Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια με κανατε να φαω δυο φετες κεικ με τα λινκς σας, αντεε...

εγω δεν ειμαι σοφακι, δεν αντεχω!!!

Αρινα εχουμε κανει γκρουπακι στο φεισμπουκ και ανεβαζουμε φωτογραφιες μας

ΦΑΜ μου κανει το σιροπακι!!! για το υποθετο...εεεεε..ας δοκιμασω πρωτα με το σιροπι :-P

ΦΑΜ μου κανει το σιροπακι!!! για το υποθετο...εεεεε..ας δοκιμασω πρωτα με το σιροπι :-P

δεν τη βρισκεις κι εσυ με τα υποθετα ε????

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

εμενα τρωει 4-5 γευματα των 120.και εχουμε και ιδιοτροπια,την ωρα που τρωει με το μπιμπερο βαζει και τον αντιχειρα στο στομα:D:D:D:D!

βρε ινακι η αρινα ειναι αδυνατη στα 47 κιλα.........

φαμουλα ναι αντεξα και εχω κρατησει στο ψυγειο 2 κομματια καρυδοπιτα να δωσω στην σπιτονοικοκυρα και οποτε ανοιγω το ψυγειο το αγνοω.βεβαια μην νομιζεις δεν χανω κιλα.1 με το ζορι σε ενα μηνα.φρικη ε??και δεν τρωω πανω απο 15οο θερμιδες την ημερα.

annia οχι με τιποτα δεν πειθεται για το γαλα.προχτες αγορασε παπουτσια nike και εφριξααααααααααααααα!εδωσε 190 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!και μολις το ακουσα ζαλιστηκα!βρε συ του λεω 8 κουτια γαλα της μικρης αγορασες:D:D:D:D!οχι παπουτσια............

.βεβαια μην νομιζεις δεν χανω κιλα.1 με το ζορι σε ενα μηνα.φρικη ε??και δεν τρωω πανω απο 15οο θερμιδες την ημερα.

..

ta ιδια σκ@@τα κι εγω!!! εγω μη σου πω γυρω στις 1200 μ εχω!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια με κάνατε να ανοίξω ξανά το fb. αλλά δεν ξέρω τα ονόματά σάς.....;;;;;;;;πως θα σασ κανω φίλεσ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...