Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και τι εβαλες?

εκοψα γαλακτοκομικα κ αυγα.εγω παω σε παιδιατρο ομοιοπαθητικο εκανα θεραπεια καπως εφτιαξε αλλα μου βγαζει κ στο σωμα ελαφρως τωρα κ θα δω τι θα κανω.παιζουν κ αλλα ρολο οπωσ απορρυπαντικα αερας ζεστη κτλ.για τους ερεθισμους βαζω κρεμα καλεντουλα κ τη βρισκω καλη

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ασχετο.... αλλα πολυ μου αρεσει το "μανωλης" για αγορι.... μου θυμιζει αντρακλα ψηλο, μελαχρινο, με στιβαρα μπρατσα ..... :lol::lol::lol:

ναι ναι ο Μανωλιος ο μπηχτης στον κοσμο τον συστηνουμε Εμμανουηλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε Ελινακι τι στραβοξυλο ειναι αυτος ο γιος σου σε ολα σε πεθανε ετσι ηταν ο ανηψιος μου αλεργικος παντου μεχρι στο μεταλο και τον ταιζαν με πλαστικα κουταλια αλλα τωρα ειναι μια χαρα το αγορακι μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εγω μια μερα δοκιμασα στην νυνιδα να βαλω σπρει αλόης και κοριτσια εξαφανιζεται κατευθειαν, εμεινα οταν ειδα τοσο αμεσο αποτελεσμα!

απο τα φαρμακεια το παιρνεις αυτο? (πωπω πολυ ασχετηλα ειμαι τελικα ..)

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΕΟΟΟΟΟΟ ?? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗΗΗΗΗ

Λοιπόν, σχετικά με τους παιδιάτρους. Το ότι τον δεύτερο στον συστήνει η νύφη σου ή ο γείτονας , αυτό από μόνο του δεν μου λέει τίποτα.

Η πρώτη παιδίατρος λες ότι δεν εξηγεί πολύ. Εάν της κάνεις ερωτήσεις θα κάτσει να σου εξηγήσει μερικά πράγματα? Μπορεί ορισμένα να τα θεωρεί αυτονόητα ή ότι τα γνωρίζεις εφόσον δεν ρωτάς. Ρώτα ότι δεν καταλαβαίνεις χωρίς να ντρέπεσαι.

Στο παιδί πως φέρονται? Είναι μωρό τώρα, αλλά μεγαλώνοντας θα πρέπει να έχει και το ίδιο μια καλή σχέση με τον γιατρό του. Είναι κάποιος από τους 2 τρυφερός ως προς το παιδί?

Ποια είναι η άποψή τους για τα φάρμακα? Προσωπικά θέλω έναν γιατρό που να μην είναι των άκρων. Ούτε κατά της αντιβίωσης δια ροπάλου, ούτε με το παραμικρό να δίνει αντιβίωση για να ξεμπερδεύει.

Μπορείς να τους παίρνεις τηλέφωνο οποιαδήποτε ώρα?

Εϊναι πρόθυμοι να έρθουν στο σπίτι εφόσον τους το ζητήσεις?

Μένουν ή είναι το ιατρείο τους κοντά σου?

Σκέψου τα παραπάνω και αποφάσισε. Μπορείς πάντα να βρεις και έναν τρίτο. Βρες όμως έναν και καταστάλλαξε σε αυτόν. Η άποψή μου είναι να ρωτάς οτιδήποτε σε απασχολεί και να μην περιμένεις να οσυ εξηγήσουν από μόνοι τους. Να προσέχεις όμως και να τηρείς αυτό που σου λένε.

εγω θα σου ελεγα τον 2ο που σου κανει κιολας.... τις επισκεψεις στο σπιτι θα τις κοψεις σε λιγο καιρο(εγω τις εχω ηδη κοψει απο τον 2ο μηνα...) αλλιως ψαχνεις κ για 3ο που μπορει να ειναι κ νεοτερος:tongue:!!!

