Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το βρηκα στο παρεντς...

και τελικα το φαρμακο που εψαχνα δεν κανει να το παρω...φτουυυυυ

εγω και οι πονοι μου!!!

που πονας βρε κοριτσι?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χα οχι να του το πω που μου το παιζει και τζοβενο!!! οχι γιατι σε συμπαθησε κι ολας που του ειπες οτι του μοιαζει το μωρο!!!! Θα σε μισησει τωρα :) plaka κανω! μικρη ειμαι ρε 27...καλα δεν ειμαι και μπουμπουκι αλλα μεγαλη δε με λες!!!

ναι κι εγω οταν εβλεπα κοντο αντρα μου ρχοταν μια εικονα να τον παιρνω εγω αγγαλια ..οπως παιρνουν τις νυφες και παντα γελουσα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

χα οχι να του το πω που μου το παιζει και τζοβενο!!! οχι γιατι σε συμπαθησε κι ολας που του ειπες οτι του μοιαζει το μωρο!!!! Θα σε μισησει τωρα :) plaka κανω! μικρη ειμαι ρε 27...καλα δεν ειμαι και μπουμπουκι αλλα μεγαλη δε με λες!!!

ναι κι εγω οταν εβλεπα κοντο αντρα μου ρχοταν μια εικονα να τον παιρνω εγω αγγαλια ..οπως παιρνουν τις νυφες και παντα γελουσα!

:P:p:p ωραιος ειναι μαρη..αλλα εσυ εισαι γυναικαρα...

ναι μωρε μικρουλη εισαι...και στο Νοεμβρη αυτα εχω παθει νομιζω ότι όλες ειναι σαν τα μουτρα μου και τις βλεπω και ειναι λουλουδακια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

..αχ Αλεκακι κι εδω κολλαει το '' καποτε ημουνα πουλι και μ αγαπουσανε πολλοι'' ... δε βαριεσαι και κιλα και κυτταριτιδες....συγκρινοντε αυτα με τα χαμογελακια των παιδιων μας??? Αυτα λεω και στον εαυτο μου να μην με παιρνει απο κατω καμμια φορα!

Λοιπον παω να ταισω το μπεμπεκι κοιμισμενο...να αποστειρωσω ...να πλυνω και να την πεσω γιατι παλι εμενα βλεπω να γραφω το πρωι...Φιλουρεςςςς

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καληνυχτα κοριτσακι...εγω δεν εχω παραπονο..την εζησα τη ζωουλα μου, π΄λοσο ακομη πια?? 34 θα γινω το Σεπτεμβρη...απλα να εχω μια επιεικης εμφανιση θελω...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τσα ! εδω ειμαι και εγω :) μπηκα για ενα γρηγορο γεια γιατι μολις κοιμηθηκε ο μπεμπουλινος και εγω ειμαι κομματιαααααααααααα

αυριο παιζει ξεβρωμισμα το σπιτακι μας γιατι εχουμε και επισκεψεις σχεδον ολο το σκ ...

κοριτσάκια, αν καποια στιγμη δεν εχετε τι να κανετε (πραγμα απιθανο βεβαια με τα μπεμπουλινια που εχουμε :)) και εχετε ορεξη ριξτε καμια ματια και σε αυτο ...

http://angie-ioannou.blogspot.com/

ειναι η πρωτη μου συγγραφικη αποπειρα .. μην εισαστε πολυ αυστηρες ε ? :)

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου και σενα,χρονια πολλα!!

ενω μια κοντουλα μπορεις να την πεις και χαριτωμενη με 10 κιλα παραπανω

για μενα μιλας ε;;; :-P

που πονας βρε κοριτσι?

γονατα,καρπους που ποναω εδω και καιρο και τωρα προστεθηκε και ο αυχενας που στην εγκυμοσυνη το ειχα ξεχασει...και πηρα χθες και προχθες ενα φαρμακο που επερνα παλια...σημερα θυμηθηκα να δω αν κανει...

αντζι..πολυ ωραιο και πολυ γλυκο...ινακι....περαστικα μωρε..τι να πω...

221882cb0gkyh7q4.gif

αντζι..πολυ ωραιο και πολυ γλυκο...ινακι....περαστικα μωρε..τι να πω...

θενξ :) ντρεπομαι λιγο ..δεν το εχω δειξει σε κανεναν μεχρι τωρα αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας :)

Διαφημίσεις

θενξ :) ντρεπομαι λιγο ..δεν το εχω δειξει σε κανεναν μεχρι τωρα αλλα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας :)

κατι τετοια εμενα μου αρεσουν πολυ ;);)...εχω και εγω στο φεις...στα notes μου...

221882cb0gkyh7q4.gif

κατι τετοια εμενα μου αρεσουν πολυ ;);)...εχω και εγω στο φεις...στα notes μου...

