Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ka8usterhse na bei dhladh? den yparxei kanena provlhma e??

ετσι καταλαβα:oops::oops::oops: ντραπηκα να ρωτησω περισσοτερα αφου μου φαινοταν ευδιαθετος κ μαλιστα εκανε κ πλακα οτι τον εχει βαλει η Αλέκα μετα να μας ενημερωσει!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Νατασούλα, πες μου το κόλπο, γιατί εγώ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε!!! Έχω να πλύνω ένα ταψί και να σιδερώσω κάτι λίγα ρούχα και το σκέφτομαι!!! Βαριέμαι απίστευτα!!!

Μαρινάκι, λέω να περιμένω λίγο ακόμα γιατί ηρεμεί σιγά σιγά το δέρμα και έβαλα και baby oil που μου είπες. Μη γίνει λάσπη η κρεμούλα :)

15y6xxxv0qx3picm.png

ρε κοριτσια και εγω ολη τη μερα σκεφτομαι την Αλεκα λες και ειναι αδερφη μου.

Οσο για το τσιγαρο που λετε εγω που ειμαι τρελη καπνιστρια εχω μονο ενα χωρο που καπνιζω την κουζινα που εχει παντα ανοιχτο παραθυρο και κατω απο τον αποροφητηρα τωρα με το μωρο μαλλον θα το κοψω καιι εκει καλο μου κανει ουτως Η αλλως και να μην τον αφηνεις με τιποτα στο αυτοκινητο.Αν και πιστευω οτι ειναι ολα σχετικα ο αδερφος μου που δεν καπνιζει κανενας ο ανηψιος μου ειναι ολο με βροχιτιδα και αεοριλιν ειναι η παλιοτμοσφαιρα αλλα να μην το επιβαρυνουμε κιολας

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελινακι καλα θα κανεις με τον ιονιστη, ειχα κ εγω στο πατρικο μου γιατι καπνιζαμε ολοι οικογενειακως! το καλυτερο ομως ειναι να το κοψει ο αντρας σου ή στην χειροτερη να καπνιζει εξω απο το σπιτι κ μετα απο αρκετη ωρα να ερχεται στο μωρο...

baJfp2.png

βρε μαρινα , συμφωνω σχετικα ειναι ολα... αλλα για φαντασου να κανεις ενα τσιγαρο κ μετα να πας κοντα στο μωρο!!! κ να φανταστεις οτι αυτα τα λεω εγω που καπνιζα 11 χρονια κ το εκοψα με την εγκυμοσυνη!!!! στους γονεις μου παντως το ξεκαθαρισα!!! θα καπνιζουν αφου εχουν δει τα μωρα!!!

baJfp2.png

βρε μαρινα , συμφωνω σχετικα ειναι ολα... αλλα για φαντασου να κανεις ενα τσιγαρο κ μετα να πας κοντα στο μωρο!!! κ να φανταστεις οτι αυτα τα λεω εγω που καπνιζα 11 χρονια κ το εκοψα με την εγκυμοσυνη!!!! στους γονεις μου παντως το ξεκαθαρισα!!! θα καπνιζουν αφου εχουν δει τα μωρα!!!

Αυτο δεν το συζητω καθολου καπνιστρια ειμαι οχι ηλιθια σε αυτο το θεμα τουλαχιστον οποιος καπνιζει θα πληνει τα χερακια του με δετολ θα φαει και λισερινγκ και μετα θα πλησιασει εγω δεν αφηνω ουτε στον Δημητρη που ειναι τριαμιση θα αφησω στο νεογεννητο σε μερικα θεματα ειπαμε την εχω την τρελα μου.Τωρα σε αυτην τη εγκυμοσυνη δεν τα καταφερα να το κοψω τεκειως εδω ειμαι πολυ μα πολυ ηλιθια και το αναγνωριζω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσακια ευχαριατω για τις απαντησεις!Κι εμενα ειναι εξορισμενος και καπνιζει μονο στο στουντιο του αλλα μυριζει οταν ερχεται για υπνο...Το χει στο μυαλο του να το κοψει αλλα μεχρι να το κοψει...σωθηκαμε...παντως εννοειται οτι με το μωρο δεν θα διανοηθει να πλησιαζει και να μυριζει...το ξερει...τον ιονιστη τον ειχαμε απο πριν αλλα δεν τον χρησιμοποιουσαμε τον ειχε εκεινος στον χωρο του για να καθαριζει απο το τσιγαρο...τωρα θα τον βαλουμε σιγουρα στο δωματιο γιατι το βραδυ δεν θα βγαινει απο τα χνωτα τσιγαριλα???Αφου μου μυριζει εμενα θα μυριζει στανταρ στο μωρακι...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Επίσης εγω εχω και αλλο θεμα με τασκυλια μεσα στο σπιτι(να με συχωρεσουν αυτες που εχουν)οχι οτι τα μισω προς Θεου αλλα να έχεις το μωρο να σερνεται σο πατωμα και τον σκυλο διπλα με τις τριχες και τα ποδια που εχει πατησει ολη τη σκ@@@@ιλα απο εξω με κανει τρελη.Ηπεθερα μυ έχει σκυλο και οποτε πηγαινα το μικρο αναγκαστικα γιατι δουλευα με επιανε υστερια οτν τον εβλεπα πανω στο κρεβατι ή οταν ειχε πειοδο αυτο εινα αυτοκτονια

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!!

Η Αλέκα γεννησε εναν παιδαρο 3630!!!!!

μαμα κ γιος χαιρουν ακρας υγειας , ο δε πατερας τρισευτυχισμενος!!! προς το παρον η Αλέκα βρισκεται στην ανανηψη!!!!

Αλέκα μου να είναι παντα γερο κ ευτυχισμένο το μωρακι σας!!!!

Επεξεργάστηκαν by Sofia_m

baJfp2.png

καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!!

στη μια ξυπνησα παλι η γαιδουρααααααααα!ξυπνησα μονο για τουαλετα και ξανα προς την δοξα τραβηξα:D:D:D:D.

η αλεκα λογικα θα εχει γεννησει τωρα το ζουζουνι της:D.....τι ωραια!!!!!

αν μπορειτε λυστε μου την απορια.εμεις στο σπιτι εχουμε υγρασια.τι αγοραζουμε σε αυτη την περιπτωση????υγραντηρα η αφυγραντηρα?λογικα το 2ο ε??????και επισης που πουλανε θερμομετρο για να μετρησουμε την υγρασια του σπιτιου?σε χρωματοπωλειο????

μαρινα συμφωνω απολυτα για τα σκυλια.οσο εμβολιασμενο και να ειναι και καθαρο στην σκεψη και μονο ανατριχιαζω.ευτυχως κανεις απο τον περιγυρο μας δεν εχει σκυλι,αν καποιος ειχε ειναι σιγουρο οτι δεν θα πηγαινα.και για να μην παρεξηγηθω τα αγαπαω παρα πολυ αλλα οχι μεσα στο σπιτι:-(:sad::-(:sad:.

οσες εχετε αγορασει εσωρουχα μιας χρησης τα εχετε πλυνει ??????

ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!!!!

Η Αλέκα γεννησε εναν παιδαρο 3630!!!!!

μαμα κ γιος χαιρουν ακρας υγειας , ο δε πατερας τρισευτυχισμενος!!! προς το παρον η Αλέκα βρισκεται στην ανανηψη!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΑΛΕΚΑ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!:P

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...