Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έφυγε η γιατρός ! και την βρήκε μιά χαρά και πάρα πολύ γελαστό μωρό ( μόλις έφαγε την ένεση όμως της κόπηκαν τα γέλια μαχαίρι....)

Ρώτησα τη γνώμη της για το rotarix και μου είπε ότι επειδή δεν το καλύπτουν τα ταμεία και επειδή έχει ένα σεβαστό κόστος,γι'αυτό το λόγο πολλοί γιατροί δεν το προτείνουν καν. Όταν εγκριθεί από τα ταμεία, τότε θα το κάνουν όλοι.(έτσι γίνεται λέει πάντα με τα εμβόλια )

Τώρα σχετικά με rotarix και rotatec , είναι τα ίδια απλά είναι από διαφορετικές εταιρίες και ότι rotarix γίνεται σε 2 δόσεις ενώ το rotatec σε 3.

Αυτά.

.....τώρα σωστά ή λάθος δεν έχω τις γνώσεις για να κρίνω....και όσο αφορά το θέμα των εμβολίων δε θέλω ούτε να το πολυψάχνω ούτε τίποτα. (Το σημερινό ήταν εξαίρεση λόγω του ότι τυχαία συζητήθηκε την ημέρα που θα το κάναμε εμείς.)

Για να μη τρελαθώ και ψάχνω όλη μέρα προτιμώ να μη ξέρω τίποτα για τα εμβόλια και να κάνω ακριβώς ότι μας λέει η γιατρός.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

angie μου πολύ ωραία γράφεις και σιγά σιγά θα βρεις τους τρόπους για να γίνει πιο σέξυ!!Εγώ όταν ξεκίνησα το blog μου πριν 3 χρόνια δεν είχα ιδέα αλλά τώρα μου αρέσει πολύ!

sofaki μου δε δυσανασχετεί,το λίκνο είναι ανετότατο,χωράει να κάνει και κωλοτούμπες μέσα...αλλά δεν.....

τώρα το μεσημέρι την έβαλα λίγο,γύρναγε το κεφάλι της γύρω γύρω (σημάδι ότι νυστάζει),τη σκέπασα και κοιμήθηκε για 3/4 περίπου,μετά πείναγε και την πήρα στο κρεβάτι...

oCxsp2.png

re koritsia...τι ειναι το blog???δεν σκαμπαζω τιποτα...το φτιαχνεις και τι??πως το διαβαζουν οι αλλοι??τι ειναι ακριβως???και ποιες εχετε μπλογκ???τι το κανετε??τρωγεται ??(πλακα κανω ε?)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

angie μου πολύ ωραία γράφεις και σιγά σιγά θα βρεις τους τρόπους για να γίνει πιο σέξυ!!Εγώ όταν ξεκίνησα το blog μου πριν 3 χρόνια δεν είχα ιδέα αλλά τώρα μου αρέσει πολύ!

sofaki μου δε δυσανασχετεί,το λίκνο είναι ανετότατο,χωράει να κάνει και κωλοτούμπες μέσα...αλλά δεν.....

τώρα το μεσημέρι την έβαλα λίγο,γύρναγε το κεφάλι της γύρω γύρω (σημάδι ότι νυστάζει),τη σκέπασα και κοιμήθηκε για 3/4 περίπου,μετά πείναγε και την πήρα στο κρεβάτι...

μηπως να την ταϊζες αλλου κ οχι στο κρεβατι? ας πουμε στον καναπε, οποτε μετα να την βαζεις αλλου για υπνο κ να ξεχωρισει οτι εκει που τρωμε δεν κοιμομαστε:tongue:!!! θα υπαρχει ενα θεμα στην αρχη...

baJfp2.png

μπηκα στα γρηγορα μεχρι να ερθει η επομενη φουρνια επισκεψεων :)

απο Ναυπλιο ειναι η καταγωγη μου και ονειρο μου ειναι να ζησω εκει καποτε (ισως οταν θα εχουν μεγαλωσει τα παιδακια μου να παω να αραξω εκει για να γραψω τα απομνημονευματα μου :) )

Καλησπέρα σας!!!

