Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σου ειπα απορια ειναι εν τω μεταξυ προσπαθω να σας διαβασω να ειμαι εντελως αλλου και πο τη θρησκεια το πηγατε στο κωλομερη και μετα στο πιλαφι το κοκκινιστο πως θα μου λυθουν ετσι?

φαε κοκκινιστο πιλαφι και μετα κανε το σταυρο σου μη γινει το κωλομερι σου σαν πλατεια :tongue::tongue::tongue::tongue:

...ετσι συνδυαζονται!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαε κοκκινιστο πιλαφι και μετα κανε το σταυρο σου μη γινει το κωλομερι σου σαν πλατεια :tongue::tongue::tongue::tongue:

...ετσι συνδυαζονται!

Για το δικο μου κωλομερη μιλας???Γιατι πλατει δεν γινεται το ατιμο με τιποτα ααααα μου εχουν μεινει 9 κιλα δεν ειναι κακο νομιζα οτι τα εχασα καιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τρια πουλακια καθονται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Auto to na phdame apo 8ema se 8ema einai to megaaalo mas talento..Kai twra pou egrapsa "phdame" skefthka ti Famoula kai elpizw na to glentaei opws prepei, mera pou'nai ;)

θα παρει φωτια το κορδελιο θα ξεελατηριασει τους σουμιεδες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΠΩΠΩ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ??ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΑΛΛΙ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ..ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ...ΑΝΕΒΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΖΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΟΥΠΙ..

:-D

Mari kane oti 8eleis, den eipe kaneis to anti8eto :)

Σου ειπα απορια ειναι εν τω μεταξυ προσπαθω να σας διαβασω να μην ειμαι εντελως αλλου και απο τη θρησκεια το πηγατε στο κωλομερη και μετα στο πιλαφι το κοκκινιστο πως θα μου λυθουν ετσι?

συμφωνω με μαρινακι !! καλε, παλευω εδω και ωρα να καταλαβω τι μιλατε και εχω μπλεξει τα μπουτια μου ... (μολις γυρισα απο εξοδο γενεθλιων :) )

Διαφημίσεις

συμφωνω με μαρινακι !! καλε, παλευω εδω και ωρα να καταλαβω τι μιλατε και εχω μπλεξει τα μπουτια μου ... (μολις γυρισα απο εξοδο γενεθλιων :) )

Αστο χ@στο μην διαβασεις χανεις τη μπαλα αυριο θα παρακολουθησουμε εμεις οι δυο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...