Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινάκι ''καλό βόλι'' ;)

ηηηη και τωρα συνειδητοποιησα οτι εχει ακομα ενα ημιχρονο το ματς...αυριο εχει γηπεδο....μεθαυριο εχει παπακαλιατη...παει το χασαμε το τρενο παλι

Εσύ κυρά Ρηνιώ κουράγιο και καλή χώνεψη....

χτες εφτιαξα μια καρυδοπιτα τελεια!και την εδωσα ολη στην αδερφη μου για να μην φαω καθολου!

Άντεξες ???????

Διαφημίσεις

καλημερα,καλημερα ξυπνησαμε για μαμ και μολις ρευτουμε θα παμε σφαιρα για νανι..πολυ νυστα ρε παιδι μου τι πραγμα και αυτο...μαρινακι εριξες κανενα πυροτεχνημα??νιομιζω οτι ειδα κατι λαμψεις στον ουρανο χτες το βραδυ..:tongue::tongue:

:-D

Kαλημερα.............με προλαβατε σημερα εεΕ??? αργησα λιγο....ο μπεμπης ξεραθηκε στην κουνια του απο τις 8 το απογευμα μεχρι 8 το πρωι με ενα γευμα στις 2!!!! Πρωτη μερα στην κουνια μια χαρα!!!!!!

Εβαλα παστιτσιο να γινετε...για να παμε βολτιτσα μετα.!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημερααα!!!

Μιλωντας για διαιτες, εγω αρχισα να κοβω δειλα δειλα τα πολλα γλυκα και να κανω μικρα γευματα μηπως και χασω κανενα κιλο γιατι αυτα τα 3 δεν λενε να φυγουν...Θελω να χασω και αλλα τρια, συνολο 6 δηλαδη...Οχι τιποτε αλλο αλλα θα ερθει η βαφτιση και δεν θα χοραω σε κανενα φουστανι της προκοπης!!! Το καλο ειναι πως χθες δοκιμασα το πιο φαρδυ μου τζην και μου εκλεισε!!!!! Που σημαινει πως σιγουρα εχω χασει ποντους αφου πριν ενα μηνα ηθελε 3-4 δαχτυλα για να κλεισει!!! Να δω πως θα παει και με τον θηλασμο...Δεν αγχωνομαι ομως, ηδη θηλαζω 4 μηνες, ο στοχος μου ειναι αλλον ενα-εναμησι και μετα τελος!

Εκλεισα και προσκλητηρια, μπουμπουνιερες, διαλεξαμε και βαφτιστικα με τον νονο οποτε ολα κομπλεεε!!! Καλες βολτεεεεςςς!

Διαφημίσεις

Καλημερα λυσσαξατε εχθες ε?

εγω με τον μικρο να χει τρελη γκρινια,αληθεια πειτε μου λιγο τα σημαδια για δοντια....ασπριζει τιποτα στα ουλα?ειναι σκληρα?σαλια?χερια ολο μεσα στο στομα?με πεθανε εχθες...

Νατασουλα μου μην ακους κοτσανες σε παρακαλω τι δεν χορταινει το παιδι γιαυτο τρωει τοσο συχνα?αλμα θα περναει μαλλον.εσυ συνεχισε να της δινεις οσο ζηταει και θα ισιωσει παλι καποια στιγμη.δηλαδη εμενα που τρωει συνεχεια και το βραδυ και την ημερα και ειναι 7800 παει να πει οτι δεν χορταινει....:tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερααα!!!

Μιλωντας για διαιτες, εγω αρχισα να κοβω δειλα δειλα τα πολλα γλυκα και να κανω μικρα γευματα μηπως και χασω κανενα κιλο γιατι αυτα τα 3 δεν λενε να φυγουν...Θελω να χασω και αλλα τρια, συνολο 6 δηλαδη...Οχι τιποτε αλλο αλλα θα ερθει η βαφτιση και δεν θα χοραω σε κανενα φουστανι της προκοπης!!! Το καλο ειναι πως χθες δοκιμασα το πιο φαρδυ μου τζην και μου εκλεισε!!!!! Που σημαινει πως σιγουρα εχω χασει ποντους αφου πριν ενα μηνα ηθελε 3-4 δαχτυλα για να κλεισει!!! Να δω πως θα παει και με τον θηλασμο...Δεν αγχωνομαι ομως, ηδη θηλαζω 4 μηνες, ο στοχος μου ειναι αλλον ενα-εναμησι και μετα τελος!

Εκλεισα και προσκλητηρια, μπουμπουνιερες, διαλεξαμε και βαφτιστικα με τον νονο οποτε ολα κομπλεεε!!! Καλες βολτεεεεςςς!

Aχ μπράβο σου, εγώ δεν έχω ξεκινήσει ακόμα το τρέξιμο και το θέμα είναι ότι έχω γάμο και βάφτιση μαζί. Περιμένω να πάω να δω κάποια κτήματα με τον άντρα μου μαζί αλλά αυτός με πάει από αύριο σε αύριο..... ΑΝΤΡΕΣ τι να πεις ......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...