Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μωρέ aleca μου,τους δέχεται,αλλά όταν είναι κάποιοι που το κάνουν συστηματικά,όταν πχ το παιδί είναι χάλια ή όταν δεν τους αρέσει η γνώμη του παιδιάτρου που τα παρακολουθεί,τότε χτυπάνε ένα τηλέφωνο...Δεν είναι ωραίο αυτό...Σαν να πάρω εγώ τη γυναικολόγο που με παρακολούθουσε πριν 3 χρόνια να τη ρωτήσω αν στον επόμενο τοκετό μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά...

Έβαλα μήλα,ζάχαρη,κανέλα,βούτυρο να καραμελώσουν και μετά...μηλόπιτα!!

Η Παρασκευή είναι η αγαπημένη μου μέρα!!!

oCxsp2.png

Να΄μαι κι εγώ !

ελινα δεν δοκιμαζεις να βαλεις γαλατακι δικο σου τοσο στην ατοπικη οσο και στα συγκαμματα;

Πολλή καλή σκέψη !

Ελπίζω μην καταντήσουμε έτσι,είπαμε,είναι ωραίο να πιάνουμε τις πατούσες της το βράδυ αλλά όχι όταν θα φοράει άρβυλα!!!

:P:p:p

Λοιπόν, σχετικά με τους παιδιάτρους. Το ότι τον δεύτερο στον συστήνει η νύφη σου ή ο γείτονας , αυτό από μόνο του δεν μου λέει τίποτα.

Η πρώτη παιδίατρος λες ότι δεν εξηγεί πολύ. Εάν της κάνεις ερωτήσεις θα κάτσει να σου εξηγήσει μερικά πράγματα? Μπορεί ορισμένα να τα θεωρεί αυτονόητα ή ότι τα γνωρίζεις εφόσον δεν ρωτάς. Ρώτα ότι δεν καταλαβαίνεις χωρίς να ντρέπεσαι.

Στο παιδί πως φέρονται? Είναι μωρό τώρα, αλλά μεγαλώνοντας θα πρέπει να έχει και το ίδιο μια καλή σχέση με τον γιατρό του. Είναι κάποιος από τους 2 τρυφερός ως προς το παιδί?

Ποια είναι η άποψή τους για τα φάρμακα? Προσωπικά θέλω έναν γιατρό που να μην είναι των άκρων. Ούτε κατά της αντιβίωσης δια ροπάλου, ούτε με το παραμικρό να δίνει αντιβίωση για να ξεμπερδεύει.

Μπορείς να τους παίρνεις τηλέφωνο οποιαδήποτε ώρα?

Εϊναι πρόθυμοι να έρθουν στο σπίτι εφόσον τους το ζητήσεις?

Μένουν ή είναι το ιατρείο τους κοντά σου?

Σκέψου τα παραπάνω και αποφάσισε. Μπορείς πάντα να βρεις και έναν τρίτο. Βρες όμως έναν και καταστάλλαξε σε αυτόν. Η άποψή μου είναι να ρωτάς οτιδήποτε σε απασχολεί και να μην περιμένεις να οσυ εξηγήσουν από μόνοι τους. Να προσέχεις όμως και να τηρείς αυτό που σου λένε.

Συμφωνώ απόλυτα....

Ναι μωρέ aleca μου,τους δέχεται,αλλά όταν είναι κάποιοι που το κάνουν συστηματικά,όταν πχ το παιδί είναι χάλια ή όταν δεν τους αρέσει η γνώμη του παιδιάτρου που τα παρακολουθεί,τότε χτυπάνε ένα τηλέφωνο...Δεν είναι ωραίο αυτό...Σαν να πάρω εγώ τη γυναικολόγο που με παρακολούθουσε πριν 3 χρόνια να τη ρωτήσω αν στον επόμενο τοκετό μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά...

Έβαλα μήλα,ζάχαρη,κανέλα,βούτυρο να καραμελώσουν και μετά...μηλόπιτα!!

Η Παρασκευή είναι η αγαπημένη μου μέρα!!!

α για τηλεφωνο μιλας??? Τοτε ειναι ηλιθιοι οι ανθρωποι...εγω νομιζα επισκεψη...

Ωραια η παρασκευη, ναι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αλεκα δεν εχει σημασια πουλακι μου το ποσα κιλα εχεις να χασεις....διαιτα εσυ...διαιτα κι εγω....στην ιδια μοιρα ειμαστε!!!:):) Αντε Σοφια join κι εσυ το κλαμπ των πεινασμενων!!!

