 koutalakia moustarda kai dokimaste. Egw kamia fora vazw kai parapanw mias kai mou aresoun ta pikantika

- An 8elete vazete ki ena kuvo laxanikwn sth saltsoula

Elpizw na voh8hsa!


ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png
Link to comment
Share on other sites

οχι εγω μαγειρευω κανονικα... αλλα οχι καθε μερα... μερα παρα μερα κανω ενα φαγητο 4 μεριδες. το βραδυ συνηθως δεν τρωμε...

κι εγώ έτσι... αλλιως δε θα ειχα χρόνο ούτε να κλ@σω!!! με το μπαρδόν!!! σιγά μην του κάνω και 2 φαγητα! ένα και πολύ του είναι!!! :)

Για 2 άτομα αλλά είμαστε κακομαθημένα και δεν τρόμε το ίδιο φαγητό 2 φορές.Και έτσι μαγειρεύω 2 φορές από λίγο για να μην το πετάξω.

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! όπως θα έλεγε και η Ζουμπουλία! χαρά στο κουράγιο σου!!! αν ειναι και το μωρακι σου ησυχο, τοτε ναι. εγώ με τον γκρινιαρη εδώ πέρα, τι να κανω? όπως είπα, ένα και πολύ είναι!!!

κοριτσια κοιταξτε αυτο http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_5046.html

αυτά μαλλον ειναι τα φυσικά σάκχαρα που λεει στη συσκευασία... αηδία!!!

λοιπόν lucy, δεν ειναι τιποτα δυσκολο, μαλλον απλό είναι. βαζεις λαδακι στην κατσαρολα, τσιγαριζεις το νουα έτσι όπως είναι, ολόκληρο το κομματι (αν ειναι μεγαλο το κοβεις να χωρεσει :)) να πιασει κρουστα γυρω γυρω και σβηνεις με ρετσινα η λευκο κρασι. βαζεις νερο μέχρι να καλυφθει το κρεας, ενα καροτο σε χοντρα κομματια, μια πατατα ολοκληρη και ενα κρεμμυδι (αυτα ειναι για τη γευση) βαζεις 3-4 κουταλιές σάλτσα ντοματα, 3-4 κόκκους πιπερι μαυρο (τις μπίλιες) και άλλο τόσο μπαχάρι και αλατάκι κατά βούληση. το αφήνεις να βρασει (Εγώ το εβαλα στη χυτρα και μόλις σηκωθηκε η βαλβιδα το αφησα μιση ωρα και το εκλεισα). βγαζεις το κρεας να κρυωσει για να κοπει πιο ευκολα. η σως είναι το καλό... σε ένα κατσαρολάκι βαζεις λιγο λαδι να καει λιγακι και 3 κουταλιες αλευρι. το ανακατεύεις να λιωσει το αλευρι, χαμηλωνεις τη φωτια και ριχνεις ζωμο από το κρεας περασμένο από σιτα (για να κρατησει μπαχάρι, πιπερι κτλ. αν θες μπορεις όπως είναι ο ζωμος να παρεις τα σκληρα μερη (καροτο, πατατα και κρεμμυδι και να τα λιωσεις στο μουλτι και να τα ξαναριξεις στο ζωμο, έχει πολύ καλυτερη γευση ετσι).όσο ριχνεις το ζωμο ανακατευεις και την αφηνεις να βρασει και να χυλωσει λιγο. βαζεις και λιγο αλατακι-πιπερακι. εγω εβαλα και μανιταρια γιατι μας αρεσουν και του πάνε! το σερβίρεις με πουρε ή πιλαφάκι. φαίνεται λίγο μπελαλίδικο, αλλά δεν είναι. όλη η δουλειά είναι η σως του. αυτά τα ολίγα και ευκολα!!! :)

Εβιτάκι, πολύ ωραία η συνταγή! καταγράφτηκε!!!

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ir8a pali!

Loipoin na dieukrinisw:

- To mosxari to kovete se mikra kommatia, san megalous kuvous as poume

- Gia miso kilo mosxari, valte 4 megala kremmudia

- Egw vazw Passata, pou einai h etoimh ntomatada. Boreite na valete kai pelte, den uparxei provlhma.