ναι? θα δω οταν μπω μεσα

πωπω πονανε πολυ τα ποδια μου σημερα σχεδον ολη μερα .. και εγω πρεπει να χασω κανα κιλο επιτελους γιατι δεν αναγνωριζω το σωμα μου ...

Δεν παίρνει πιπίλα...με τίποτα...τη φτύνει,βάζει τα χέρια,της τα βγάζω,ξανά πιπίλα και πάλι από την αρχή...Το πιο πολύ που την έχει κρατήσει είναι 1,5 λεπτό...

Τι να πω?Πραγματικά έχω απογοητευτεί,το έχω πάρει απόφαση ότι μέχρι να απογαλακτιστεί μόνοι μας δε θα κοιμηθούμε...Και άντε να τρέχουμε στον καναπέ για γλύκες...!!!

Άσε που πονάει η πλάτη μου έτσι που κοιμάμαι...Θα την ξαναπροσπαθήσω σήμερα..

bre dora γιατι φαγωθηκες να της δινεις πιπιλα???αφου δε τη θελει ...τα παιδακια που θηαλζουν και οι πιπιλες σπανια πανε μαζι ...τι τη θες τη ρημαδα???καμια απο της δυο μου κορες δε πηρε ποτε πιπιλα γιατι ποτε δεν εδωσα....το θεμα ποιο ειναι???να σου κοιμαται μονη???οταν τη θηλαζεις δε κοιμαται μετα??

Κοριτσια εσεις που κοιμιζετε τα μωρα σας ακομα μαζι σας, προσοχη, αυτη ειναι μια συνηθεια που κοβεται δυσκολα και δημιουργει διαφορες ανασφαλειες στο παιδι...Το πρωτο παιδι μιας φιλης μου εχει φτασει 3 ετων και ακομα κοιμαται μαζι τους, να φανταστειτε εκανε δευτερο και το εμαθε απο την αρχη να κοιμαται στο δωματιο του, ο μικρος δηλαδη κοιμαται μονος του και ο μεγαλος μαζι τους...

βασικα ανασφαλειες δημιορυγει στο παιδι οταν δεν του επιτρεπεις ποτε να ερχετε στο δωματιο σου....και η δικια μου πολλες φορες κοιμαται μαζι μας..τη μεγαλη την εβγαλα απο το δωματιο με τη κουνια βεβαια μαζι 7 μηνων...τη μικρη πολυ νωριτερα ουτε 3 δεν ητανε...αλλα τα μεσημερια τις εχω μαζι....και δε με πειραζει....ερχετε η ηλικια που κοιμουνται μονα τους...δε καταλαβαινω γιατι πρεπει ντε και καλα να τα βαζουμε μονα τους μεσα.....με το ζορι....ας ειναι η κουνια διπλα μας για καποιο διαστημα....ετσι νοιωθουν ασφαλεια....οταν γυρω στα 3 αρχιζουν οι εφιαλτες και τα τερατα τι θα κανεις???δε θα το παρεις μαζι σου???

κοριτσακια ψαχνω ενα λινκ που ειχε βαλει νομιζω η εβιτα και ειχε λιστα με τα φαρμακα που επιτρεπονται στο θηλασμο αλλα δεν το βρισκω.το εχει καμια;;;

αν και θα το εχεις βρει (εγω το ειχα βαλει ) www.e-lactancia.org.

ρε κοριτσια ριχτε καμια ιδεα...αυριο θα ερθουν φιλοι μας με τα πιτσιρικια τους (3 ειναι ζωη ναχουν....)...τι να φτιαξω για κανα ψευτομεζε για τα πιτσιρικια???κρεπες με μερεντα ή λουκουμαδες???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

λουσι διαβαζα αυτο που λες για τη φρουτοκρεμα....τι σου τρωει???εμενα εαν τα δει αλεσμενα με κοιταει με δολοφονικο βλεμμα...πιστευω οτι θα ζηλεψει απο τη μικρη για να φαει κανα φρουτο...δεν ειναι πολλα να τρωει σε καθε γευμα ενα αχλαδι+μηλο+μπανανα +++ ?θελω να ρωτησω τη παιδιατρο γιατι μας βαζουνε ττετοιες τεραστιες ποσοτητες σε μωρα....εδω ουτε μεγαλος δε μπορει να φαει τοσο πολυ.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Μπήκα για μια γρήγορη καληνύχτα. Ξεπατώθηκα σήμερα στις δουλειές και έχω αφήσει για αύριο ένα πλυντήριο της μπέμπας για σιδέρωμα....

:P :p :P

...τι να φτιαξω για κανα ψευτομεζε για τα πιτσιρικια???κρεπες με μερεντα ή λουκουμαδες???

Λουκουμάδες με μερέντα από πάνω ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...