Και το Doraki θα φτιαξει μηλοπιτα :(:( ki emeις θα φαμε το ταπεινο μας γιαουρτι!!!! την τυχη μου!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Αλεκα δεν εχει σημασια πουλακι μου το ποσα κιλα εχεις να χασεις....διαιτα εσυ...διαιτα κι εγω....στην ιδια μοιρα ειμαστε!!!:):) Αντε Σοφια join κι εσυ το κλαμπ των πεινασμενων!!!

Και το Doraki θα φτιαξει μηλοπιτα :(:( ki emeις θα φαμε το ταπεινο μας γιαουρτι!!!! την τυχη μου!!!

ασε ρε μαρακι...δε φτανει που χλαπακιαζα όλο το πασχα..ξαναξεκιναω διαιτα την τριτη και τωρα περιμενω να αδιαθετησω και εχω ΤΡΕΛΗΗΗΗ πεινα λεμε...να δουμε αν θα κρατηθω...:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω δεν μπορω να κανω συστηματικη διαιτα.... δεν το εχω!!!! κ να πεις οτι τρωω???? γαλα πινω το πρωι με δημητριακα( ε, καμια φορα κανουμε αλλαγη με κανενα κουλουρακι:oops:) κ μετα τρωω μεσημεριανο κ τελος!!!! αν πεινασω το βραδακι , μεχρι να βρω χρονο , μου περασε!!!!

baJfp2.png

Ελινα και μενα ο δικος μου στριμωχνεται σε πολλα 3-6. Τα καλυτερα ρουχα απο αποψη μεγεθους ειναι της mothercare, γενικα ειναι μεγαλουτσικα. Τα Lapin, Ζara και Benetton μαλλον πρεπει να τα παιρνω ενα νουμερο πανω απο το κανονικο για να προλαβαινει να τα φορεσει...

το έχω προσέξει και εγώ αυτό τα μπενετον είναι πιο στενά και δεν του κάνουν αντίθετα τα μαδεκεαρ είναι μια χαρά στα νούμερα που γράφουν!

Δεν παίρνει πιπίλα...με τίποτα...τη φτύνει,βάζει τα χέρια,της τα βγάζω,ξανά πιπίλα και πάλι από την αρχή...Το πιο πολύ που την έχει κρατήσει είναι 1,5 λεπτό...

angie μου θα συμφωνήσω,ή κρατάς τον 2ο ή ψάχνεις για 3ο που δε θα πάρει σύνταξη σύντομα.Αλλά και σύνταξη να πάρει δε θα μπορεί να σας βλέπει?Θα πάρει σύνταξη γενικώς ή από το νοσοκομείο (αν δουλεύει)?

εγώ απ'οτι κατάλαβα θες να πάς στον 2ο πήγαινε σε αυτόν και οταν αποσυρθεί ρωτα τη γνωμη του να σε συστήσει σε κάποιον κάτι θα ξέρει παραπάνω

εμεις παλι βαζουμε μονο μια κρεμουλα στο σωμα ενυδατικη, (στην αρχη μου ειχε δωσει της freezyderm κ οταν τελειωσε πηρα αλλη γιατι ηταν πανακριβη) κ με baby oil να τους καθαριζω το νινακι απο μεσα για υπολειμματα.... τιποτε αλλο! μου ειπε να εχω ενα tobrex στο φαρμακειο αν χρειαστει αχρειαστο να ειναι κ οταν την ρωτησα για νινιδα , μου απαντησε αν χρειαστει θα σου πω.... ευτυχως δεν χρειαστηκαμε τιποτε....

στο σώμα βάζουμε φρζυντερμ και έχουμε και το σαμπουαν μυρίζουν τελεια αν και είναι λίγο τσουχτερα, μάλλον θα πάρουμε και το αντιηλιακό εσεις βάζετε?

Χα...να μαι κι εγω...γυρισα απο το γυμναστηριο....καλα φαγαμε ..καλα ηπιαμε τα κεφαλια μεσα τωρα!!

Εσεις βρε κοριτσακια δεν κανετε διαιτα??? ( εκτος Μαρινας) Μονο εγω και η Αλεκα εχουμε τετοιο κολλημα???? Αντε και η Αννια αν θυμαμαι καλα....αληθεια τωρα που ειπα Αννια...που χαθηκε?????? Αννιαααααααααα?????????? θα χει λιωσει στο power plate η καψερη!!!

