Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

yasemi μου κι εμενα η μεγαλη ακομα τρωει φρουτοκρεμα γιατι της αρεσει πολυ...τρωει μπανανα, μηλο ,αχλαδι .1 πορτοκαλι κ οτι αλλο μου βρισκετε!! εναν κηπο που λεει κι ο μπαμ[πας μου!!....εμενα βεβαια ειναι και ανωμαλο το παιδι μου..δεν τρωει καθολου γλυκα...κιντερ ουτε να τα φτυσει...σοκολατες με τιποτα...μονο κατι μπισκοτακια εχω καταφερει να της δινω κι αυτα δεν την τρελλενουν κι ολας....και η ανωμαλια συνεχιζεται γιαουρτια παιδικα καθολου μονο το ασπρο...γαλα το φρεσκο και οχι τα advance και αυτα που ειναι για παιδια που ειναι πιο γλυκα....γενικα το παιδι μου εχει τσακωθει με την ζαχαρη!!!! Αντιθετως τρωει σκουμπρι και ρεγγα!!!! καλα δεν με χαλαει που τρωει ετσι σωστα αλλα ρε παιδι μου φαε και καμμια σοκολατιτσα να παρεις κανενα δραμι!!!!

Η Γεωργια και η Πετρουλακη ενα πραγμα!!!

Επεξεργάστηκαν by mamageor

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερα μανουλιτσες! αφησα την μικρη να κοιμηθει με τον μπαμπα της γιατι θα ερθει η κοπελα για σιδερο σε λιγο!νυσταζωωωωωω

εγω διαιτα εκανα στην αρχη αλλα βαρεθηκα να βλεπω κολλημενη την ζυγαρια και σταματησα...απο την ημερα που βγηκα απο το μαιευτηριο εχω χασει 4 κιλα, το τεταρτο μαλιστα το εχασα τις μερες του πασχα τρωγοντας γλυκα καθε μερα.Οποτε υποθετω οτι ο μεταβολισμός μου ξεκόλλησε καπως και ΑΝ κανω λιγη διαιτα θα χάσω και τα υπολοιπα 6-8 που θελω! μενουμε στο ΑΝ ομως :-D λογω θηλασμού, λογω αδυναμιας να μπω σε προγραμμα, λογω πονων (το φαι ειναι καλο φαρμακο οταν πονας :-P )

Απο γυμναστική το μονο που κανω ειναι 2 φορες τη μερα βολτα με το καροτσι, μιση με μια ωρα την καθε φορα.

Kalημερα Ινακι....κι εσυ μινιον εισαι μωρε και θα φυγουν μονα τους τα παλιοκιλα..με λιγη μονο προσπαθεια..!!!

Ο δε μπεμπης αλλη ανωμαλια....τοση ωρα γκρινιαζει , κλαιει...ε μολις του βγαλω τα μπουτια εξω σταματαει!!!!! τσιτσιολινος!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Αντιθετως τρωει σκουμπρι και ρεγγα!!!! καλα δεν με χαλαει που τρωει ετσι σωστα αλλα ρε παιδι μου φαε και καμμια σοκολατιτσα να παρεις κανενα δραμι!!!!

χαχαχα, εγω θυμαμαι μικρη ουτε να μυρισω σκουμπρι και ρεγγα!:rolleyes:

Kalημερα Ινακι....κι εσυ μινιον εισαι μωρε και θα φυγουν μονα τους τα παλιοκιλα..με λιγη μονο προσπαθεια..!!!

Ο δε μπεμπης αλλη ανωμαλια....τοση ωρα γκρινιαζει , κλαιει...ε μολις του βγαλω τα μπουτια εξω σταματαει!!!!! τσιτσιολινος!!

θελει να παρει αερα το παιδακι :-P

ινακι πως πει το μητσακι? το πιασε το 5 κιλο ε???? τα πηγατε καλα αυτο το μηνα απο βαρος??

το πιασε το μαναρι μου!!! χθες την ζυγισαμε και ηταν 5040γρ. Τον προηγουμενο μηνα ηταν 4540γρ και για 2 εβδομαδες πηρε μονο 90γρ, τα χα δει ολα η δολια η μανα, αλλα ξαφνικα εβαλε τουρμπο και ετσι παραμενουμε στην καμπυλη των 25%!Την τριτη θα παμε στο γιατρο για την επισημη ζυγιση του μηνα ;)

καλημερουδιαααα

μολις ταισα τον μικρο και ξεραθηκε στον υπνο και μπηκα για ενα γρηγορο γεια γιατι με περιμενει γενικη καθαριοτητα στον σπιτι (θα εχουμε επισκεψεις μεσημερο-απογευματοβραδακι, θα ερχονται σε δοσεις .. )

οποτε τρεχω να παω και ενα σουπερ για υλικα για γλυκακια και τα εβδομαδιαια και μετα σπιτι με το φακιολι στο κεφαλι και την σφουγγαριστρα ανα χειρας :)

Διαφημίσεις

θα φτιαξω το κεκακι της Μπαρμπαρηγου το διαιτητικο και μαλλον την λεμονοπιτα :) τοσο διαφημιση που επεσε :) το μονο ελπιζω να προλαβω και τις δουλειες και μετα να ειναι και ησυχος ο μπεμπουλης για να τα κανω ολα αυτα ..

ασχετο, για την βαφτιση εχετα ξεκινησει προετοιμασιες ? βρηκα προσκλητηριο που μαρεσει σε τιμη 1.90 ειναι καλη τιμη ή θεωρείται ακριβο?

