Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

angie να βάλεις τα φαρμακάκια που σου έδωσε ο γιατρός.είναι κρίμα να ταλαιπωρείται το μωρό και να χειροτερέψει κιόλας...

δεν ειναι too much για μωρακι ε? δεν ξερω μωρε για αυτο ρωταω.. και φανταζομαι οτι ξερει και ο γιατρος ε ? :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ ξεκόλλα!!!

Θες να σου πω τι έχω βάλει κατά καιρούς στο σώμα της μπέμπας???

Λοιπόν,ξεκινάω...

Για τη νινίδα:κρέμα propiogenta

Για ξεφλούδισμα πίσω από τα αυτάκια:dactador

Για κοκκινίλες στα μαγουλάκια:elocon

Για το σωματάκι μετά το μπάνιο:ενυδατική froika

Επίσης,ας μην αναφέρω καν τα φάρμακα που είχε πάρει όταν έκανε βρογχιολίτιδα ή ότι κάθε μέρα βάζουμε σταγονίτσες lomudal στη μύτη,ορό και αυτές τις μέρες αντιβίωση ceclor....

oCxsp2.png

Καλέ ξεκόλλα!!!

Θες να σου πω τι έχω βάλει κατά καιρούς στο σώμα της μπέμπας???

Λοιπόν,ξεκινάω...

Για τη νινίδα:κρέμα propiogenta

Για ξεφλούδισμα πίσω από τα αυτάκια:dactador

Για κοκκινίλες στα μαγουλάκια:elocon

Για το σωματάκι μετά το μπάνιο:ενυδατική froika

Επίσης,ας μην αναφέρω καν τα φάρμακα που είχε πάρει όταν έκανε βρογχιολίτιδα ή ότι κάθε μέρα βάζουμε σταγονίτσες lomudal στη μύτη,ορό και αυτές τις μέρες αντιβίωση ceclor....

εμενα μου εδωσε : για το προσωπακι elocon

για το βλεφαρακι tobradex αλοιφη

για το ματι σταγονες tobrex

Είναι πάρα πολύ καλά και θα δεις αποτελέσματα άμεσα!!!

αληθεια?? αχ μακαρι γιατι το μωρουδακι μου εχει ταλαιπωρηθει :(

αλλα τελικα λετε να ξεκινησω με τον δευτερο παιδιατρο καταλαβαινω ε?

Διαφημίσεις

απο την αλλη δεν θελω να ξεκοψω μαζι της γιατι αν αυτος ξαναλειψει, καλο δνε ειναι να εχω μια δευτερη επιλογη? γενικα εσας λειπουν οι δικοι σας σε συνεδρια και τετοια? και αν τυχει κατι τοτε που πατε? η νυφη μου καποιες φορες που ειχε τυχει να λειπει τα πηγαινε στο μητερα που εχει πολυ καλους παιδιατρους

Αντζι και η πρωτη μπορει καποια φορα να λειπει ή να μην μπορει να σε εξυπηρετησει, γιατι την εχεις δεδομενη; Αυτα ειναι μες το επαγγελμα, ολοι οι γιατροι λειπουν σε συνεδρια...Οσο για τα φαρμακα, εγω προτεινω να της τα βαλεις, μην αφηνεις αλλο το παιδι να υποφερει, τουλαχιστον να δεις εαν θα καλυτερεψει...Μπορει οντως να πρεπει να δεις οφθαλμιατρο, αλλα εαν δεν δοκιμασεις πρωτα, πως θα ξερεις;

λοιπον το αλλο θεμα για το οποιο πηγα τον μικρο σημερα στον παιδιατρο:

ο μικρος εδω και περιπου 10 μερες παρουσιασε στο αριστερο του βλεφαρακι ενα κοκκινισμα και τις τελευταιες 3-4 μερες αρχισε να ερεθιζεται πιο πολυ αυτο και μαλλον τον τρωει κιολλας γιατι βαζει τα χερακια του συνεχεια εκει και επιπλεον απο εχτες αρχισε να τρεχει και σαν δακριακι απο εκει.

επιπλεον στο προσωπακι του εχει παθει σαν εκζεμα μαλλον και εχει πολυ υυ ξηροτητα, κοκκινιλες μερικες φορες και σαν ερεθισμο επισης.

