Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:?::?::?:....και εσυ μαρη πορνοσταρ ντυνοσουν????

:!::!::!:..αχ....

ναι μην με βλεπεις ετσι κατα βαθος κρυβω ενα κτηνος ενα ηφαιστειο ανμεσα στους μουσακαδες και τα γιαλατζι φτιαχνω και ενα dvdακι να βρισκεται στο σπιτι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι μην με βλεπεις ετσι κατα βαθος κρυβω ενα κτηνος ενα ηφαιστειο ανμεσα στους μουσακαδες και τα γιαλατζι φτιαχνω και ενα dvdακι να βρισκεται στο σπιτι

:D:D:D...μα φαινεσαι καλο μου...φαινεσαι σεξουλιαρα ;), γιατρι λες να μη σε βλεπω ετσι??

Εγω παντως μικρη ντυνομουν συνεχεια Βοσκος!!:-(:sad::-(...Ντυνοταν η μεγαλη μου αδερφη Βασιλισσα και κερατωνε το Βασιλια με το Βοσκο,...:cool:...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:D:D:D...μα φαινεσαι καλο μου...φαινεσαι σεξουλιαρα ;), γιατρι λες να μη σε βλεπω ετσι??

Εγω παντως μικρη ντυνομουν συνεχεια Βοσκος!!:-(:sad::-(...Ντυνοταν η μεγαλη μου αδερφη Βασιλισσα και κερατωνε το Βασιλια με το Βοσκο,...:cool:...

ο Βογλης: Στασου μυγδαλα

Εγω μαι μερα εκανα την τυφλη και σκοτωθηκα στο ψυγειο 7 ραμματα στο κουτελο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Στον αντρα μου πεστο που εχουμε να ριξουμε πυροτεχνηματα 3 εβδομαδες αλλα μαλον σημερα δεν θα τη γλιτωσω ειρθε η μερα μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο Βογλης: Στασου μυγδαλα

Εγω μαι μερα εκανα την τυφλη και σκοτωθηκα στο ψυγειο 7 ραμματα στο κουτελο

εγω εχω καμια δεκαρια ραμματα στο σαγονι, ραματα στο πόδι, τεσσερις εγχειρισεις στα ποδια, μια εγχειριση θυρεοειδους και μια καισαρικη,..Αυτο δεν ειναι κορμι...χειροποιητη μπουχαρα ειναι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Στον αντρα μου πεστο που εχουμε να ριξουμε πυροτεχνηματα 3 εβδομαδες αλλα μαλον σημερα δεν θα τη γλιτωσω ειρθε η μερα μου

..καλο βολι κοριτσακι μου

Κορίτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Σας έχω νέα , όλα καλά με το βάρος τής μπέμπας μου.

Να σάς πω πόσα κιλά είμαι τώρα εγώ;η θα με φάτε;χα χα χα

αναλογως...μεχρι 45 τα καταφερνω..μετα βαρυστομαχιαζω...Θα κρατησωόμως κατι και για αυριο...:tongue::tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Α ξεχασα εχω και δυο τατου...δεν με εφταναν τα ραμματα, ηθελα και τα στολιδια μου..

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Αχχχχχχ.....πάνω που την είχα μπανιαρισμένη, ταϊσμένη, γλαρωμένη, έτοιμη για ύπνο, πηγαίνοντας την στο κρεβάτι της ακούω πρρρρρρρρρρ.......χ%%%στηκε ...ξανά μανά πλυσίματα και τώρα είναι μες τα γέλια....φτου κι απ'την αρχή...

Αχχχχχχ.....πάνω που την είχα μπανιαρισμένη, ταϊσμένη, γλαρωμένη, έτοιμη για ύπνο, πηγαίνοντας την στο κρεβάτι της ακούω πρρρρρρρρρρ.......χ%%%στηκε ...ξανά μανά πλυσίματα και τώρα είναι μες τα γέλια....φτου κι απ'την αρχή...

σου κραταει παρεα μεχρι να ερθει ο αντρας σου;)

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσουδια παω να μαζεψω τιποτες...φιλια

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω εχω καμια δεκαρια ραμματα στο σαγονι, ραματα στο πόδι, τεσσερις εγχειρισεις στα ποδια, μια εγχειριση θυρεοειδους και μια καισαρικη,..Αυτο δεν ειναι κορμι...χειροποιητη μπουχαρα ειναι...

μπορδοκοκκινη μπουχαρα 10000000 κομπους το τετραγωνικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...