Η μεγάλη μου κόρη είναι 2μιση χρονών και ακόμα φέρνω παιδίατρο στο σπίτι. Δεν θέλω να περιμένει στην αναμονή και να κινδυνεύει να κολλήσει κάτι από τους άλλους "επισκέπτες". Μια φορά μόνο την πήγαμε στο ιατρείο εκτάκτως γιατί είχαμε ανησυχήσει. Αλλά δεν ήταν τίποτα.

εμενα μου εδωσε : για το προσωπακι elocon

για το βλεφαρακι tobradex αλοιφη

για το ματι σταγονες tobrex

Έχω χρησιμοποιήσει tobrex και elocon στη μεγλύτερή μου κόρη, αλλά πρέπει να ήταν λιγο μεγαλύτερη,

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

marina που βρήκες γυαλιά για τέτοια ηλικία??? Είναι μόνο για Μανωλιούς μπήχτηδες ή κάνουν και για άλλα ονόματα μπήχτηδων???? κι εγώ θέλω, σοβαρά τώρα, αφού τον ενοχλεί η αντηλιά τον γιόκα μου!

Ελινα ο μπουνίτσας ομορφαίνει αλύπητα!!! Έτσι κι εμένα έχει κάνει τρελό προγούλι και πιάνει μάκα!!! Καλή επιτυχία στον μπαμπά και περιμένουμε νέα!

Angie για μένα ο παιδίατρος πρέπει να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος! Σκέψου ποιός σε καλύπτει εσένα και διάλεξε...για τα φαρμακάκια αν δεν είσαι σίγουρη πάρε κι άλλη ιατρική γνώμη πριν τα βάλεις...μη βασανίζεσαι άδικα...

'Οσο για τη νινίδα, εμείς την καταπολεμήσαμε με bay-oil!!!!!

Διαφημίσεις

Χα...να μαι κι εγω...γυρισα απο το γυμναστηριο....καλα φαγαμε ..καλα ηπιαμε τα κεφαλια μεσα τωρα!!

Εσεις βρε κοριτσακια δεν κανετε διαιτα??? ( εκτος Μαρινας) Μονο εγω και η Αλεκα εχουμε τετοιο κολλημα???? Αντε και η Αννια αν θυμαμαι καλα....αληθεια τωρα που ειπα Αννια...που χαθηκε?????? Αννιαααααααααα?????????? θα χει λιωσει στο power plate η καψερη!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Χα...να μαι κι εγω...γυρισα απο το γυμναστηριο....καλα φαγαμε ..καλα ηπιαμε τα κεφαλια μεσα τωρα!!

Εσεις βρε κοριτσακια δεν κανετε διαιτα??? ( εκτος Μαρινας) Μονο εγω και η Αλεκα εχουμε τετοιο κολλημα???? Αντε και η Αννια αν θυμαμαι καλα....αληθεια τωρα που ειπα Αννια...που χαθηκε?????? Αννιαααααααααα?????????? θα χει λιωσει στο power plate η καψερη!!!

Δίαιτα δεν κάνω γιατί έχω επανέλθει στα κιλά μου τα οποία ήταν ήδη λίγα εξαρχής... Θα έπρεπε όμως να κάνω γυμναστική αλλά είμαι πολύ τεμπέλα και σκουριασμένη επίσης...:mad:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

ηρθαμε τωρα απο ψωνια δεν θα πιστεψετε τι αγορασα στο μανωλακοκαπελο στυλ τραγιασκα και...................γυαλια ηλιου;):D

με γεια....θα ειναι κουκλακι....

Hello μητερούλες !!!!

Άργησα σήμερα...από το πρωί κάνω δουλειές, τώρα ξεμπέρδεψα,οπότε τώρα αράζω λίγο γιατί κατά τις 4 θα ξυπνήσει η μικρή για να τη θηλάσω....

