Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, όντως, αυτό με το λαστέξ ήθελα να το ρωτήσω κι εγώ. Θα πάρετε? Είναι καλό, βοηθάει?

Εγω ειχα βάλει γιατι δεν αντεχα να βγω απο το νοσοκομειο εγκυος κοιλια δεν μου εμεινε καθολου δεν ξερω ομως αν ειναι απο αυτο μια φορα κακο δεν σου κανει.Ειχα παρει 2 το ενα απο το Λητω που ηταν με αυοκολητα στο πλαι για να το ρυθμιζει απιστευτα σφιχτο αλλα ενωθα οτι αυτο μπορι να εκανε και δουλιτσα επιανε σχεδον ολη τηνκοιλια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τωρα εμενα θα με δειρετε αλλα τρωω ενα σουφλε σοκολατα ζεστο ζεστο που το πηραμε εχθες απο τη Δεσποινα και μπαινει στο μικροκυματων...Ετσι για να παω με ενεργεια να καθαρισω το μπανιο...:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Τωρα εμενα θα με δειρετε αλλα τρωω ενα σουφλε σοκολατα ζεστο ζεστο που το πηραμε εχθες απο τη Δεσποινα και μπαινει στο μικροκυματων...Ετσι για να παω με ενεργεια να καθαρισω το μπανιο...:tongue:

aaaaa trellh zhleia leme :)

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

εσυ βρε Ελίνα ότι και να φάς με τόσες δουλειές τα χάνεις!!

Δηλαδή μαρίνα πώς την νιώθεις την κοιλιά μετά τη γέννα;;; σαν να είναι ετοιμη να σου πέσει;;; ουφ δεν το ειχα σκεφτει το θεμα αυτό!!

Διαφημίσεις

Δηλαδή μαρίνα πώς την νιώθεις την κοιλιά μετά τη γέννα;;; σαν να είναι ετοιμη να σου πέσει;;; ουφ δεν το ειχα σκεφτει το θεμα αυτό!!

Meta th genna h koilia mou htan ena pladaro kommati kreas! Frikh! Alla mesa se meres eixe arxisei na mazeuei ais8hta. Etsi opws ta lete mallon kai me ena lastex 8a epitaxun8ei h diadikasia sta sigoura. Poso kanei peripou? Yparxoun polles poiothtes?

6-7 μηνων εγκυος εχω δει κοπελα που γεννησε και εφευγε και νομιζα οτι ηταν ετοιμογεννη

[sIGPIC][/sIGPIC]

6-7 μηνων εγκυος εχω δει κοπελα που γεννησε και εφευγε και νομιζα οτι ηταν ετοιμογεννη

Kala einai analoga sto swma padws. Kapoies gunaikes gia mhnes meta fainodai eggues kai alles mazeuoun polu grhgora. Nomizw pws auth th fora 8a parw ki egw lastex padws, me peisate! To evala sth lista mou :)

Διαφημίσεις

Meta th genna h koilia mou htan ena pladaro kommati kreas! Frikh! Alla mesa se meres eixe arxisei na mazeuei ais8hta. Etsi opws ta lete mallon kai me ena lastex 8a epitaxun8ei h diadikasia sta sigoura. Poso kanei peripou? Yparxoun polles poiothtes?

Αυτα που πολανε τα καταστηματα εγκυμοσυνης τα θεωρω πιο καλα και πιο ειδικευμενα στο θεμα απο οτι ενα απλο απο καταστημα αισορουχων γιατι ειχα παρει και απο τα2 Δεν ειχα παρει ομως κα πανακριβα που οσο να ναι θα εχουν διαφορα στην πιοτητα γυρω στα 30 40Ε.Επιμενω για αυτο με τα αυτοκολητα στο πλαι απο τα λητω τα ρυθμιζεις οσο θελεις και οσο αντεχεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο γιατρός πάντως μου είχε πει να μην βαλω λαστέξ ή τίποτα άλλο. Μου είχε πει ότι πρέπει πρώτα να επανέλθουν τα εσωτερικά όργανα. Δεν ρωτάτε και εσείς τον γιατρό σας καλύτερα; Μπορεί και να βλάπτουν...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!!! ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ?? 3630 ΤΗΝ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!! ΜΙΑ ΧΑΡΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ!!!!!!!!

και στα δικα μας οι υπολοιπες!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Ο γιατρός πάντως μου είχε πει να μην βαλω λαστέξ ή τίποτα άλλο. Μου είχε πει ότι πρέπει πρώτα να επανέλθουν τα εσωτερικά όργανα. Δεν ρωτάτε και εσείς τον γιατρό σας καλύτερα; Μπορεί και να βλάπτουν...

Το εχω ξανακουσει αυτο και ομολογω οτι δεν ειχα ρωτησει σε εμενα κακο δεν εκανε οσο αφορα τα εσωτερικα οργανα θεωρητικα ιδιαιτερως μετα απο καισαρικη επανερχονται μολις πας 1 φορα τουαλετα δεν ξερω κιολας επιμενω ομως πως και εγω και οι νυφες μου και η μαμα μου και κανα 2 φιλες μου δεν αντιμετωισαμε θέμα ισα ισα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ Αλεκάκι μου γλυκό!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!! Πόσο χαίρομαι για εσένα και τον νεότερο γιο που πήγαν όλα καλά!!!!

Πάντως το πρωί σας άναψα κεράκι με όλη μου την αγάπη και έκανα και προσευχούλα!!!! Καλή επιστροφή στο σπίτι με 4μελή οικογένεια πλέον και πολύυυυυυυ λιγότερα κιλά!!!!!

Melsas η πολύ έντονη φαγούρα που δεν σταματά μπορεί να είναι ένδειξη χολόστασης (το είχα πάθει κι εγώ, δεν είναι τίποτα, φαίνεται από αυξημένες τρανσαμινάσες σε εξέταση αίματος, απλά αν το έχεις το παρακολουθείς...) Δεν κάνεις ένα τηλεφωνάκι στον γιατρούλη...αν ντρέπεσαι μήπως τελικά δεν είναι τίποτα, μάζεψε και μερικές ερωτησούλες ακόμη για να μη νιώθεις ότι άδικα τον ενόχλησες...

Ελίνα θα σου πάρω το σουφλε από το στόμα και θα το πετάξω στην πεντακάθαρη λεκάνη σου!!!!.......Οόοοοοοοοοχι, καθόλου δεν ζήλεψα!!!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...