Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τί φαγητό μαγειρεύετε για σήμερις κορίτσα ?????

εγω η ανεπροκοπη , τιποτα!!!! ειμαι μονη μου σημερα, ο αντρας μου εχει υπηρεσια κ θα ερθει το βραδυ κ μου δηλωσε οτι θελει να παραγγειλουμε....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το αποφάσισα, θα κάνω αρακά με πατάτες !

Αυτό δεν είχαν τα χθεσινά μαγειρέματα του γκρουπακίου ? Για αύριο θα πάρω ιδέες απ'αυτά που θα πείτε σήμερα.

....πάω τώρα....αλλά θα ξαναγυρίσω ;)

και η διαιτα συνεχιζεται..!! λοιπον Αλεκα θα συγκρινουμε ποσο χανουμε...θα με φας στη στροφη αλλα χαλαλι!

κακως ταυτιζεσαι μαζι μου, στο εχω ξαναπει....εσυ θες να χασεςι 2-3 κιλα...Εγω δεκαεξι :(. Παντως επειδη εχω ρημαξει το μεταβολισμο μου και επειδη εχω και τι θεματακι του θυρεοειδη δε νομιζω να χασω τα αναμενομενα. Αυτη την διαιτα μου την εδωσαν για 40 μερες, δεκαπεντε κιλα...Εγω ειπα μακρι να χασω δεκα, αλλα και τα 8 που μου εχουν μεινει απο αυτη την εγκυμοσυνη να χασω ευχαριστημενη ειμαι....

θα την παω για πλαστικη μυτης να της κανω πιο μεγαλα ρουθουνια μπας και βρουμε την υγεια μας :-P

:P:p....πρακτικος ανθρωπος

Arina μου αν θυμάμαι θηλάζεις αποκλειστικά??

Από τη δική μου εμπειρία πάντως,τα μωράκια δεν παίρνουν κάθε βδομάδα το ίδιο βάρος.Η μπέμπα μου έχει πάρει αυτό το μήνα:150,100,230...Άντε βγάλε άκρη!

ρε κοριτσακια, μετα το τριμηνο μην τα ζυγιζετε ανα εβδομαδα...ειναι περιττο...ανα μην αρκει.

νομιζω ομως οτι ειναι υπερβολη να τις κανεις συνεχεια εξετασεις...ειδικα αν την καθαριζεις σωστα πως θα την παθει την ουρολοιμωξη;

και εγω αυτο πιστευω...

Ουρολοιμωξεις σε τοσο μικρη ηλικια συμβαινουν πιο πολυ λογω ανατομικου προβληματος που συνηθως φτιαχνει μεχρι το χρονο. Και πιο συχνο ειναι στα αγορια αυτο το προβληματακι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλά σκουπίσματα Λούσυ μας !!!

Ευχαριστώ αλλά τελικά δεν έβαλα σκούπα. Πήρε ο ύπνος τη μικρή και φοβάμαι μην την ξυπνήσω...:? Έβαλα πλυντήριο όμως!!! Κάτι είναι και αυτό...:mrgreen:

Αυτές οι κουβέντες είναι σημαδιακές !!!!!

Η μία σιδερώνει, η άλλη σκουπίζει...

μάλλον πρέπει να κάνω κι εγώ καμιά δουλειά τώρα που κοιμάται η μπεμπού !

Τί φαγητό μαγειρεύετε για σήμερις κορίτσα ?????

Είδες τι καλές νοικοκυρές που είμαστε???

Εγώ έχω μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα από χθες και σήμερα λέω να φτιιάξω κάτι με μοσχάρι νουά. Καμιά ιδέα??? Εγώ μαγειρεύω πάντα το απόγευμα για την επόμενη ημέρα...:D

εγω η ανεπροκοπη , τιποτα!!!! ειμαι μονη μου σημερα, ο αντρας μου εχει υπηρεσια κ θα ερθει το βραδυ κ μου δηλωσε οτι θελει να παραγγειλουμε....

Μια χαρά!!!:):):)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

και εγω και εγω....η μαμα μου μαγειρευει συνηθως καθημερινες....Αν όχι και τις πεντε μερες, τουλαχιστον τις τρεις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Το αποφάσισα, θα κάνω αρακά με πατάτες !

Αυτό δεν είχαν τα χθεσινά μαγειρέματα του γκρουπακίου ? Για αύριο θα πάρω ιδέες απ'αυτά που θα πείτε σήμερα.

....πάω τώρα....αλλά θα ξαναγυρίσω ;)

εεεεεεεεεεεεε!!! Μην αντιγράφεις!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

ηθελα να πω και περαστικα στα αρρωστούλικα-μυξιαρούλικα μωρακια! ατιμες παλιομυξούλες!!!

lucy, εγω εκανα νουα το σκ που ηταν εδω οι γονεις μου, αλλα τωρα λογω γκρινιαζοντος μπεμπη δε μπορω να γραψω. μολις κοιμηθει θα σου πω.

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

εγώ άμα σας πω τι θα φτιάξω θα με κυνηγήσετε οπότε δεν λέω.Θα μου πείτε ότι παίζω με τον πόνο σάς.

Τί??? Μουσακά? Παστίτσιο??? :tongue::tongue::tongue: Πες μας!

ηθελα να πω και περαστικα στα αρρωστούλικα-μυξιαρούλικα μωρακια! ατιμες παλιομυξούλες!!!

lucy, εγω εκανα νουα το σκ που ηταν εδω οι γονεις μου, αλλα τωρα λογω γκρινιαζοντος μπεμπη δε μπορω να γραψω. μολις κοιμηθει θα σου πω.

ΟΚ! Ευχαριστώ... Ήθελα να το φτιάξω με πορτοκάλι, αλλά δεν έχω πορτοκάλια...:?

το doraki φταίει κορίτσια.

Κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες για μεσημέρι και καρμπονάρα για το βράδυ.

Vre Arina, pws eisai 46kg me tetoia diatrofh mas les?? Egw h erhmh den trww to meshmeri gia na borw na faw kanonika me thn oikogeneia to vradu..kai pali 47kg hmouna sto Gumnasio!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...