Μου την έκανε πάλι τη σφήνα στις 5 το πρωί...εγώ να κουτουλάω κι αυτή αφού έφαγε ήταν μες την καλή χαρά και με πολύυυυυυ όρεξη για παιχνίδι :shock:...οπότε βάλτε με κι εμένα σήμερα στο club των νυσταγμένων ;)

Για να δούμε θα το κόψει ή θα ξεκινήσουμε καινούριο βιολί...είχα καλομάθει που δεν ξυπνούσε ποτέ το βράδυ και τώρα μου έρχεται κομματάκι δύσκολο.:oops:

ε αυτα θα τα φαμε στη μαπα σοφακι...;)

καλημερα...διαβαζα τα ωραρια των μπεμπακιων σας...καλα μου κανετε πλακα ετσι?καλε αυτο το πλασμα που εχω για παιδι ξεκιναει να κοιμηθει απο τις 12 το βραδυ κ ανα τεταρτο τριφογυριζει,τον σσηκωνω κ ξανακοιμαται αμεσως πανω μου ...μετα παλι κατω λοιπον αυτο γινεται ανα τεταρτο,ανα μιση ωρα ανα μια ανα δυο, κοινως οποτε του καπνισει...φανταστητε με λιγο τι υπνο κανω...κ το χω συνηθισει κιολας...α κ πολλεσ φορες σηκωνομαι κ τον κανω βολτες στο δωματιο οσπου να ξανακοιμηθει...

χαχα..εσενα σε 'διαπαιδαγωγει' απο τωρα

Ελινα και μενα ο δικος μου στριμωχνεται σε πολλα 3-6. Τα καλυτερα ρουχα απο αποψη μεγεθους ειναι της mothercare, γενικα ειναι μεγαλουτσικα. Τα Lapin, Ζara και Benetton μαλλον πρεπει να τα παιρνω ενα νουμερο πανω απο το κανονικο για να προλαβαινει να τα φορεσει...

Εγω του φοραω 6-9 απο μαδερκερ και 9 μηνων ή χρονο απο τις μαρκες που εχουν στενη γραμμη.

Δεν ξέρω παιδί μου τι να πω πια...

Και αν την αφήσω να κλάψει είναι ικανή να κάνει εμετό,αρχίζει και πνίγεται,ιδρώνει και τσιτώνονται τα νεύρα της..Μετά μόλις την πάρω αγκαλιά αμέσως κοιμάται...

Τι της έβαλα μια μπλούζα μου για να μυρίζει εμένα,τι την ταίζω σκεπασμένη με μια πάνα και την ακουμπάω έτσι στο λίκνο για να μην κρυώνει από το σεντόνι,τι την ακουμπάω και δεν σηκώνομαι αμέσως,να νομίζει ότι είμαστε μαζί....ΤΙΠΟΤΑ.....

αν δεν τα καταφερεις τοτε θα τραβηξεις ότι τραβηξακαι εγω με τον αγγελο...κοιμοταν αγκαλια μου μεχρι 2 χρονων...

γεια σου αντζυ μου,ο μπαμπας σημερα εκανε τραχειοτομη θα προσπαθουν σιγα σιγα να τον βγαλουν απο την καταστολη κ θα δουμε...δυσκολα τα πραγματα βεβαια αλλα προσευχομαστε....

να πανε όλα καλα ρε κοριτσακι....

angie κοίτα,η μαμά μου είναι παιδίατρος και αυτό που με θυμώνει είναι ότι κάποιοι πελάτες τη θυμούνται όταν ο δικός τους χ3ζει και δε σηκώνει το τηλέφωνο ή όταν έχουν δύσκολο περιστατικό ή όταν το παιδί έχει γίνει μαντάρα και δε συνέρχεται.Αυτοί για μένα είναι απαράδεκτοι.

εχει και αυτη τι δικιο της γιατι ειαι ανθρωπος και ειναι λογικο να εκνευριζεται...από την αλλη όμως ως γιατρος φανταζομαι ότι καλοδεχεται ΚΑΙ αυτες τις περιπτωσεις...

μαρη τιβσχεση εχω εγω με εσενα και την αννια?? τρελη....εγω ειμαι σαν βουζα μπροστα σας. Αντε συνελθε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...