Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαλλον και εγω προς τον δευτερο γερνω περισσοτερο . εξαλλου σκεφτομαι

1. και η αλλη που ειναι πιο νεα δεν μου λεει τιποτα οτι δεν θα φυγει κανα εξωτερικό ή κατι αλλο

2. ουτε εμεις κανουμε πλεον επισκεψεις σπιτι αλλα παμε στο ιατρειο για τα εμβολιακια

και πως να το κανω ρε κορίτσια? δηλαδη στο επομενο εμβολιο να παω σε αυτον και να παρω την αλλη και να της πω οτι θα παω αλλου? ντρεπομαι ...

(κατι αλλο που μου αρεσε σε αυτον ειναι που μου ειπε οτι χωρις καμια δεσμευση και λογο της γνωριμιας οποτε θελω κατι ή εχω απορια να τον παιρνω να τον ρωραω)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν παίρνει πιπίλα...με τίποτα...τη φτύνει,βάζει τα χέρια,της τα βγάζω,ξανά πιπίλα και πάλι από την αρχή...Το πιο πολύ που την έχει κρατήσει είναι 1,5 λεπτό...

angie μου θα συμφωνήσω,ή κρατάς τον 2ο ή ψάχνεις για 3ο που δε θα πάρει σύνταξη σύντομα.Αλλά και σύνταξη να πάρει δε θα μπορεί να σας βλέπει?Θα πάρει σύνταξη γενικώς ή από το νοσοκομείο (αν δουλεύει)?

δεν ειναι σε νοσοκομειο νομιζω .. ειναι μονο ιδιωτικα (γενικα δουλευει στο πολυ χαλαρο εχει μεγαλω σει τα παιδια του εχει και εγγονια τωρα)

Δεν παίρνει πιπίλα...με τίποτα...τη φτύνει,βάζει τα χέρια,της τα βγάζω,ξανά πιπίλα και πάλι από την αρχή...Το πιο πολύ που την έχει κρατήσει είναι 1,5 λεπτό...

κ εμενα δεν την κραταγανε... τους επεφτε... αλλα εχω βρει κολπο κ την στερεωνω κ κοιμουνται ετσι! εχω 2 κουδουνιστρες μικυ κ μινι , ειναι σαν μικρα κουκλακια κ με τα ποδια τους στερεωνε την πιπιλα, χωρις να ειναι κ κοντα τους... παω μετα απο λιγο κ τα τραβαω κ οκ;)!!! επισης η μια θελει να εχει το χερι μου στην μυτη της, οποτε ξεκιναμε ετσι κ μολις γλαρωσει , μπαινει η μινι κ μετα νανι!!! για δοκιμασε κατι μηπως και....

baJfp2.png

απο την αλλη δεν θελω να ξεκοψω μαζι της γιατι αν αυτος ξαναλειψει, καλο δνε ειναι να εχω μια δευτερη επιλογη? γενικα εσας λειπουν οι δικοι σας σε συνεδρια και τετοια? και αν τυχει κατι τοτε που πατε? η νυφη μου καποιες φορες που ειχε τυχει να λειπει τα πηγαινε στο μητερα που εχει πολυ καλους παιδιατρους

Διαφημίσεις

και πως να το κανω ρε κορίτσια? δηλαδη στο επομενο εμβολιο να παω σε αυτον και να παρω την αλλη και να της πω οτι θα παω αλλου? ντρεπομαι ...

(κατι αλλο που μου αρεσε σε αυτον ειναι που μου ειπε οτι χωρις καμια δεσμευση και λογο της γνωριμιας οποτε θελω κατι ή εχω απορια να τον παιρνω να τον ρωραω)

Δε χρειάζεται να της πεις τίποτα,κατά τη γνώμη μου.Από τη στιγμή που είσαι οικονομικά εντάξει απέναντί της,δε νομίζω ότι οφείλεις εξηγήσεις.

ακριβως αυτο! κ τι θα σε παρει τηλ???? αντε βρε για το παιδι σου προκειται!!!! σε ποια περιοχη μενεις?

baJfp2.png

Τι να πω?Πραγματικά έχω απογοητευτεί,το έχω πάρει απόφαση ότι μέχρι να απογαλακτιστεί μόνοι μας δε θα κοιμηθούμε...Και άντε να τρέχουμε στον καναπέ για γλύκες...!!!

Άσε που πονάει η πλάτη μου έτσι που κοιμάμαι...Θα την ξαναπροσπαθήσω σήμερα..

oCxsp2.png

Angie εγω θα προτεινα τον 2ο εφοσον σε καλυπτει, οταν ερθει η ωρα της συνταξης θα δεις τι θα κανεις...Οσο για την αλλαγη, δεν νομιζω πως οφειλεις εξηγησεις!

Ελινα ευχομαι να πανε ολα καλα με τον μπαμπα!

Κοριτσια εσεις που κοιμιζετε τα μωρα σας ακομα μαζι σας, προσοχη, αυτη ειναι μια συνηθεια που κοβεται δυσκολα και δημιουργει διαφορες ανασφαλειες στο παιδι...Το πρωτο παιδι μιας φιλης μου εχει φτασει 3 ετων και ακομα κοιμαται μαζι τους, να φανταστειτε εκανε δευτερο και το εμαθε απο την αρχη να κοιμαται στο δωματιο του, ο μικρος δηλαδη κοιμαται μονος του και ο μεγαλος μαζι τους...

angie κοίτα,η μαμά μου είναι παιδίατρος και αυτό που με θυμώνει είναι ότι κάποιοι πελάτες τη θυμούνται όταν ο δικός τους χ3ζει και δε σηκώνει το τηλέφωνο ή όταν έχουν δύσκολο περιστατικό ή όταν το παιδί έχει γίνει μαντάρα και δε συνέρχεται.Αυτοί για μένα είναι απαράδεκτοι.

