Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και μεις αγορασαμε τετοιο θερμομετρο-υγρομετρο και ειναι πολυ χρησιμο. Περιμεντετε λιγακι για τον αφυγραντήρα, οταν με το καλο γεννησουμε που θα εχουμε και τα καλοριφερ πιο πολυ αναμενα, η υγρασια θα πεσει κατακορυφα. Σε μια φιλη μου πηρε 6 μηνες να καταλαβει γιατι το μωρακι της δεν κοιμοταν τη νυχτα, τη συμβουλεψε ο γιατρος της να μετρησει την υγρασια και ειναι μολις 20% στο δωματιο του μωρου...να το εχετε υποψη σας, η κανονικη υγρασια για βρεφικο δωματιο ειναι γυρω στο 60-65%.

Εμεις εχουμε ενδοδαπεδια και δουλευει στους ιδιους βαθμους παντα, δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα καποιες μερες ειχε φοβερα ανεβασμενη υγρασια πανω απο 75 και καποιες αλλες ειναι στα φυσιολογικα...Οποτε μαλλον πρεπει να αγορασουμε για να το σταθεροποιησει ε?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

και στο τελος τελος αντε κανε καμια συνταγη που θα γελας κιολας επιδη εκανα ολοκληρη ευχη λαθος

Θα παω να καθαρισω το μπανιο τωρα επειδη μου την ειπες!!!Και να στειλεις τη συνταγη με τα μελομακαρονα!!!!!!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ασχετο πολυ ασχετο εχει παρει καμια λαστεξ για να βαλει την κοιλουμπα μεσα?Γιατι σας το λεω οτν γεννησουμε θα ειμαστε σαν 6-7 μηνων εγκυος ειναι λιγο σοκ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα παω να καθαρισω το μπανιο τωρα επειδη μου την ειπες!!!Και να στειλεις τη συνταγη με τα μελομακαρονα!!!!!!!!

Δεν σε ξεχασα στο ορκιζομαι η μανουλα το ξεχναει θα προσπαθησω να την βρω απο τις θειες μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...