- To pswmi voh8aei na ginei mia pio sumpaghs/phxth saltsa. An den 8elete na to valete, tote pros to telos tou vrasimatos, valte apla 2 koutalakia moustarda kai dokimaste. Egw kamia fora vazw kai parapanw mias kai mou aresoun ta pikantika

- An 8elete vazete ki ena kuvo laxanikwn sth saltsoula

Elpizw na voh8hsa!

ωραια θα το δοκιμασω

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας! Σκούπισα επιτέλους (ξύπνησε η μικρή) και επανήλθα.

ir8a pali!

Loipoin na dieukrinisw:

- To mosxari to kovete se mikra kommatia, san megalous kuvous as poume

- Gia miso kilo mosxari, valte 4 megala kremmudia

- Egw vazw Passata, pou einai h etoimh ntomatada. Boreite na valete kai pelte, den uparxei provlhma.

- To pswmi voh8aei na ginei mia pio sumpaghs/phxth saltsa. An den 8elete na to valete, tote pros to telos tou vrasimatos, valte apla 2 koutalakia moustarda kai dokimaste. Egw kamia fora vazw kai parapanw mias kai mou aresoun ta pikantika

- An 8elete vazete ki ena kuvo laxanikwn sth saltsoula

Elpizw na voh8hsa!

Ωραίο ακούγεται... Δεν ήξερα την passata. Μόνο που επειδή όλο βάζω σάλτσα ντομάτα τις τελευταίες μέρες, σήμερα δεν θέλω να χρησιμοποιήσω πάλι ντομάτα... Θα το φτιάξω άλλη μέρα όμως...

λοιπόν lucy, δεν ειναι τιποτα δυσκολο, μαλλον απλό είναι. βαζεις λαδακι στην κατσαρολα, τσιγαριζεις το νουα έτσι όπως είναι, ολόκληρο το κομματι (αν ειναι μεγαλο το κοβεις να χωρεσει :)) να πιασει κρουστα γυρω γυρω και σβηνεις με ρετσινα η λευκο κρασι. βαζεις νερο μέχρι να καλυφθει το κρεας, ενα καροτο σε χοντρα κομματια, μια πατατα ολοκληρη και ενα κρεμμυδι (αυτα ειναι για τη γευση) βαζεις 3-4 κουταλιές σάλτσα ντοματα, 3-4 κόκκους πιπερι μαυρο (τις μπίλιες) και άλλο τόσο μπαχάρι και αλατάκι κατά βούληση. το αφήνεις να βρασει (Εγώ το εβαλα στη χυτρα και μόλις σηκωθηκε η βαλβιδα το αφησα μιση ωρα και το εκλεισα). βγαζεις το κρεας να κρυωσει για να κοπει πιο ευκολα. η σως είναι το καλό... σε ένα κατσαρολάκι βαζεις λιγο λαδι να καει λιγακι και 3 κουταλιες αλευρι. το ανακατεύεις να λιωσει το αλευρι, χαμηλωνεις τη φωτια και ριχνεις ζωμο από το κρεας περασμένο από σιτα (για να κρατησει μπαχάρι, πιπερι κτλ. αν θες μπορεις όπως είναι ο ζωμος να παρεις τα σκληρα μερη (καροτο, πατατα και κρεμμυδι και να τα λιωσεις στο μουλτι και να τα ξαναριξεις στο ζωμο, έχει πολύ καλυτερη γευση ετσι).όσο ριχνεις το ζωμο ανακατευεις και την αφηνεις να βρασει και να χυλωσει λιγο. βαζεις και λιγο αλατακι-πιπερακι. εγω εβαλα και μανιταρια γιατι μας αρεσουν και του πάνε! το σερβίρεις με πουρε ή πιλαφάκι. φαίνεται λίγο μπελαλίδικο, αλλά δεν είναι. όλη η δουλειά είναι η σως του. αυτά τα ολίγα και ευκολα!!! :)

Εβιτάκι, πολύ ωραία η συνταγή! καταγράφτηκε!!!

Πολύ ωραία και αυτή η συνταγή! Ευχαριστώ! Μόνο που μου λείπουν σήμερα βασικά υλικά, πχ κρασί, πατάτα. Πειράζει να κάνω ένα συνδυασμό των 2 συνταγών???:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Λοιπόν, θα δω τι έχω στο ψυγείο και θα σας πω το απόγευμα το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ πολύ και τις δυο σας!:P


XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif
Link to comment
Share on other sites

άντε, και καλή επιτυχία!!!

