Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδω ειμαι σας διαβαζω και προσπαθω απο το πρωι να διαβασω και το μπλογκ αλλα κατι εχει πειραξει το μητσακι απο αυτα που εφαγα και εγινε κλανομητσακι, με την αναλογη γκρινια εννοειται..

απο οτι φαινεται για να γεμισουν οι αποθηκες ασβεστιου μου θελει αρκετο καιρο...οταν μενω ακινητη για αρκετη ωρα ποναω πιο πολυ ,κουλο δεν ειναι; και το αυχενικο τι το ηθελα;καλα ηταν χωρις αυτο... το σιροπακι που παιρνεις φαμ πως το λενε; να ψαξω μηπως κανει για θηλασμο γιατι κατι πρεπει να παιρνω δεν την παλευω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μολις τωρα πεταξα τον Δημητρη εξω απο το σπιτι με τρελανε απο το πρωι με την ανευ λογου γκρινια και κλαψα θα με κανει δολοφονο το βρωμοπαιδο μου αρεσει που θελω να κοψω το τσιγαρο,με αυτον που εχω μπλεξει στα σκληρα θα με ριξει(εννοειτε πως τον ξανμαζεψα ετσι??)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εδω ειμαι σας διαβαζω και προσπαθω απο το πρωι να διαβασω και το μπλογκ αλλα κατι εχει πειραξει το μητσακι απο αυτα που εφαγα και εγινε κλανομητσακι, με την αναλογη γκρινια εννοειται..

απο οτι φαινεται για να γεμισουν οι αποθηκες ασβεστιου μου θελει αρκετο καιρο...οταν μενω ακινητη για αρκετη ωρα ποναω πιο πολυ ,κουλο δεν ειναι; και το αυχενικο τι το ηθελα;καλα ηταν χωρις αυτο... το σιροπακι που παιρνεις φαμ πως το λενε; να ψαξω μηπως κανει για θηλασμο γιατι κατι πρεπει να παιρνω δεν την παλευω!

:P:p:p:p

Παιρνεις συμπληρωμα ασβεστιου???

Εγώ πλέον έχω καταντήσει όλη την ώρα να σκέφτομαι τι φαγητό και τι γλυκό θα φάω.

Με έχει τσακίσει ο θηλασμός.

εσυ εχεις δικαιολογια τουλαχιστον...και εισαι και κορμαρα....

μολις τωρα πεταξα τον Δημητρη εξω απο το σπιτι με τρελανε απο το πρωι με την ανευ λογου γκρινια και κλαψα θα με κανει δολοφονο το βρωμοπαιδο μου αρεσει που θελω να κοψω το τσιγαρο,με αυτον που εχω μπλεξει στα σκληρα θα με ριξει(εννοειτε πως τον ξανμαζεψα ετσι??)

χαχα..και εγω Μαρινακι..ο μικρος πριν λιγο ξεραθηκε μετα απο απιστευτη γκρινια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και εγω εδω ειμαι......ο συζηγος δουλευει μεχρι 12 το βραδυ:-(:sad:,η μικρη κοιμαται και εγω χαζευω σε σαιτ με συνταγες......

τι ειπες τωρα ο δικος μου συζυγος δουλευει καθε μερα μεχρι της 11 το βραδυ και κυριακες.καλοοο??Αφου σκεφτομαι οτι αν ημουν χωρισμενη τουλαχιστον τα παιδια του α τον εβλεπαν περισσοτερο:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε παραδέχομαι όμως Μαρίνα, παρόλα αυτά το θές το τρίτο.

ακομη να καταλαβεις ότι ειναι 'λασκαρισμενη?' :tongue::tongue::tongue::tongue:...παρ΄όλα αυτα, καλη μανουλα;);)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρε Αλεκα δεν ξερω τι να κανω μου λεει θελω να παιξουμε παζλ ναι λεω να πλεινω τα χερακια μου και ερχομαι,ΑΑαααααααααα δεν θελει η μαμα ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ε ημαρτον και τωρα αυτο συνεχεια ετσι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...