Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=59956

για κοιταξτε αυτο για το ροταριξ λεει.....

αννια καλημερα.....πηγες πανηγυρι????

καλα τοσα φρουτα πολλα δεν ειναι??που το βαζουνε βρε παιδι μου???εγω εαν ετρωγα τοσα θα εσκαγα....:D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Όρεξη είχατε χτες το βράδυ???

Εμείς ξαπλώσαμε και βλέπαμε Ελλάδα έχεις ταλέντο,κάπου εκεί πήρε και την μπέμπα ο ύπνος,πάνω που άρχιζε να με παίρνει και μένα μου στέλνει μήνυμα μια από τις φίλες μου που γέννησε ότι μάτωσαν οι θηλές της και τι να κάνει,και άρχισα κι εγώ να της κατεβάζω τους τόμους της Πατσούρου για να μην το εγκαταλείψει...Πήγε 12 παρά,στις 2:30 ξύπνησε η μικρή και από εκείνη την ώρα δεν ξανακοιμήθηκα...Είμαι μες στα νεύρα...

yasemi μου δεν επιμένω να της δώσω πιπίλα,το έχω ψιλοπαρατήσει.Όταν τη θηλάζω,μετά κοιμάται αλλά αν τη μεταφέρω στο λίκνο,όσο απαλά κι αν το κάνω,ξυπνάει και κλαίει σπαρακτικά.Ενώ αν την αφήσω στο κρεβάτι μας,ακόμα κι αν την τραβήξω για να τη φέρω πιο ψηλά ή πιο χαμηλά,δεν καταλαβαίνει τίποτα.Επίσης,μέσα στη μέρα μια χαρά κοιμάται στην κούνια ενώ το βράδυ θέλει παρέα,τι να πω?

oCxsp2.png

doraki την κουνια την εχεισ στο δωματιο σου???η αλλου???εαν την εχεις αλλου ισως καλυτερα να την βαλΕΙς στο δωματιο σου (ετσι ειχα εγω και τις δυο) να σεμυριζει αλλα να ειναι στο χωρο της να μη ξυπνας σα τελικο σιγμα...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Στο δωμάτιό μου το έχω το λίκνο,μέσα στη μέρα αν την ακουμπήσω κάθεται αλλά το βράδυ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Έχω κουραστεί και έχω εκνευριστεί,θέλω να κοιμηθώ ένα βράδυ σαν άνθρωπος,να μπορώ να τεντωθώ και να μην έχω το άγχος αν θα πλακώσω την μπέμπα...Και νομίζω ότι μόνη της θα κοιμάται καλύτερα,χωρίς να σκάει από τη ζέστη με το δικό μας πάπλωμα.

Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθω ότι έκανα λάθος που την πήρα στο κρεβάτι...

oCxsp2.png

καλημερα!!!

γιασεμι ωραιο βραδυ περασες!οποτε αν σου πω οτι η δικη μου κοιμηθηκε εντεκαμιση με εννιαμιση θα με βρισεις:D:D:D:D!χμ ναι το διαβασα εχτες για το rotarix,ειναι αυτο που μου ειπε η παιδιατρος να κανω και της ειπα οχι και ειχε ενα βλεμμα οταν αρνηθηκα.......απροσδιοριστο.λυπησης............τον κακο σου τον καιρο πατσαβουρα που θα μου πεις εσυ αν ειναι οκ το rotarix........και τετοια:-P!

doraki μαλλον η κορη σου εχει συνδυασει τον βραδυνο υπνο οτι θα κοιμαται με εσας.καμια φορα οταν ειμαστε και οι 3 στο κρεβατι και παιζουμε και πεταει ο ανρας μου τιποτα του τυπου να κοιμηθουμε ολοι μαζι τον αγριοκοιταζω και λεει"καλα καλα μια πλακα εκανα"!εσυ το ξεκινησες λογω θηλασμου?????

angie πολυ ομορφο το blog σου!μπραβο σου!οσο για το προσκλητηριο ναι ειναι ακριβο αλλα ειναι σχετικο κι αυτο οπως σου ειπε και η γιασεμι.

ινακι ουαου πιασατε τα 5 κιλα!και εις ανωτερα!

Διαφημίσεις

Ναι,επειδή η μικρή δυσκολευόταν να κοιμηθεί κι εγώ δεν ξεκουραζόμουν καθόλου,την πήρα έτσι ώστε να τη θηλάζω αμέσως μόλις τη νιώθω και ψάχνει για να μην ξυπνάει και να κοιμάμαι κι εγώ.Αλλά μου φαίνεται πιο πολύ θα ξαγρυπνήσω μέχρι να τη βγάλω...Γιατί ρίχνει και κάτι κλωτσιές άστα να πάνε και με πετυχαίνουν ακριβώς στην τομή...

oCxsp2.png

Ναι,επειδή η μικρή δυσκολευόταν να κοιμηθεί κι εγώ δεν ξεκουραζόμουν καθόλου,την πήρα έτσι ώστε να τη θηλάζω αμέσως μόλις τη νιώθω και ψάχνει για να μην ξυπνάει και να κοιμάμαι κι εγώ.Αλλά μου φαίνεται πιο πολύ θα ξαγρυπνήσω μέχρι να τη βγάλω...Γιατί ρίχνει και κάτι κλωτσιές άστα να πάνε και με πετυχαίνουν ακριβώς στην τομή...

xexe ποδοσφαιριστης η μικρη!!!! εμενα κοιμαται στο λικνο διπλα στο κρεββατι μας αλλα επειδη δεν χωραει πια απο σημερα θα τον βαλω στην κουνια στο δωματιο με τη μεγαλη ...και ο Θεος βοηθος..μη μου την ξυπναει και αυτην φοβαμαι!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

εμενα ρε κοριτσια για το rotarix δεν μου ειπε τιποτα η παιδιατρος....ουτε στη μεγαλη το ειχα κανει ουτε σε αυτον...θα μας τρελλανουν οι παιδιατροι!!