Αν ο 2ος παιδίατρος που λες κάποια στιγμή σε 2 χρόνια λείπει και πρέπει να το δει γιατρός,τι θα ξέρει να σου πει η 1η?Μέσα σε 2 χρόνια αλλάζει το ιστορικό του παιδιού και αν δεν έχει συνέχεια και γνώση,τι να σου κάνει?

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εσεις που κοιμιζετε τα μωρα σας ακομα μαζι σας, προσοχη, αυτη ειναι μια συνηθεια που κοβεται δυσκολα και δημιουργει διαφορες ανασφαλειες στο παιδι...Το πρωτο παιδι μιας φιλης μου εχει φτασει 3 ετων και ακομα κοιμαται μαζι τους, να φανταστειτε εκανε δευτερο και το εμαθε απο την αρχη να κοιμαται στο δωματιο του, ο μικρος δηλαδη κοιμαται μονος του και ο μεγαλος μαζι τους...

Ελπίζω μην καταντήσουμε έτσι,είπαμε,είναι ωραίο να πιάνουμε τις πατούσες της το βράδυ αλλά όχι όταν θα φοράει άρβυλα!!!

oCxsp2.png

Κοριτσια εσεις που κοιμιζετε τα μωρα σας ακομα μαζι σας, προσοχη, αυτη ειναι μια συνηθεια που κοβεται δυσκολα και δημιουργει διαφορες ανασφαλειες στο παιδι...Το πρωτο παιδι μιας φιλης μου εχει φτασει 3 ετων και ακομα κοιμαται μαζι τους, να φανταστειτε εκανε δευτερο και το εμαθε απο την αρχη να κοιμαται στο δωματιο του, ο μικρος δηλαδη κοιμαται μονος του και ο μεγαλος μαζι τους...

εχουν καποιους φιλους οι γονεις μου , που το παιδι τους μεχρι τα 8 του το κοιμιζαν σε κουνια στο δωματιο τους:shock::shock::shock:! εμεις δοξα το θεο μπηκαμε πολυ ευκολα στις κουνιες μας!!!!

μενω Πεντελη. εχεις υποψη σου κανα καλο εδω τριγυρω μήπως????

οχι... ελεγα μηπως ησουν απο δυτικα ή νοτια που εχω...

κοριτσια, καμια απο Πεντελη??????????????

baJfp2.png

λοιπον το αλλο θεμα για το οποιο πηγα τον μικρο σημερα στον παιδιατρο:

ο μικρος εδω και περιπου 10 μερες παρουσιασε στο αριστερο του βλεφαρακι ενα κοκκινισμα και τις τελευταιες 3-4 μερες αρχισε να ερεθιζεται πιο πολυ αυτο και μαλλον τον τρωει κιολλας γιατι βαζει τα χερακια του συνεχεια εκει και επιπλεον απο εχτες αρχισε να τρεχει και σαν δακριακι απο εκει.

επιπλεον στο προσωπακι του εχει παθει σαν εκζεμα μαλλον και εχει πολυ υυ ξηροτητα, κοκκινιλες μερικες φορες και σαν ερεθισμο επισης.

οταν ρωτησα την παιδιατρο τι να κανω μου συστησε να τον πλυνω με ενα ελαφρυ αφρολουτρακι για το προσωπο και μετα να βαλω πεπανθολ. - αποτελεσμα μηδεν αλλα ισα ισα χειροτερευει και μου ειπε αν δεν γινει κατι ετσι να παω σε οφθαλμιατρο

ο αλλος σημερα μου εδωσε να βαλω 4-5 μερες μια κρεμουλα με λιιιγη κορτιζονη στο προσωπακι του σαν αντιβιωτικο και μια αλλη για πανω απο το βλεφαρο και μια 3 σταγονιτσες την ημερα μεσα στο ματακι .

απο την μια σκεφτομαι οτι πρεπει να κανω κατι πιο δραστικο γιατι το παιδακι ταλαιπωρειται και το λυπαμαι να το βλεπω ετσι, απο την αλλη φοβαμαι μηπως ειναι πολυυυυ να του βαλω φαρμακακια στην μουριτσα του, απο την αλλη λεω οτι αυτος μου τα συστησε ειναι γιατρος και ξερει .. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩ??? ΤΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ??

angie κοίτα,η μαμά μου είναι παιδίατρος και αυτό που με θυμώνει είναι ότι κάποιοι πελάτες τη θυμούνται όταν ο δικός τους χ3ζει και δε σηκώνει το τηλέφωνο ή όταν έχουν δύσκολο περιστατικό ή όταν το παιδί έχει γίνει μαντάρα και δε συνέρχεται.Αυτοί για μένα είναι απαράδεκτοι.

Αν ο 2ος παιδίατρος που λες κάποια στιγμή σε 2 χρόνια λείπει και πρέπει να το δει γιατρός,τι θα ξέρει να σου πει η 1η?Μέσα σε 2 χρόνια αλλάζει το ιστορικό του παιδιού και αν δεν έχει συνέχεια και γνώση,τι να σου κάνει?

εχεις δικιο για την μαμα σου, δεν ειναι σωστο αυτο !! δεν θελω να γινω ετσι και εγω .. τι να κανω ρε κορίτσιαααααααααααα ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...