Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

inaki πλάκα κάνεις??

Εμένα δεν κοιμάται λεπτό μόνη της το βράδυ,τη μέρα όμως αράζει στην κούνια και ρίχνει τρελούς ύπνους...Και μου τη σπάει αυτό,δηλαδή γιατί τη μέρα κοιμάται στην κούνια ή μόνη της ή την ακουμπάω κοιμισμένη ενώ το βράδυ και βαθιά να έχει κοιμηθεί αν τη βάλω στο λίκνο ξυπνάει????

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε κατι ειναι και αυτο, εμενα το πρωι κοιμαται η στην βολτα η παλι στο στηθος, στην αγκαλια μου. κουλο ειναι αυτο που κανει η δικια σου, λες να φοβαται το σκοταδι και την ησυχια;; :-P

Ελινα και μενα ο δικος μου στριμωχνεται σε πολλα 3-6. Τα καλυτερα ρουχα απο αποψη μεγεθους ειναι της mothercare, γενικα ειναι μεγαλουτσικα. Τα Lapin, Ζara και Benetton μαλλον πρεπει να τα παιρνω ενα νουμερο πανω απο το κανονικο για να προλαβαινει να τα φορεσει...

ναι οντως τα μπενετον τωρα πηγε κ πηρε δυο λεπτα μπουφανακια με κουκουλιτσα για την εποχη ο αντρας μου και το 3-6 του ειναι στενο,λεσ κ ειναι μπλουζα...σε αυτα θελει σιγουρα το 6-9

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Δεν ξέρω παιδί μου τι να πω πια...

Και αν την αφήσω να κλάψει είναι ικανή να κάνει εμετό,αρχίζει και πνίγεται,ιδρώνει και τσιτώνονται τα νεύρα της..Μετά μόλις την πάρω αγκαλιά αμέσως κοιμάται...

Τι της έβαλα μια μπλούζα μου για να μυρίζει εμένα,τι την ταίζω σκεπασμένη με μια πάνα και την ακουμπάω έτσι στο λίκνο για να μην κρυώνει από το σεντόνι,τι την ακουμπάω και δεν σηκώνομαι αμέσως,να νομίζει ότι είμαστε μαζί....ΤΙΠΟΤΑ.....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα !! εγω ειμαι λιγο κουρασμενακι γιατι ξυπνησα νωρις και εκανα δουλειες και μετα αρων αρων να τον ετοιμασω γιατι ειχα κλεισει σφηνα παιδιατρο σημερα.

Θελω την γνωμη σας κορίτσια : απο το μαιευτηριο ειχα ξεκινησει με μια παιδιατρο συσταση του γυναικολογου μου. καλη γυναικα και γενικα μου κανει . μερικες φορες ομως εχω νιωσει να μην με καλυπτει στο μπου ρου μπουρου δηλαδη οτι την ρωταω λεει μιση φραση - ενω εγω σαν νεα μαμα θελω καμια φορα και λιγο πιο πολυ μπλα μπλα να με πεισει να μου μαθει πραγματακια, καταλαβαινεται τι εννοω ε?

στο μεταξυ, η νυφη μου (3 παιδακια) πηγαινει τα δικα της στον οικογενιακοπαιδιατρο ο οποιος ειναι μεν παααρα πολυ καλος (συσταση και απο την νυφη και γενικα πανε και αλλες γνωστες μου εκει και εγκρινει και η πεθερα φουλ) και σημερα κανονισα για ενα θεμα που θα σας πω μετα και πηγα σε αυτον και εγω τον μικρο και καλα για μια επισκεψη γνωριμιας και μια εξεταση του μικρου απλα για να εχουμε μια δευτερη αποψη λογω και της γνωριμιας. Α, ξεχασα να πω οτι ο λογος που δεν πηγα εξαρχης σε αυτον ήταν 1. οτι ελειπε στην αμερικη οταν γεννησα εγω 2. ειναι λιγο μεγαλος σε ηλικια και τον κοβω σε 2-3 χρονακια να παιρνει συνταξη.

εχω λοιπον το εξης διλημμα - να συνεχισω με την αρχικη παιδιατρο η οποια κανει και επισκεψεισς στο σπιτι παρολο που δεν πεθαινω κιολλας για το στυλ της ή να ξεκινησω με τον αλλον που μου εκανε καλυτερη εντυπωση, εχει πολλες συστασεις , ειναι πιο μεγαλος και αρα μεγαλυτερη πειρα αλλα παιζει να συνταξιοδοτηθει σε λια χροννακια και δεν κανει επισκεψεις στο σπιτι? ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΕΟΟΟΟΟΟ ?? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗΗΗΗΗ

εγω θα σου ελεγα τον 2ο που σου κανει κιολας.... τις επισκεψεις στο σπιτι θα τις κοψεις σε λιγο καιρο(εγω τις εχω ηδη κοψει απο τον 2ο μηνα...) αλλιως ψαχνεις κ για 3ο που μπορει να ειναι κ νεοτερος:tongue:!!!

baJfp2.png

εβαλα κ αλλεσ φωτο του μπουνιτσα λιγο πιο προσφατες:-P:razz::-P

Ελίνα πως ειναι ο μπαμπας σου?

(σορυ ίσως το εχεις αναφερει πιο πανω αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω όλες τις σελιδες )

εντωμεταξυ ειδατε τις διπλες στο λαιμο κ τα προγουλια?ε,μου εχει συγκαει ο καημενος πολυ....ξερει καμια αν κανει να βαλω μελανι εκει η ειναι μονο για το συγκαμμα στην περιοχη της πανας??

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ελίνα πως ειναι ο μπαμπας σου?

(σορυ ίσως το εχεις αναφερει πιο πανω αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω όλες τις σελιδες )

γεια σου αντζυ μου,ο μπαμπας σημερα εκανε τραχειοτομη θα προσπαθουν σιγα σιγα να τον βγαλουν απο την καταστολη κ θα δουμε...δυσκολα τα πραγματα βεβαια αλλα προσευχομαστε....

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εγω θα σου ελεγα τον 2ο που σου κανει κιολας.... τις επισκεψεις στο σπιτι θα τις κοψεις σε λιγο καιρο(εγω τις εχω ηδη κοψει απο τον 2ο μηνα...) αλλιως ψαχνεις κ για 3ο που μπορει να ειναι κ νεοτερος:tongue:!!!

συμφωνω

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Δεν παίρνει πιπίλα...με τίποτα...τη φτύνει,βάζει τα χέρια,της τα βγάζω,ξανά πιπίλα και πάλι από την αρχή...Το πιο πολύ που την έχει κρατήσει είναι 1,5 λεπτό...

angie μου θα συμφωνήσω,ή κρατάς τον 2ο ή ψάχνεις για 3ο που δε θα πάρει σύνταξη σύντομα.Αλλά και σύνταξη να πάρει δε θα μπορεί να σας βλέπει?Θα πάρει σύνταξη γενικώς ή από το νοσοκομείο (αν δουλεύει)?

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...