εγώ δεν κάνω δίαιτα, το αντιθετο ξεσκιστηκα να τρωω αλλά παραδόξως έφτασα στα κιλά προ εγκυμοσύνης αλλά η κοιλιά χαλαρουιτα!

παει...παει η διατουλα....ευτο το μηνα δε εχασα ουτε ενα κιλο...τρεις φρες ειχα ζυγιστει και ειχα χασει και τα ξαναπηρα κλαψ.....μια που αρρωστησα, μια το πασχα και μια τωρα προφανως....Αντε να τελειωσει η απλιοπεριοδος να αρχισω συστηματικα παλι....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εγω κατερινακι χρησιμοποιω weleda,φανατικη οπαδος!και εχουν μιση τιμη απο τα frezyderm.αλλα βρε κοριτσια δεν θελω να βαζω τιποτα στο σωματακι της.ουτε κρεμες ενυδατικες ουτε λαδια ουτε κρεμα συγκαματος βαζω.κρεμα συγκαματος βαζω μονο το βραδυ πριν κοιμηθει και αυτο καποιες φορες το ξεχναω.ειμαι κουζουλη??????:D

angie ολες στον 2ο παιδιατρο κλινουμε,αντε και ελπιζω να σου βγει καλος!και να μην εχει ατοπικη δερματιτιδα ο γιος σου και ταλαιπωρειται η ψυχουλα οπως ο μπουνιτσας μας.

Κοίτα,λέμε 5,5-6 μηνών να ξεκινήσουμε κρέμα και σιγά σιγά με τα υπόλοιπα αλλά όσο πιο πολύ κρατήσει,τόσο το καλύτερο,ακόμα κι αν τρώει μόνο το βράδυ από μένα θα το κρατήσω...

oCxsp2.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!!!!!!!!!! Σας έλειψα; Εμένα πολύ-πολύ!!!!!!! Δεν σας ευχήθηκα κιόλας, λοιπόν Χρόνια Πολλά - Χριστός Ανέστη!!!!!!!!

Δυστυχώς δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια, η μικρούλα μου με θέλει όλη μέρα δίπλα της και τις ώρες που κοιμάται τρέχω να κάνω καμιά δουλειά. Βέβαια έχω βρεί τους παλιούς μου ρυθμούς και βρίσκω και μια στάλα χρόνο για μένα πλέον. Ωστόσω τώρα είμαι στην φάση του ψαξίματος για μπομπονιέρες, γλυκά, προσκλητήρια και στολισμούς για την βάπτιση και έχω και ένα τρέξιμο επιπλέον.

Η μικρούλα μου έχει γίνει μια αντάρτισσα άλλο πράγμα. Το τί γίνεται από παιχνίδια, χαρούλες και φωνές δεν λέγεται!!!!!!!! Οι μέρες περνούν πολύ ευχάριστα. Εντωμεταξύ μόλις την πάρει κάποιος άλλος αγκαλιά εκτός από εμένα και τον πατέρα της, ψάχνει να με βρεί και με κοιτάζει μέσα στα μάτια παραπονούμενη. Και εκεί ακριβώς λιώνω!!!!!!!!! Αφήστε που έχω την αίσθηση πώς όταν την αφήνω στην μητέρα μου το καταλαβαίνει και γκρινιάζει και όταν επιστρέφω μετά γίνεται ένας χαμός από γέλια.

Από τα λίγα μηνύματα που διάβασα βλέπω ότι μιλάτε για δίαιτες. Αχ πονεμένη ιστορία. Εκεί που έλεγα ότι πήρα μπρός και άρχισα να χάνω κιλά, να' σου και το Πάσχα με τα κουλούρια και τα τσουρέκια!!!!!!! Τα πήρα πάλι, όχι δηλαδή πώς είχα χάσει και κάτι ιδιαίτερο (μόνο 2 κιλά) και διατηρώ και τον θηλασμό ακόμα. Το ευχάριστο όμως είναι πώς επιτέλους αρχίζουν να κλείνουν τα κόκκαλα της λεκάνης μου και να βλέπω μια βελτίωση στα ρούχα μου. Το αγαπημένο μου τζιν θέλει δυο δαχτυλάκια ακόμα για να κλείσει και συνεχίζουμε. Μη σας πώ ότι ακόμα φοράω τα ρούχα της εγκυμοσύνης αλλά που θα πάει, είμαι κοντά πλέον.

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...