θα φτιαξω το κεκακι της Μπαρμπαρηγου το διαιτητικο και μαλλον την λεμονοπιτα :) τοσο διαφημιση που επεσε :) το μονο ελπιζω να προλαβω και τις δουλειες και μετα να ειναι και ησυχος ο μπεμπουλης για να τα κανω ολα αυτα ..

ασχετο, για την βαφτιση εχετα ξεκινησει προετοιμασιες ? βρηκα προσκλητηριο που μαρεσει σε τιμη 1.90 ειναι καλη τιμη ή θεωρείται ακριβο?

καλα τωρα ρωτας βρε αντζι θα σε μαλωσω....εγω το βρισκω πανακριβο αλλες θα σου πουν φτηνο...ειναι αναλογα τι εχει πως ειναι.....το ιδιο θα ισχυει και για τις μπομπο....εαν εχεις χρονο (δε ξερω ποτε θα τη κανεις τη βαφτιση) κατσε και ψαξε λιγο.....μπες και στο παρεντς να παρεις ιδεες εχει ενα σωρο μαγαζια με φτηνα πραγματα ή ακριβα....

yasemi μου κι εμενα η μεγαλη ακομα τρωει φρουτοκρεμα γιατι της αρεσει πολυ...τρωει μπανανα, μηλο ,αχλαδι .1 πορτοκαλι κ οτι αλλο μου βρισκετε!! εναν κηπο που λεει κι ο μπαμ[πας μου!!....εμενα βεβαια ειναι και ανωμαλο το παιδι μου..δεν τρωει καθολου γλυκα...κιντερ ουτε να τα φτυσει...σοκολατες με τιποτα...μονο κατι μπισκοτακια εχω καταφερει να της δινω κι αυτα δεν την τρελλενουν κι ολας....και η ανωμαλια συνεχιζεται γιαουρτια παιδικα καθολου μονο το ασπρο...γαλα το φρεσκο και οχι τα advance και αυτα που ειναι για παιδια που ειναι πιο γλυκα....γενικα το παιδι μου εχει τσακωθει με την ζαχαρη!!!! Αντιθετως τρωει σκουμπρι και ρεγγα!!!! καλα δεν με χαλαει που τρωει ετσι σωστα αλλα ρε παιδι μου φαε και καμμια σοκολατιτσα να παρεις κανενα δραμι!!!!

αχχχχχ..πονεμενη ιστορια τα φρουτα....δε τα ηθελε αλεσμενα (13 μηνων σκατο) και μετα ουτε κανονικα...τωρα στο τσακιρ κεφι κανα μηλο,κανα αχλαδι,καμια μπανανα...και μιλαμε για κανα δυο δαγκωνιες....ασε με....και οσο για σοκολατες και τετοια ναναι καλα η αλλεργια που δε επετρεπα σε κανεναν να δινει τιποτα ωσπου (πεθερες και θειτσες μη χασει το παιδι ) ανακαλυψαων τη σοκολατα υγειας (χωρις γαλα) και τα πατατακια....γκρρρρρρρρρρρρρ....αυτα τα τσακιζει...εγω δεν τα εχω σπιτι μου βεβαια...γιαουρτι δε μπορουμε να φαμε λογω αλλεργιας....αλλα κατα τα αλλα μαι χαρα σας κοβω και εσας τελεια να τρωει ακομη φρουτα....(κλαψ κλαψ) ...εμενα ρεγγα και σκουμπρι δε τρωει αλλα τσακιζει γαυρο τηγανητο (αθερινα παλι οχι δε θελει ) και βεβαια στα χναρια της μανας της οποτε εχουμε φακες και φασολαδα και λαχανορυζο πρωτη και καλυτερη στο τραπεζι.....να χαιρεσαι που δε τρωει αηδιες....αχ τυχερη μανα που δεν εχεις και το σοι διπλα να του μαθαινουν αηδιες....

κατα τα αλλα καλημερες...και εγω κοιμαμαι ορθια η μικρη σημερα ουτε νεογεννητο τετοιο βραδυ...κοιμηθηκε δεκα (ξεραθηκε) ξυπνησε δωδεκαμιση για φαγητο (!!!!!!!) και μετα στις 5 ( !!!!!) και δεν ηθελε να κοιμηθει μεχρι της 6 ( !!!!!) και μετα ξαναξυπνησε 7μιση ( !!!!) και ξυπνησε καλα 8μιση (!!!!!) τι της λες τωρα ε????και 5 η ωρα το πρωι αποφασισε να φωναζει (ανακαλυπτουμε ποσο δυνατα μπορουμε να φωναζουμε) (ωχ λεω θα ξυπνησει και το αλλο ευτυχως η αλλη ροχαλιζε )....

και τωρα πινω καφε (μετα απο μια βδομαδα ) με ζαχαρη αχνη γιατι ξεμειναμε απο ζαχαρη και εγω χαμπαρι.....καλως ειναι...

ωραια ιδεα σοφια...λουκουμαδες με μερεντα απο πανω....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερααααα μαρακι παλι εσυ το ανοιξες το καφε ε??γιασεμι και εμενα τρωει φρουτοκρεμα 1μπανανα 1μηλο μισο πορτοκαλι 1αχλαδι 1ακτινιδιο και το καλοκαιρι της βαζω κ ροδακινο και 3μπισκοτακια,τρελενετε παντως..εμενα δεν ηθελε 15μηνων τα αλεσμενα φαγητα με τις κρεμες δεν εχει προβλημα

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...