Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kalhmeraaaaaaaaaaa!

Kairo eixame na koimh8oule toso...xalia! Olo mpoukwmeno htan to mikraki mou kai rou8ounage opote pou upnos? Ka8e mia wra hmouna sto podi me tous orous..Xalia mavra. Telika ton phra mazi mas sto krevati kai koimh8hkame ligo apo tis 3 kai meta.

Apo thn Elina exoume kana neo?

Filakia polla

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια καλημέρα!!!

Είχα ένα πολύ δύσκολο βράδυ και ακόμα δυσκολότερο ξύπνημα,η μπέμπα χτυπιόταν στο κρεβάτι,ξεσκεπαζόταν,της φώναξα αλλά δε σταμάτησε,σηκώθηκα,μαζευτήκαμε και τώρα φυσικά κοιμάται...σαν να μη συνέβη τίποτα...

Δεν έχω πρόβλημα να πω για τη θρησκεία μου,δείτε κι εδώ:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%B1_%CE%91%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%95%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1_%CE%A0%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82

Η εκκλησία που φαίνεται στην αρχή είναι αυτή που παντρευτήκαμε εγώ και η Ελίνα.

Εβίτα μου,ναι,Πάσχα και Χριστούγεννα εορτάζονται τις ίδιες ημερομηνίες.

Μαρίνα μου απ'όσο γνωρίζω,για να γίνει γάμος στην εκκλησία μας,πρέπει και οι δυο να έχουν βαπτιστεί εκεί.Είναι δύσκολο όμως να παραμείνουν,ειδικά αν ο ένας το έχει κάνει για συναισθηματικούς λόγους,για να μη χωρίσει με τον άνθρωπό του.

oCxsp2.png

yasemiη μπεμπούλα μου δεν έχει πάρει το απαιτούμενο βάρος (25 γρ ημερησίως)Και θα τής ξανακάνω γενική και καλλιέργεια ούρων αυτή την εβδομάδα.Δεν έχει χειρότερο πράγμα να την παιδεύω με το σακουλάκι να τησ πάρω ούρα.:(:(:(:(

inaki & mamageor : κορίτσια εμένα η παιδίατρος μου είχε πει να τής βάζω ορό πριν απο κάθε γευμα όταν ρουθούνιζε και να χρησιμοποιήσω και την συσκευή ρινικής απόφραξης.:roll::roll::roll:

Arina μου αν θυμάμαι θηλάζεις αποκλειστικά??

Από τη δική μου εμπειρία πάντως,τα μωράκια δεν παίρνουν κάθε βδομάδα το ίδιο βάρος.Η μπέμπα μου έχει πάρει αυτό το μήνα:150,100,230...Άντε βγάλε άκρη!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Arina μου αν θυμάμαι θηλάζεις αποκλειστικά??

Από τη δική μου εμπειρία πάντως,τα μωράκια δεν παίρνουν κάθε βδομάδα το ίδιο βάρος.Η μπέμπα μου έχει πάρει αυτό το μήνα:150,100,230...Άντε βγάλε άκρη!

Ναι ,αν και σήμερα της το έβγαλα με το θήλαστρο για να δω τι τρώει όλη μέρα.εγώ όταν τη θηλάζω μετά της δίνω και συμπλήρωμα μήπως και δεν της έφτασε το δικό μου αλλά δεν το πίνει.

Το βλέπουμε το βάρος κάθε μήνα και το υπολογίζουμε όχι κάθε εβδομάδα π.χ150 +230 +100=480:21=

Γιατί μπορεί μια εβδομάδα να πάρει πιο πολύ ή πιο λίγο αλλά στο μήνα έχει έρθει σε μία ισορροπία ο οργανισμός.

Επεξεργάστηκαν by Arina

εμενα κοριτσια πηρεανα βδομαδα: 60,30,280,200 ...

εγω βαζω ορο πριν απο καθε γευμα, ξεβουλωνω (πρεπει να εχουν βγει εξω οι μυξες για να βγαλει κατι) και καμια φορα της βαζω και 2 σταγονες γαλα στο καθε ρουθουνι... το βουλωμα ομως παραμενει :-(

Inaki από τα γραμμάρια που βλέπω,συμπεραίνω ότι περάσατε κι εσείς τη φάση ανάπτυξης!

Ούτε εμένα έχει ξεμπουκώσει τελείως,αλλά τουλάχιστον της έφυγαν τα φλέματα...

Arina μου,αν μετά το τέλος του θηλασμού πεινάει κι άλλο,καλό θα είναι να τη βάζεις στο στήθος και πάλι,όχι να της δίνεις συμπλήρωμα,γιατί ο εγκέφαλός σου ποτέ δε θα πάρει το μήνυμα ότι το μωρό πεινάει κι άλλο και δε θα παράγεται άλλο γάλα.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

ποσο ηταν και ποσο πηρε Αρινα;;;

εγω ειμαι καμμενη με το θεμα...απο την αρχη δυσκολευεται...γεννηθηκε 3100 και εχουμε φτασει αισιως μεχρι τα 5110!

Ντορακι εχεις γινει εξπερτ!!!

Πριν 10 μέρεσ ήταν 5800 και εχτές ήταν 5950.

Inaki από τα γραμμάρια που βλέπω,συμπεραίνω ότι περάσατε κι εσείς τη φάση ανάπτυξης!

Ούτε εμένα έχει ξεμπουκώσει τελείως,αλλά τουλάχιστον της έφυγαν τα φλέματα...

Arina μου,αν μετά το τέλος του θηλασμού πεινάει κι άλλο,καλό θα είναι να τη βάζεις στο στήθος και πάλι,όχι να της δίνεις συμπλήρωμα,γιατί ο εγκέφαλός σου ποτέ δε θα πάρει το μήνυμα ότι το μωρό πεινάει κι άλλο και δε θα παράγεται άλλο γάλα.

Δεν πεινάει εγώ της το βάζω μήπως και δεν τής έφτασε το στήθος.(το κάνω μόνο το βράδυ πριν κοιμηθεί)

Καλημέρα!Καταρχήν να πω στην Ελίνα οτι εύχομαι να πάνε όλα καλά και υπομονή....:(

Στα δικά μας τώρα!!Επιτέλους έπεσε ο πυρετός και κοιμήθηκε 9 ώρες ο μικρός.Η στοματίτιδα μας έφυγε και ξεκινάμε μπισκοτόκρεμα απο αύριο μπας και του αρέσει γιατί η βανίλια δεν του άρεσε καθόλου.

Σχετικά με την θρησκεία συμφωνώ αρκετά με την Μαρίνα αλλά και με την Αλέκα.Πάντως ένα είναι σίγουρο:Δεν με ενοχλεί οτι και να πιστεύει ο καθένας.Είναι δικαίωμά του

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

εε το ιδιο παθαμε...εμενα πηρε 90 γραμμαρια σε 15 μερες και ειχα φρικαρει...αλλα τελικα ηταν το αλμα αναπτυξης και ειχε παρει υψος αντι για βαρος.

νομιζω ομως οτι ειναι υπερβολη να τις κανεις συνεχεια εξετασεις...ειδικα αν την καθαριζεις σωστα πως θα την παθει την ουρολοιμωξη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...