Σε 3 ημέρες ημέρες κλείνω τα 34...περίεργο μου φαίνεται...να είναι καλά ο κομπόστας μου που τα κάνει όλα όμορφα!!!!

Αλεκάκι μου πάλι στενοχωριέσαι για τα κιλά? Δεν πειράζει που δεν έχασες, Πάσχα ήταν!!! Τί να πω κι εγώ που πήρα????:(:(:(

Μου αρέσει πολύ η δίαιτα της Άννιας με τα γλυκά, μόνο που εμένα με παχαίνει!!!!!

Ινάκι δεν θα έπαιρνες κάποιες βιταμίνες για να καλυτερεύσουν οι πόνοι των οστών??? Και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν έχεις ανάγκη για δίαιτα!! Αφού είσαι κανονική!! Θες να είσαι πολύ αδύνατη??? Μια χαρά είσαι!!!!

Angie πολύ μου άρεσε το γράψιμό σου!!!

Σοφού-συμπεθερού πώς είναι το κλαράκι μετά τα εμβόλια?

Μαράκι κι εμένα μ΄λις τον γδύνω για το άλλαγμα (από τη μέση και κάτω) κάνει σαν τρελό από τη χαρά!!! Θέλουν τα μπούτια τους αέρα???

Γεια σου marina-Σλεναρικοβα!

Διαφημίσεις

re koritsia...τι ειναι το blog???δεν σκαμπαζω τιποτα...το φτιαχνεις και τι??πως το διαβαζουν οι αλλοι??τι ειναι ακριβως???και ποιες εχετε μπλογκ???τι το κανετε??τρωγεται ??(πλακα κανω ε?)

yasemioula, blog ειναι φαντασου σαν να φτιαχνεις ενα σαιτ στο ιντερνετ που μπορουν να το βλεπουν ολοι και γραφεις εκει οτι θελεις, και βαζεις φωτογραφιες και οτι αλλο θελεις.

το δικο μου ειναι αυτο http://angie-ioannou.blogspot.com/

απλα κανεις κλικ εκει και βλεπεις τις βλακειες που γραφω οταν ειμαι στα ζουμια :) αλλες κοπελες το εχουν πιο πλουσιο με χρωματα φωτογραφιες αλλες ιστοριες συνταγες και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.

εγω το εχω λιγο και σαν ηλεκτρονικο ημερολογιο ..

προσπαθησα να σου εξηγησω με τον τροπο που το εχω καταλαβει εγω, αν θελει καποια αλλη κοπελια ας το πει πιο επιστημονικα γιατι εγω δεν το κατεχω πολυ το αθλημα :)

ελπιζω να μην ειχες πολλες υψηλες προσδοκιες γιατι ειναι πολυ απλο :(

δεν εχω βρει ακομη πως να το κανω πιο¨" sexy" :)

Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που βγάζεις τις σκέψεις σου προς τα έξω.

Συνέχισε......

Υ.Γ Υπάρχουν φορές που τα ''απλά'' είναι προτιμότερα....

Καλησπέρα σας!!!

Σε 3 ημέρες ημέρες κλείνω τα 34...περίεργο μου φαίνεται...να είναι καλά ο κομπόστας μου που τα κάνει όλα όμορφα!!!!

Φαμουλα κρυβε λόγια !! ξεχνας οτι εχουμε γεννηθει ιδια ημερα ????!?!?!?!?! :)

Παλιόγριεςςςςςς :tongue: :tongue: :tongue:

Σοφού-συμπεθερού πώς είναι το κλαράκι μετά τα εμβόλια?

Μέχρι στιγμής όλα καλά, το βράδυ θα δείξει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...