Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι μου, την ώρα που με έπιασε είχα κρέμα και πήγα και την ξέπλυνα και έβαλα βαζελίνη, ως πιο κάτι πιο ενυδατικό, αλλά και πάλι δε σταμάτησε αμέσως, συνέχισε να με φαγουρίζει. Μάλλον είναι αυτό που λέει η Μαρίνα. Όντως ξυνόμουν σαν ψωριάρα... Φοβάμαι μην κάνω σημάδια από το ξύσιμο... Ουφ... Δηλαδή, δε μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, παρά μόνο υπομονή, ε? :( Τι να κάνεις, όλα για τα τέκνα μας...

μελινα δοκιμασε το baby oil ε βρεγμενη επιδερμιδα ειναι πολυ καλο γιατι η βαζελινη δεν εχει ιδιαιτερα ενυδατικα συστατικα

Σοφια περασε το θεμα με το πεσιμο δν υπαρχει εγκυοε που δεν εχει φαει τα μουτρα της

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

doraki καλως ηρθες!!!!

αν σας πω τι επαθα:(:(:(!!! να μην το ζησετε ρε κοριτσια!!!

καθομουν η κυρια ωραια κ καλα στον καναπε μου κ καποια στιγμη σηκωθηκα να ανοιξω την πορτα, αλλα χαλλλλααααρα ..... κανω 3 βηματα κ ξαφνικα σωριαζομαι κατω με την κοιλια στο πατωμα:shock::shock::?:???::? ουτε τα χερια μου δεν προλαβα να βαλω καλα καλα!!! αφου χτυπησα μεχρι κ το στηθος!!!! αν με ρωτησετε πως, δεν ξερω!!!! εχω κενο!!! μετα χιλια ζορια καταφερα κ γυρισα ανασκελα κ καταφερα κ σηκωθηκα!!! πηρα την γιατρο κλαιγοντας κ πηγα απο εκει , δεν υπηρχε περιπτωση να ηρεμησω αλλιως.... ευτυχως οι μικρες ειναι καλα!!! τα νεοτερα ειναι οτι μαλλον θα με βαλει μεσα σε 2-3 εβδομαδες το πολυ , θα το δουμε την Πεμπτη αυτο... , γιατι εχω ανεβασει αρκετη πιεση πλεον κ ο τραχηλος εξακολουθει να ανοιγει.....

ας ειναι οτι ειναι για καλο ομως...

πηρα μια τρομαρα ρε παιδια .... δεν το εχω ξαναπαθει αυτο!!!!

Μα, πως το έπαθες αυτό;;;;:confused: Και εγώ θα είχα φρικάρει. Αλλά αφού είναι όλα καλά, ξέχασέ το. Μερικές φορές μόνο με την ιδέα του τι θα μπορούσε να είχε γίνει ταράζομαι απίστευτα...

Αφού θα μπεις νωρίτερα, δεν βλέπω να γεννάμε μαζί... Ενημέρωσέ με όμως!

Αλέκα, πολλές ευχές για σήμερα!!! Με το καλό!!!!!!!!!!!!!:D

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Sto 8ema fagouras, egw sw8hka me auto to ladi ths Weledas. Xwris pou murizei kai super! Einai kai gia meta th genna (gia na sfixoume) opote an to pareis twra den 8a paei xameno.

http://www.target.com/gp/detail.html/186-1044589-7246213?ASIN=B0012HCCTC&AFID=Froogle&LNM=B0012HCCTC|Weleda_Pregnancy_Body_Oil_3.4_oz.&ci_src=14110944&ci_sku=B0012HCCTC&ref=tgt_adv_XSG10001 (sorry den evriska ellhniko site proxeiro)

makia

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Mhn agxwnesai vre Sofaki. An ebisteuesai ton giatro sou kai autos den vlepei kanena provlhma, mh masas. Ki egw den eimai uper tou nwris alla kamia fora h fush kai ta mwroulinia mas apofasizoun apo mona tous :)

ο λογος ειναι η πιεση κ ο τραχυλος... μου ειπε οτι ουσιαστικο προβλημα δεν θα υπαρξει, αλλα αν παμε τοσο νωρις θα μπουν θερμοκοιτιδα.... κ εκει ειναι το θεμα... anyway θα δουμε!!!

μελινα δεν ειχα καταλαβει!!!σε αυτο πραγματι δεν μπορεις να κανεις τιποτα! κ εγω το παθαινω αλλα προσπαθω να μην ξυνομαι...

baJfp2.png

ο λογος ειναι η πιεση κ ο τραχυλος... μου ειπε οτι ουσιαστικο προβλημα δεν θα υπαρξει, αλλα αν παμε τοσο νωρις θα μπουν θερμοκοιτιδα.... κ εκει ειναι το θεμα... anyway θα δουμε!!!

μελινα δεν ειχα καταλαβει!!!σε αυτο πραγματι δεν μπορεις να κανεις τιποτα! κ εγω το παθαινω αλλα προσπαθω να μην ξυνομαι...

Den yparxoun enallaktikes? Px na katseis xapla mexri na piaseis tis 36 evdomades?

Tha doume indeed!