οταν ρωτησα την παιδιατρο τι να κανω μου συστησε να τον πλυνω με ενα ελαφρυ αφρολουτρακι για το προσωπο και μετα να βαλω πεπανθολ. - αποτελεσμα μηδεν αλλα ισα ισα χειροτερευει και μου ειπε αν δεν γινει κατι ετσι να παω σε οφθαλμιατρο

ο αλλος σημερα μου εδωσε να βαλω 4-5 μερες μια κρεμουλα με λιιιγη κορτιζονη στο προσωπακι του σαν αντιβιωτικο και μια αλλη για πανω απο το βλεφαρο και μια 3 σταγονιτσες την ημερα μεσα στο ματακι .

απο την μια σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω κατι πιο δραστικο γιατι το παιδακι ταλαιπωρειται και το λυπαμαι να το βλεπω ετσι, απο την αλλη φοβαμαι μηπως ειναι πολυυυυ να του βαλω φαρμακακια στην μουριτσα του, απο την αλλη λεω οτι αυτος μου τα συστησε ειναι γιατρος και ξερει .. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩ??? ΤΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ??

ας πουμε οτι για το ματι , να πας στον οφθαλμιατρο, αλλα για το προσωπακι του????

μηπως ειναι καμια δερματιτιδα??? ειχε ο ανηψιος μου κ τελικα το μονο που τον εκανε να συνελθει ειναι το θαλασσινο νερο.... παιδευοταν μηνες ετσι!!! λεω εγω τωρα, μηπως με ενα βαμβακακι του βαλεις λιγο θαλασσινο νερο κ το ξεβγαλεις μετα απο λιγο??? αλλα που να το βρεις θα μου πεις κιολας...

baJfp2.png

κ εμενα δεν την κραταγανε... τους επεφτε... αλλα εχω βρει κολπο κ την στερεωνω κ κοιμουνται ετσι! εχω 2 κουδουνιστρες μικυ κ μινι , ειναι σαν μικρα κουκλακια κ με τα ποδια τους στερεωνε την πιπιλα, χωρις να ειναι κ κοντα τους... παω μετα απο λιγο κ τα τραβαω κ οκ;)!!! επισης η μια θελει να εχει το χερι μου στην μυτη της, οποτε ξεκιναμε ετσι κ μολις γλαρωσει , μπαινει η μινι κ μετα νανι!!! για δοκιμασε κατι μηπως και....

αλητισσαααααααα το ιδιο κανω και εγω ο πλουτο με το ποδι κραταει την πιπιλα του μανωλη

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις παλι βαζουμε μονο μια κρεμουλα στο σωμα ενυδατικη, (στην αρχη μου ειχε δωσει της freezyderm κ οταν τελειωσε πηρα αλλη γιατι ηταν πανακριβη) κ με baby oil να τους καθαριζω το νινακι απο μεσα για υπολειμματα.... τιποτε αλλο! μου ειπε να εχω ενα tobrex στο φαρμακειο αν χρειαστει αχρειαστο να ειναι κ οταν την ρωτησα για νινιδα , μου απαντησε αν χρειαστει θα σου πω.... ευτυχως δεν χρειαστηκαμε τιποτε....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

δεν ειναι too much για μωρακι ε? δεν ξερω μωρε για αυτο ρωταω.. και φανταζομαι οτι ξερει και ο γιατρος ε ? :)

Ατζι μου εσυ που εχεις σπουδασει ιατρικη????Βαλε βρε τα φαρμακα στο μωρο να ισιωσει

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλητισσαααααααα το ιδιο κανω και εγω ο πλουτο με το ποδι κραταει την πιπιλα του μανωλη

τι να κανω ρε!!!! σε ποια να πρωτοκρατησω την πιπιλα??????

μου φαινεται αρχιζουν κ ξυπνανε....:-(

baJfp2.png

ασχετο.... αλλα πολυ μου αρεσει το "μανωλης" για αγορι.... μου θυμιζει αντρακλα ψηλο, μελαχρινο, με στιβαρα μπρατσα ..... :lol::lol::lol:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...