Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμενα μολις τελειωσε και η 3η φορα που μου ρθε περιοδος και περιμενω να ζυγιστω...παντως το Πασχα εχασα 2 κιλακια...μια που ειχα τα παιδια αρρωστα ..μια που δεν ειχα αγχος...παντως ετρωγα καλα...μαλλον ψιλοξεκολλησα. Απο ποντους εχω χασει 6 απο τη λεκανη και 3 απο την κοιλια. Ρε Αλεκα δικαιουσε κι εσυ ενα ταιμ αουτ απο τη διαιτα....εσυ εχεις χασει μισο ανθρωπο και μεις κοκορευομαστε για 2 κιλα!!!!

ρε Σοφια εσυ δεν τρως τιποτα.......

Σοφακι μουρλια η ρυζογκοφρετα!!! Βαφτησε την σοκολατα καλυτερα για να κατεβει!!!:):)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΑς ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΗΓΑ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 1ΜΟΝΟ ΚΙΛΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ POWER PLATE ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ Κ ΠΟΝΟΥΣΑΝΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΙΚΡΑΙΝΩ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΩ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΛΥΚΟΥ @$%^$^$

:-D

ΓΕΙΑ ΣΑς ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΛΕ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΠΗΓΑ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 1ΜΟΝΟ ΚΙΛΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΧΑΧΑΧΑ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ POWER PLATE ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗ Κ ΠΟΝΟΥΣΑΝΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΧΤΕΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΙΚΡΑΙΝΩ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΩ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΛΥΚΟΥ @$%^$^$

Που εισαι μαρη??? μονο να ερχεσε να πεταγεσαι να λες ενα γεια ...να μας την λες και μετα εξαφανιζεσαι!!!!:):)

Ωραια διαιτα ρε!!!!!!!!!!!!!! Αν χασεις πες μας να την κανουμε κι εμεις ;)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ΕΧΑΣΑ 1ΚΙΛΟ,ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Κ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕΡΝΕΤΕ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ Κ ΕΞΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

εγω εχω χασει 26...εχω να χασω 8 απο εγκυμοσυνη και αλλα 8 που ειχα παχυνει....αλλα αυτο το μηνα τζιφος...όλο πειναω και όλο σκατα τα κανω....Το μονο που θελω ειναι να χασω τα 8 μεχρι το καλοκαιρι και τα αλλα σιγα σιγα...δε με νοιαζει...

Η κουμποαρα όμως μου ειπε ότι φαινονται τα κιλα πολυ παραπανω επανω μου (ότι εχω δηλαδη περισσοτερα)...Μαρια εσυ που με ειδες τι λες?? Την αληθεια πες βρωμα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ 1ΜΗΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΙΛΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΝΑ ΧΑΣΩ 4ΚΙΛΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ?

χαχαχα Κοιτα σαν τις φωτο τις τρελλης σου νιοτης δεν εισαι και το ξερεις αλλα ουτε και οπως εισαι στις φωτο "τα χαλια μου" εχεις χασει απο τοτε και φαινεται....εγω πιστευω με 10 κιλακια μειον θα εισαι καλα....τωρα αν χασεις και τα 15-17 θα φυσας!!!!!!

ειναι που ειμαστε ψηλες μωρε εμεις και οταν παχαινουμε γινομαστε βουνα ολοκληρα ενω μια κοντουλα μπορεις να την πεις και χαριτωμενη με 10 κιλα παραπανω

ειμαι 86....70 ημουν πριν κανω τον αγγελο...ειμαι 1.74 στο υψος. Φαινομαι παραπανω?? Καλα και να φαινομαι λογικο το βρισκω γιατι εφτασα 112 και ανοιξα πολυ...μεχρι να μαζεψει και το σωμα θελει ουυυυυυ....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχαχα Κοιτα σαν τις φωτο τις τρελλης σου νιοτης δεν εισαι και το ξερεις αλλα ουτε και οπως εισαι στις φωτο "τα χαλια μου" εχεις χασει απο τοτε και φαινεται....εγω πιστευω με 10 κιλακια μειον θα εισαι καλα....τωρα αν χασεις και τα 15-17 θα φυσας!!!!!!

ειναι που ειμαστε ψηλες μωρε εμεις και οταν παχαινουμε γινομαστε βουνα ολοκληρα ενω μια κοντουλα μπορεις να την πεις και χαριτωμενη με 10 κιλα παραπανω

ναι ναι....ντουλαπα....καλα σαν τη νιοτη μου δεν ειμαι και δεν θα ειμαι ποτε....γιατι περασαν και δεκαπεντε χρονια κοντα....απλα θα ηθελα να χασω αυτα τα 16 κιλα...θελω να ξαναπαω 70...(στη νιοτη μου ημουν 67 αλλα ημον πολυ σφιχτη)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

oxi ρε θα τα χασεις παλι...απλα τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολο και ισως πιο χρονοβορο...το αλλο καλοκαιρι θα ειμαστε κουκλες θα δεις..... και με το Νικο ομως ταιριαζεται...δεν ειναι αυτος κανενας κοντουλης ...αδυνατουλης να ειστε σαν ανεκδοτο...γιατι κι εγω το ειχα προβλημα αυτο οπου εβλεπα κοντο αντρα εστριβα γιατι μου φαινομασταν γελοιοι....εμεις που σου φανηκαμε μαρη??? την αληθεια βρωμαααα :):)

κοριτσακια ψαχνω ενα λινκ που ειχε βαλει νομιζω η εβιτα και ειχε λιστα με τα φαρμακα που επιτρεπονται στο θηλασμο αλλα δεν το βρισκω.το εχει καμια;;;

ινακι κι εγω με τον θηλασμο τσακωμενοι ειμαστε και δεν το εδωσα βαση το λινκ... αν πας στα μυνηματα της εβιτας?

oxi ρε θα τα χασεις παλι...απλα τωρα ειναι λιγο πιο δυσκολο και ισως πιο χρονοβορο...το αλλο καλοκαιρι θα ειμαστε κουκλες θα δεις..... και με το Νικο ομως ταιριαζεται...δεν ειναι αυτος κανενας κοντουλης ...αδυνατουλης να ειστε σαν ανεκδοτο...γιατι κι εγω το ειχα προβλημα αυτο οπου εβλεπα κοντο αντρα εστριβα γιατι μου φαινομασταν γελοιοι....εμεις που σου φανηκαμε μαρη??? την αληθεια βρωμαααα :):)

εγω μαρη ειμαι παντα ειλικρινης...όπως ειμαι με τον εαυτο μου ειμαι και με τους αλλους..δεν χαιδευω αυτια...

Εσυ εισαι γυναικαρα...χοντρη δεν εισαι με τιποτα....φαινεσαι νταρντανα απλως. Εχεις και ωραιο προσωπακι αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ποσο μικρη εισαι...:). Και ο νατρουλης σου ειναι ψηλος αλλα εσυ κλεβεις την παρασταση ;);)

Μαρη εγω με αντρα κατου του 1.84 και κατω των 90 κιλων δεν εχω βγει ποτε...τα ηξερα τα χαιρια μου:tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

ινακι κι εγω με τον θηλασμο τσακωμενοι ειμαστε και δεν το εδωσα βαση το λινκ... αν πας στα μυνηματα της εβιτας?

το βρηκα στο παρεντς...

και τελικα το φαρμακο που εψαχνα δεν κανει να το παρω...φτουυυυυ

εγω και οι πονοι μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...