Διαφημίσεις

Προς το παρόν, ακολούθησα τη συμβουλή της Μαρίνας. Έκανα ντουζάκι και έβαλα baby oil. Θα δω τι παίζει και με αυτό της WELEDA που προτείνει το Εβιτάκι. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Πάντως, ακόμα ξύνομαι...

15y6xxxv0qx3picm.png

Προς το παρόν, ακολούθησα τη συμβουλή της Μαρίνας. Έκανα ντουζάκι και έβαλα baby oil. Θα δω τι παίζει και με αυτό της WELEDA που προτείνει το Εβιτάκι. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Πάντως, ακόμα ξύνομαι...

Twra me to ksuse ksuse 8a exei ere8istei to derma sou etsi ki alliws, opote mia fagoura den thn glutwneis. Katse na iremiseis ligo twra!

Επεξεργάστηκαν by EvitaT

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια...Μαυρος υπνος και ο σημερινος...Διακεκομενος βεβαια,αλλα μιλαμε σηκωθηκα 1318433 φορες για τουαλετα και ειχα και πονακια περιοδου και ποτε η μεση μου με τσακιζε και ξυπναγα απο τον πονο...Αφηστε...

Σοφακι δοξα το θεο δεν επαθες τιποτα με την τουμπα και τα μπεμπακια μια χαρα...Κι εγω ειχα φαει τα μουτρα μου στα σκαλια της εξωπορτας στον 5ο μηνα για να ανοιξω στον αδερφο μου που χτυπαγε το κουδουνι,εσκασα σαν καρπουζι και τρανταχτηκα φυσικα τα παιξα αλλα με καθυσηχασε ο γιατρος...Ειμαστε πολυ αδεξιες τωρα λογω κεντρου βαρους...

Το Αλεκακι το σκεφτομουν κι εγω τωρα...Θα τελειωσε ε?

Μελινακι υπομονη με την φαγουρα κοριτσι μου κι εγω καποιες μερες εχω πολυ και δωστου και ξυνομαι... κανε αυτα που λενε τα κοριτσια μηπως ανακουφιστεις...

Χθες πεταχτηκαμε μεχρι τη νεα ερυθραια για κατι τελευταια ψωνια και τι να πω λιγο περπατησα και τα φτυσα!!!

ψαχνουμε τωρα να βρουμε ενα φιλτρο για τον ιονιστη που εχουμε κοριτσια θα βαλω στο δωματιο μας που θα κοιμομαστε με τον μπεμπη γιατι ο αντρας μου ειναι καπνιστης και οταν ερχεται για υπνο αναδυεται η μυρωδια τπου τσιγαρου απο το δερμα του τα μαλλια του την αναπνοη και νομιζω πως δεν κανει για το μωρακι...Καλα δεν θα κανω με τον ιονιστη?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελινάκι μου, εγώ δεν απαντάω γιατί δεν έχω ιδέα από ιονιστές. Και ο δικός μου καπνίζει, αλλά προς το παρόν, μόνο στο σαλόνι και μόνο με αναμένα κεριά και ανοιχτές πόρτες. Και στο κρεβάτι έρχεται κανένα 10λεπτο μετά το τελευταίο τσιγάρο, οπότε δε μυρίζει ιδιαίτερα. Σου το λέω γιατί κι εγώ με το τσιγάρο έχω τρελούς αισθητήρες... Μου μυρίζει από χιλιόμετρα (λέμε τώρα... :)) Αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έρχεται στο κρεβάτι δε μυρίζει τσιγαρίαλα. Όταν έρθει δε το μωρό, φυσικά το κάπνισμα θα κοπεί οπουδήποτε μέσα στο σπίτι (και στην τουαλέτα θα του το κόψω!!!) και το 10λεπτο, θα του το κάνω 15λεπτο!!!

Αλλά για ιονιστή ούτε συζητήσαμε, ούτε έχουμε σκοπο να βάλουμε. Πιστεύω ότι αφού τον έχεις είναι καλό, αλλά καλύτερα να σου πει κάποιος που ξέρει.

Έχω αφήσει την κοιλίτσα μου ξεσκέπαστη για να μην ερχεται σε επαφή με κανένα ύφασμα για λίγη τουλάχιστον ώρα μέχρι να ηρεμήσει λιγάκι, και καμαρώνω το ζουζουνάκι μου που κόβει βόλτες!!! Ο ποπός του τουρλωμένος αριστερά και τα ποδαράκια του τεντωμένα δεξιά! Του τα γαργαλάω κιόλας... χιχι :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Είμαι εγώ εδώ Ελίνα. Μόλις ξαναμπήκα, σιδέρωσα, μαγείρεψα, έβαψα και τα νύχια μου (όχι που θα μου ξέφευγαν) και μπήκα να μάθω κανά νέο για την Αλέκα. Λογικά τώρα θα τον έχει δεί τον μπεμπάκο της. Μη σας πώ τι συγκίνηση νιώθω σήμερα όλη μέρα, ούτε εγώ να γεννούσα!!!!!!!!!!!!

Και εγώ απόψε το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά, δεν βολευόμουν με τίποτα. Πονούσαν τα κόκκαλά μου, κινιόταν η μπέμπα μουκαι δεν βολευόταν και εκείνη με τίποτα, ροχάλιζε και ο αντρούλης μου, ένα σκηνικό άλλο πράγμα...............

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...