Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!!

Η Αλέκα γεννησε εναν παιδαρο 3630!!!!!

μαμα κ γιος χαιρουν ακρας υγειας , ο δε πατερας τρισευτυχισμενος!!! προς το παρον η Αλέκα βρισκεται στην ανανηψη!!!!

Αλέκα μου να είναι παντα γερο κ ευτυχισμένο το μωρακι σας!!!!

και πανω που το εγραψα!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΑΛΕΚΑΑΑΑΑΑΑ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!!

στη μια ξυπνησα παλι η γαιδουρααααααααα!ξυπνησα μονο για τουαλετα και ξανα προς την δοξα τραβηξα:D:D:D:D.

η αλεκα λογικα θα εχει γεννησει τωρα το ζουζουνι της:D.....τι ωραια!!!!!

αν μπορειτε λυστε μου την απορια.εμεις στο σπιτι εχουμε υγρασια.τι αγοραζουμε σε αυτη την περιπτωση????υγραντηρα η αφυγραντηρα?λογικα το 2ο ε??????και επισης που πουλανε θερμομετρο για να μετρησουμε την υγρασια του σπιτιου?σε χρωματοπωλειο????

μαρινα συμφωνω απολυτα για τα σκυλια.οσο εμβολιασμενο και να ειναι και καθαρο στην σκεψη και μονο ανατριχιαζω.ευτυχως κανεις απο τον περιγυρο μας δεν εχει σκυλι,αν καποιος ειχε ειναι σιγουρο οτι δεν θα πηγαινα.και για να μην παρεξηγηθω τα αγαπαω παρα πολυ αλλα οχι μεσα στο σπιτι:-(:sad::-(:sad:.

οσες εχετε αγορασει εσωρουχα μιας χρησης τα εχετε πλυνει ??????

Το ιδιο θεμα εχουμε κι εμεις με την υγρασια αλλα μονο στο δωματιο του μωρου εχει περισσοτερη...Θελεις αμφυγραντηρα ,ψαχνουμε κι εμεις να βρουμε για το δωματιο του γιατι εχω αγορασει ενα θερμομετρο υγρομετρο απο βρεφικο καταστημα και μου δειχνει το βαθμο υγρασιας που καποιες μερες ειναι πολυ υψηλος...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!!

στη μια ξυπνησα παλι η γαιδουρααααααααα!ξυπνησα μονο για τουαλετα και ξανα προς την δοξα τραβηξα:D:D:D:D.

η αλεκα λογικα θα εχει γεννησει τωρα το ζουζουνι της:D.....τι ωραια!!!!!

αν μπορειτε λυστε μου την απορια.εμεις στο σπιτι εχουμε υγρασια.τι αγοραζουμε σε αυτη την περιπτωση????υγραντηρα η αφυγραντηρα?λογικα το 2ο ε??????και επισης που πουλανε θερμομετρο για να μετρησουμε την υγρασια του σπιτιου?σε χρωματοπωλειο????

μαρινα συμφωνω απολυτα για τα σκυλια.οσο εμβολιασμενο και να ειναι και καθαρο στην σκεψη και μονο ανατριχιαζω.ευτυχως κανεις απο τον περιγυρο μας δεν εχει σκυλι,αν καποιος ειχε ειναι σιγουρο οτι δεν θα πηγαινα.και για να μην παρεξηγηθω τα αγαπαω παρα πολυ αλλα οχι μεσα στο σπιτι:-(:sad::-(:sad:.

οσες εχετε αγορασει εσωρουχα μιας χρησης τα εχετε πλυνει ??????

αφυγραντηρα θελεις βρε!!!! πουλανε στα καταστηματα ηλεκτρικων ειδων κ αν θυμαμαι καλά ειναι λιγο τσιμπημενοι... εμεις δουλευαμε τους splendit ηταν πολυ καλοι! αφηστε για τα σκυλια... εχω να δω την κουμπαρα μου κανενα μηνα γιατι εχει παντα μαζι της το σκυλι της κ δεν μπορει να το αφησει μονο του... ενταξει το καταλαβαινω, αλλα τωρα που φτασαμε στο τελος να τρεχουμε???? πειτε με υπερβολικη....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Το ιδιο θεμα εχουμε κι εμεις με την υγρασια αλλα μονο στο δωματιο του μωρου εχει περισσοτερη...Θελεις αμφυγραντηρα ,ψαχνουμε κι εμεις να βρουμε για το δωματιο του γιατι εχω αγορασει ενα θερμομετρο υγρομετρο απο βρεφικο καταστημα και μου δειχνει το βαθμο υγρασιας που καποιες μερες ειναι πολυ υψηλος...

Και μεις αγορασαμε τετοιο θερμομετρο-υγρομετρο και ειναι πολυ χρησιμο. Περιμεντετε λιγακι για τον αφυγραντήρα, οταν με το καλο γεννησουμε που θα εχουμε και τα καλοριφερ πιο πολυ αναμενα, η υγρασια θα πεσει κατακορυφα. Σε μια φιλη μου πηρε 6 μηνες να καταλαβει γιατι το μωρακι της δεν κοιμοταν τη νυχτα, τη συμβουλεψε ο γιατρος της να μετρησει την υγρασια και ήταν μολις 20% στο δωματιο του μωρου...να το εχετε υποψη σας, η κανονικη υγρασια για βρεφικο δωματιο ειναι γυρω στο 60-65%.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...