Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω παντως μικρη ντυνομουν συνεχεια Βοσκος!!:-(:sad::-(...Ντυνοταν η μεγαλη μου αδερφη Βασιλισσα και κερατωνε το Βασιλια με το Βοσκο,...:cool:...

:P:p:p:p:p:p:p:p Πέθανα στα γέλια...ευρηματικότατη η αδελφούλα !!!!!!

εγω εχω καμια δεκαρια ραμματα στο σαγονι, ραματα στο πόδι, τεσσερις εγχειρισεις στα ποδια, μια εγχειριση θυρεοειδους και μια καισαρικη,..Αυτο δεν ειναι κορμι...χειροποιητη μπουχαρα ειναι...

Μπορδοροδοκόκκινη !!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

πρόλαβα καμια ή ολες την πεσατε για υπνο (ή στους αντρες σας :) ) ?

τωρα εφυγαν οι επισκεψεις, ουφ πολυ κοινωνικη ζωη βρε παιδακι μου .. ερχονται φιλοι εδω και νιωθω λες και παω για κλαμπινγ στην Ιμπιιζα

το παιδακι μου αγγελουδι οπως παντα εκαψε καρδιες ! ολοι λενε οτι φαινεται πολυ μεγαλυτερος απο οτι ειναι. φτου να μην μου το ματιασουν το μωρουλινι μου !!

τι αλλα νεα? εχει και αγωνα τωρα και δεν εχω τηλεοραση γιατι την εχει ρεζερβε ο αντρας :)

παω σε λιγο για νανι μαλλον να ξεκουραστω γιατι τρεξαμε πολυ σημερα

καληνυχτουδια κορίτσια ... ειναι και το ιντερνετ τοσο αργο που κανει μιση ωρα να ανοιξει μια σελιδα οποτε θα σας διαβασω αργοτερα ή αυριο παλι (κατεβαζει ο αντρας μου ολο το 3 season Private practice kai 2 ταινιες και εχει μπλοκαρει το ιντερνετ !! )

..καλο βολι κοριτσακι μου

αναλογως...μεχρι 45 τα καταφερνω..μετα βαρυστομαχιαζω...Θα κρατησωόμως κατι και για αυριο...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν θα κρατήσεις και πολλά για αύριο μόνο 2 κιλα... χα χα

Κοριτσάκια μου καλησπέρα. Η μικρούλα μου μόλις κοιμήθηκε και είπα να μπώ λιγάκι να δώ τί κάνετε.

Ωστόσω έχω και μια απορία. Η μικρούλα μου εδώ και περίπου 1 εβδομάδα κάνει πολλά γεύματα μέσα στην ημέρα, τρώει ανά 2 ώρες περίπου με ένα τρίωρο διάλειμμα για μεσημέρι. Το βράδυ ευτυχώς δεν ξυπνάει αλλά όλη μέρα δεν κάνω τίποτα άλλο από το να την ταίζω. Ο γιατρός λέει πώς δεν χορταίνει γι' αυτό ζητάει γάλα τόσο σύντομα. Όσο και αν προσπάθησα να της αυξήσω το συμπλήρωμα που παίρνει δεν το πίνει με τίποτα. Τί να κάνω δεν ξέρω. Από διάθεση πάντως είναι μια χαρά, μέσα στα γέλια και τα παιχνίδια. Μήπως περνάει κανά άλμα ανάπτυξης; Δεν ξέρω τί να υποθέσω. Ούτε νεογέννητο δεν έτρωγε τόσες πολλές φορές!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Χα χα να μην τον αφήσεις να σου ξεφύγει απόψε....

ποιος σου ειπε οτι το κυνηγαω εγω δεν μπορω να κουνηθω απο την κουραση για ακροβατικα ειμαι ασε με ησυχη

ινακι φετος θα παει προνηπιο τον ειχα κρατησει φετος για τις ιωσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

πρόλαβα καμια ή ολες την πεσατε για υπνο (ή στους αντρες σας :) ) ?

τωρα εφυγαν οι επισκεψεις, ουφ πολυ κοινωνικη ζωη βρε παιδακι μου .. ερχονται φιλοι εδω και νιωθω λες και παω για κλαμπινγ στην Ιμπιιζα

το παιδακι μου αγγελουδι οπως παντα εκαψε καρδιες ! ολοι λενε οτι φαινεται πολυ μεγαλυτερος απο οτι ειναι. φτου να μην μου το ματιασουν το μωρουλινι μου !!

τι αλλα νεα? εχει και αγωνα τωρα και δεν εχω τηλεοραση γιατι την εχει ρεζερβε ο αντρας :)

παω σε λιγο για νανι μαλλον να ξεκουραστω γιατι τρεξαμε πολυ σημερα

αχ ναι ο δικος μου εβαλε και φανελα της Μπαρτσελονα και εχουν στηθει και οι τρεις μεσα

[sIGPIC][/sIGPIC]

εφυγαν και οι δικοι μου, εσεις οργιαζετε και εγω εχω φαει 6-7 κομματια πιτσα και με εχει πιασει το στομαχι μου..επισης η μικρη κοιμαται και θελω να κανω κανενα ντου στον αντρα γιατι το εχουμε παρατησει παλι το σπορ αλλα εκεινος λεει οτι ειναι κομματια...παει παρθενα θα μεινω παλι...

ηηηη και τωρα συνειδητοποιησα οτι εχει ακομα ενα ημιχρονο το ματς...αυριο εχει γηπεδο....μεθαυριο εχει παπακαλιατη...παει το χασαμε το τρενο παλι

ααα εμεις δεν το εχουμε ξεχασει το σπορ......το εξασκουμε το εξασκουμε.....απλα με εκνευριζει που παντα εγω κανω την κινηση για ζουζουνισματα.παντα προθυμος ειναι αλλα αντρας ειναι........εγω θα τον κυνηγαω??:)

μαρινακι εμενα δουλευει και νυχτες δηλαδη 10 το βραδυ με 6 το πρωι και εννοειται και κυριακες και πασχα και χριστουγεννα.....οπως και εγω αλλα εγω δεν δουλευω νυχτα,μεχρι 10 το βραδυ ειμαστε ανοιχτοι.

νατασουλα το πιο πιθανο ειναι να περναει αλμα αναπτυξης.υπομονη!

sofou οχι δεν κοιτουσα συνταγες διαιτης.....κανονικοτατες!αλλα απλα χαζευω.χτες εφτιαξα μια καρυδοπιτα τελεια!και την εδωσα ολη στην αδερφη μου για να μην φαω καθολου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...