κοριτσια, μια φίλη μου πηγε στο Ναρλή στην Καβάλα. Σετ βάπτισης lapin εδώ είχε 315 και της το αφήνουν 285 και εκει της το δινει 220!!!!! και μπομπο που εδώ τις βρισκει 1,65-1,55 εκει τις βρηκε 1,20!!! και μου ειπε οτι εχει άπειρα πραγματα και πάμφθηνα και ότι δεν το πιανει το ματι σου το μαγαζί!!!


15y6xxxv0qx3picm.png

Link to comment
Share on other sites

κοριτσακια ο μπεμπης πρεπει να εχει βγαλει δοντακι ασπριζει παρα πολυ στο κατω ουλο και ψιλογρατσουναει λιγο..αλλα δεν ειναι τα μπροστα ειναι τα λεγομενα ματοδοντα..


:-D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλημερα!!!!!!

σημερα οδηγησα πρωτη φορα με την κορη μου στο αυτοκινητο!ε ηταν να μην κανω την αρχη!εχουμε να κανουμε πολλεεεεεεεεεεεες βολτες!πηγαμε αεροδρομιο,ερχοταν ενας θειος μου απο αμερικη και μου εφερνε δωρα για την μικρη.πηξαμε στα ρουχα,μιλαμε για πολλα ρουχα.και ενα ζευγαρι θεικα γυαλια ηλιου,θα σας βαλω μετα φωτο της μικρης που καμαρωνει με τα γυαλια!:D:D

αρινα μου εγω ποτε δεν αγχωθηκα για το βαρος της κορης μου,μια φορα τον μηνα ζυγισμα αρκει.επισης μου αρκει που ειναι ολη την ωρα μεσα στην τρελη χαρα και ζωηρη-ζωηρη.οχι πηρε 10 γραμμαρια οχι 20....και εμενα σε ενα μηνα πηρε 640 γραμμαρια.σιγα το πραγμα.....επισης με μαμα που ζυγιζει 47 κιλα τι ακριβως περιμενεις:D:D:D:D????

mamageor κατι διαβασα εχτες σε ενα μηνυμα σου και εχω την απορια?αγοραζεις τα εμβολια και σου τα κανει ιδιωτης?????

σοφια ο φωτογραφος εχει φωτογραφειο στην σαρωνιδα????η θα κανονισουμε συναντηση για να δω την δουλεια του????

Link to comment
Share on other sites

άντε, και καλή επιτυχία!!!

κοριτσια, μια φίλη μου πηγε στο Ναρλή στην Καβάλα. Σετ βάπτισης lapin εδώ είχε 315 και της το αφήνουν 285 και εκει της το δινει 220!!!!! και μπομπο που εδώ τις βρισκει 1,65-1,55 εκει τις βρηκε 1,20!!! και μου ειπε οτι εχει άπειρα πραγματα και πάμφθηνα και ότι δεν το πιανει το ματι σου το μαγαζί!!!

μπομπο σε σαιτ 1,75,μπομπο στον ναρλη 1 ευρω!!!!!!!ακριβως η ιδια!μαλλον απο εκει θα παραγγειλω.εβιτα να κοιταξεις και εσυ στον ναρλη,εχει μπομπο καραβακι που θελεις.

Link to comment
Share on other sites

ωραια συνταγη Εβιτα εμεις σημερα ειχαμε μανιταροσουπα και σπανακοπιτα με γιαουρτι

Τι σιχαμα αυτο με το χυμο και εγω δεν τους δινω τετοια πραγματα

Λοιπον ακουστε τι επαθα εχτες το βραδυ παω στη κουζινα και αρχιζει να μυριζει κατι πολυ ασχημα ψανω ψαχνω και τι βλεπον οι ματαρες μου?/ειχα βγαψει κατι αυγα και τα ειχα αφησεις εξω επειδη ειχαν βγει πολυ ωραια να χωνεψουν για να τα εχω σαν διακοσμητικα ειχε παει ο μεγαλος τα ειχε τσουγκρισει και ειχαν πιασει σκουλικι επαθα τρελα μονο φωτια δεν εβαλα στη κουζινα 1 το βραδυ καλο???


[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...