ουτε και εμενα μου εχουν πει κατι να το κανω...βεβαια η του ικα το εχει γραψει στα προεραιτικα αλλα δεν μου το εχουν κανει ακομη...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Εμείς το έχουμε κάνει...και τις δυο δόσεις...ααα όχι εμείς κάνουμε το rotatec,και μας έχει μείνει μια δόση τώρα τον Απρίλη...

Άσχετο:έχω φάει κόλλημα με το bad romance της lady gaga,ΕΓΩ που την έλεγα γκαγκά και καθυστερημένο και φρικιό,το άκουσα στο ράδιο,δεν ήξερα ποια το λέει,μου άρεσε πάρα πολύ και μετά ο άντρας μου μού είπε ότι το λέει αυτή και φυσικά ότι βιάζομαι να μιλήσω χωρίς να ξέρω...Δίκιο είχε...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

και εγω rotatec.... νομιζω το προτιμουν στην ελλαδα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα !!!

Από τις πολλές δουλειές που έκανα χθές....σήμερα πονάει όλο μου το κορμί !!! ......και μη τολμήσει καμιά σας και πει ''της ηλικίας'' την πάτησα κάτω :P:p:p

Όπου να΄ναι περιμένω την παιδίατρο να'ρθει. Μόλις φύγει θα σας πω τα νεότερα.

Είναι να κάνουμε την β' δόση από το πενταπλούν και το rotarix :shock:

καλημερα και απο εμενα και εγω ξεπατωθηκα με τις δουλειες και τα μαγειρεματα σημερα εφτιαξα μουσακα οτι δυσκολο φαγητο υπαρχει εχω βρει την καταλληλη πειοδο.Για τα κιλα που λετε κοριτσακια εμενα σχεδον εφυγαν αλλα αυτη τη φορα εχει αλαξει το σωμα μου πως να το πω δεν ειμαι πλεον Σλεναρικοβα:lol::lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα!!!!!

εμεις πλεον ναι κοιμομαστε κ ξεκουραζομαστε:D:D:D!!!!( μη μας ματιασω!!!)

οι μικρες εχουν διακοπτη πλεον κ 10 το βραδυ κοιμουνται μεχρι 8-9 το πρωι:shock::shock::shock:! μου λενε οτι ειναι πολλες οι ωρες , αλλα τι να κανω???? να ξυπνησω τα παιδια αφου κοιμουνται????????

angie πολυ ωραιο το blog σου!!!

doraki μηπως δυσανασχετει στο λικνο??? μπορει να θελει απλα... δεν δοκιμαζεις την κουνια????

εγω ειδα οτι πιο ευκολα κοιμηθηκαν στις κουνιες απο οτι στις καλαθουνες...

σοφια τρως αυτα που λες και δεν χανεις βαρος??????

ναι ρε!!!! χθες να φανταστεις ηπια το πρωι γαλα με δημητριακα, το μεσημερι παραγγειλαμε, εφαγα 2 σουβλακια βεβαια... , επειδη ειμασταν εξω για δουλειες κ δεν ειχα μαγειρεψει, κ το βραδυ τιποτα!!!!

το πιασε το μαναρι μου!!! χθες την ζυγισαμε και ηταν 5040γρ. Τον προηγουμενο μηνα ηταν 4540γρ και για 2 εβδομαδες πηρε μονο 90γρ, τα χα δει ολα η δολια η μανα, αλλα ξαφνικα εβαλε τουρμπο και ετσι παραμενουμε στην καμπυλη των 25%!Την τριτη θα παμε στο γιατρο για την επισημη ζυγιση του μηνα ;)

αντε βρε!!! μπραβο!!!

ασχετο, για την βαφτιση εχετα ξεκινησει προετοιμασιες ? βρηκα προσκλητηριο που μαρεσει σε τιμη 1.90 ειναι καλη τιμη ή θεωρείται ακριβο?

εγω μονο κεντρο θελω να βρω κ ρουχα δικα μας.... με των παιδιων δεν θα ασχοληθω , τους εχω πει περιπου πως κ τι κ θα διαλεξουν οι νονοι.... τσιμπημενο ειναι αλλα ολα ειναι σχετικα , οπως ειπαν τα κοριτσια... εγω εκλεισα με 1.50...

εμενα ρε κοριτσια για το rotarix δεν μου ειπε τιποτα η παιδιατρος....ουτε στη μεγαλη το ειχα κανει ουτε σε αυτον...θα μας τρελλανουν οι παιδιατροι!!

ουτε εμας μας ειπε κατι...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...