Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα τώρα γιατί όλο αυτό μου αρέσει ????

γιατι δε μαζευεις εσυ τα πεταμενα ρουχα απο γυρω γυρω..ουτε τον ντυνεις -ξεντυνεις καθε τρεις και λιγο...:confused:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σου ερεσει γιατι μετα δεν μαζευεις εσυ τις στολες

α γεια σου;)

οχι λεγε

δεν γινεται ...θελει ηχο...και εικονα;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

βλεπει ο Δημητρης τα ανθρωπακια που εβαλα που γελουν και με ρωταει γιατι μαμα αυτοι γελανε ??Γιατι βλεπουν εσενα .και τι ειμαι ατειος???Καραγκιοζης εισαι αλλα αυτα δεν λεγονται σε αθωες ψυχουλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

:P:p:p Ήμουν σίγουρη ότι θα το σχολίαζες !

αγορομανα ειμαι ξερω τις απαντησεις για να δουμε μεθαυριο εσυ που θα την ντυνεις μπαρμπι αστροναυτης,ψυχολογος γιατρος και πορνοσταρ και τα λεμε μετα χωρια τα γοβακια και τις τσαντουλες τις τοσο δα που θα μαζευεις απο τις βρωμοκουκλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι εγινε ρε κοριτσια 2 σελιδες γραψατε;;; σχολιαζω την μια και αν προλαβω θα παω και στην τελευταια

Εγώ πλέον έχω καταντήσει όλη την ώρα να σκέφτομαι τι φαγητό και τι γλυκό θα φάω.

Με έχει τσακίσει ο θηλασμός.

κι εγωωωω ολο να τρωω θελω!!!

μολις τωρα πεταξα τον Δημητρη εξω απο το σπιτι με τρελανε απο το πρωι με την ανευ λογου γκρινια και κλαψα θα με κανει δολοφονο το βρωμοπαιδο μου αρεσει που θελω να κοψω το τσιγαρο,με αυτον που εχω μπλεξει στα σκληρα θα με ριξει(εννοειτε πως τον ξανμαζεψα ετσι??)

χαχαχα, ποση ωρα εμεινε εξω;;;

:P:p:p:p

Παιρνεις συμπληρωμα ασβεστιου???

διπλα τα παιρνω εδω και ενα μηνα αλλα τιπουτις...μαλλον πρεπει να κοψω το θηλασμο για να δω διαφορα

ακομη να καταλαβεις ότι ειναι 'λασκαρισμενη?' :tongue::tongue::tongue::tongue:...παρ΄όλα αυτα, καλη μανουλα;);)

:-P:-P:tongue:

ψιτ ψιτ τσουπρες τι φτιαχνετε??εγω προσπαθω να ξυπνησω τον μικρο για μπανακι και κοιματε του καλου καιρου...α εφτιαξα γαλακτομπουρεκο και μετα αναρωτιεμε γιατι δεν χανω κιλα...

:-D

Διαφημίσεις

:P:p:pΤσέκαρε την ημερομηνία μήπως έχουν λήξει !!!!

:tongue: :tongue:

Εμενα εχει αλλο κολλημα το καμαρι μου...Απο το πρωι , καθε μερα, αλλαζει στολες...κλαψ! Σπορτακους, Μπεν 10, Αιρον Μαν, ενας αλλος καινουριος καραγκιοζης που δεν θυμαμαι το όνομα του...ασε με!!

Να μου το θυμηθειτα, αυτος μεθαυριο θα θελει να γινει ηθοποιος...

περασανε οι αποκριες καλεεεεεε

σου ερεσει γιατι μετα δεν μαζευεις εσυ τις στολες

χαχα, ασε μαρινα οτι και να πεις εσυ....θελεις τριτο, αυτο τα λεει ολα!!

Αννια καλοφαγωτο το γαλακτομπουρεκακι, μιαμ μιαααμμμμ

ψιτ ψιτ τσουπρες τι φτιαχνετε??εγω προσπαθω να ξυπνησω τον μικρο για μπανακι και κοιματε του καλου καιρου...α εφτιαξα γαλακτομπουρεκο και μετα αναρωτιεμε γιατι δεν χανω κιλα...

Εσυ εισαι μοσχαρα τελειως

[sIGPIC][/sIGPIC]

αγορομανα ειμαι ξερω τις απαντησεις για να δουμε μεθαυριο εσυ που θα την ντυνεις μπαρμπι αστροναυτης,ψυχολογος γιατρος και πορνοσταρ και τα λεμε μετα χωρια τα γοβακια και τις τσαντουλες τις τοσο δα που θα μαζευεις απο τις βρωμοκουκλες

:?::?::?:....και εσυ μαρη πορνοσταρ ντυνοσουν????

:!::!::!:..αχ....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...