Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, Myrainbowbaby είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Μετά από επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμααι dfi  συζύγου και ενώ θα συνεχίζαμε σε δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής βρέθηκε υπερβολικά ψηλός κατακερματισμός 40%. Εχετε να προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Αθήνα; Είμαστε σε απόγνωση! Είχαμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές η μία με βιοχημική κύηση. Και δεν υπάρχουν άλλα έμβρυα στην κατάψυξη. Προηγούμενη μέτρηση dfi 21% τον Ιούλιο. Μετά από αγωγή καρνιτινη κλπ. Οι τιμές στο σπερμοδιαγραμμα επίσης κακές όχι οι χειρότερες μια και εντοπίζεται σπέρμα αλλά κινητικότητα μόλις 4% από τα 67εκατομ. Οποία θέλει ας μου στείλει π.μ. Έχουμε ακούσει για τον Ασβ. Χαρ...μπο. 

Expand  

Καλησπέρα !!! Εμείς έχουμε παρόμοιο θέμα αλλά με πολύ πιο λίγο αριθμό και όταν είχαμε πάει στον συγκεκριμένο ουρολόγο ασχολήθηκε περισσοτερο με τα κιλά μου παρά με το θέμα του άντρα μου που ήταν και η ειδικότητα του άρα από εμένα μακρυά από εκεί !!! Εμείς έχουμε τον κ Μπρ@τη και ήμαστε ευχαριστημένοι !!! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

doraki είπε:

ΦΑΜούλα κι εγώ το παθαίνω αυτό,κάνει τόσα πράγματα και μόλις της πάω κοντά την ψηφιακή σταματάει και την κοιτάει...και τα πιο ωραία χάνονται...

αχ και μενα ετσι την κοιταει το σκατουλι!!!

Ντορακι σου εχω υποσχεθει συνταγη για το ψωμι αλλα ακομα να υπολογισω τις ποσότητες σωστα

στο περιπου...βαζω 200γρ αλευρι λευκο και 400γρ αλευρι ζυμωτο για χωριατικο ψωμι,2κ γλυκου αλατι, 1κγ ζαχαρη, ενα φακελακι μαγια, ανακατευω και μετα προσθετω χλιαρο νερο μεχρι να γινει μια ζυμη ομοιογενης που ισα που ξεκολλαει απο το χερι. Την αφηνω μιαμιση ωρα σκεπασμενη και μετα ψηνω σε μετριο φουρνο στον αερα για μιση ωριτσα με 45 λεπτα (μεχρι να παρει χρωμα). Επισης μαρεσει πολυ με πολυσπορο αλευρι (βαζω και λιγο λευκο ομως να μην γινει βαρυ)

marina mimi είπε:
ηρθαμε τωρα απο ψωνια δεν θα πιστεψετε τι αγορασα στο μανωλακοκαπελο στυλ τραγιασκα και...................γυαλια ηλιου;):D

μεγεια σας!!!

Διαφημίσεις

Hello μητερούλες !!!!

Άργησα σήμερα...από το πρωί κάνω δουλειές, τώρα ξεμπέρδεψα,οπότε τώρα αράζω λίγο γιατί κατά τις 4 θα ξυπνήσει η μικρή για να τη θηλάσω....

Μου την έκανε πάλι τη σφήνα στις 5 το πρωί...εγώ να κουτουλάω κι αυτή αφού έφαγε ήταν μες την καλή χαρά και με πολύυυυυυ όρεξη για παιχνίδι :shock:...οπότε βάλτε με κι εμένα σήμερα στο club των νυσταγμένων ;)

Για να δούμε θα το κόψει ή θα ξεκινήσουμε καινούριο βιολί...είχα καλομάθει που δεν ξυπνούσε ποτέ το βράδυ και τώρα μου έρχεται κομματάκι δύσκολο.:oops:

καλημερα...διαβαζα τα ωραρια των μπεμπακιων σας...καλα μου κανετε πλακα ετσι?καλε αυτο το πλασμα που εχω για παιδι ξεκιναει να κοιμηθει απο τις 12 το βραδυ κ ανα τεταρτο τριφογυριζει,τον σσηκωνω κ ξανακοιμαται αμεσως πανω μου ...μετα παλι κατω λοιπον αυτο γινεται ανα τεταρτο,ανα μιση ωρα ανα μια ανα δυο, κοινως οποτε του καπνισει...φανταστητε με λιγο τι υπνο κανω...κ το χω συνηθισει κιολας...α κ πολλεσ φορες σηκωνομαι κ τον κανω βολτες στο δωματιο οσπου να ξανακοιμηθει...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΦΑΜ είπε:
Συμπεθέρα το γαμαζί δεν ήταν τελείως καταλάθως... Μπουχαχαχχαχαχα!!!

Ναι καλάααααα !!!!!

ΦΑΜ είπε:
Λοιπό εσύ για κοριτσάκι μπορείς να διαλέξεις ένα λουλούδι να το κάνεις θέμα...πχ γιασεμί και σαν λουλούδι στολισμού που μοσχοβολάει και σαν ωραίο σχέδιο σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, και λοιπά.

Πολύ καλή ιδέα το γιασεμάκι !

marina mimi είπε:
πρεπει να κατεβω στο γαμαζι εχει δουλεια

:P :p :P

melsas είπε:

και επίσης, χαρούμενα μας μηνογεννέθλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

Αν και με καθυστέρηση, να ζήσετε !!!!!

melsas είπε:
α! και μ' αρεσαν πολύ οι ιδεες κλάραμπελ-κομπόστα και κρίμα που δεν αρεσουν στους συζυγους... πάντως εγώ δεν ηξερα οτι η κλάραμπελ είναι κουτσομπόλα και δε νομίζω να το ξερουν πολλοί!:)

Ναι αλλά το πρόβλημα είναι ότι όλοι ξέρουν ότι είναι ''γελάδα'' :P

marina mimi είπε:
Ασχετο ειδε η μαμα μου τον Μανωλακο το Πασχα που ειχε να το δει μερες γιατι εφυγαν γαι Πεντελη και μου λεει:Βρε Μαρινα πως το εχεις κανει το μωρο που θα φτασουν αυτες οι μαγουλες σαν τον Αυλωνιτη τον εκανες:lol::lol:

Καλό !!!! :-P:razz::-P

ΦΑΜ είπε:

Εμένα όποτε γελάει είμαι μόνη και η κάμερα μακρυα και φυσικά δεν με πιστεύει κανείς....

Οργανώσου συμπεθέρα με την κάμερα και τη μηχανή πάντα από κοντά !!! (έτσι κάνω εγώ ;))

marina mimi είπε:
ηρθαμε τωρα απο ψωνια δεν θα πιστεψετε τι αγορασα στο μανωλακοκαπελο στυλ τραγιασκα και...................γυαλια ηλιου;):D

Με γειά σας ! Φόρεσέτα του και βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε...

Διαφημίσεις

Ελινα Ζ. είπε:
καλημερα...διαβαζα τα ωραρια των μπεμπακιων σας...καλα μου κανετε πλακα ετσι?καλε αυτο το πλασμα που εχω για παιδι ξεκιναει να κοιμηθει απο τις 12 το βραδυ κ ανα τεταρτο τριφογυριζει,τον σσηκωνω κ ξανακοιμαται αμεσως πανω μου ...μετα παλι κατω λοιπον αυτο γινεται ανα τεταρτο,ανα μιση ωρα ανα μια ανα δυο, κοινως οποτε του καπνισει...φανταστητε με λιγο τι υπνο κανω...κ το χω συνηθισει κιολας...α κ πολλεσ φορες σηκωνομαι κ τον κανω βολτες στο δωματιο οσπου να ξανακοιμηθει...

Γειά σου Ελινάκι.

Ζόρικος βγήκε ο μπουνίτσας σου,και μ'αρέσει που παραπονιέμαι κι εγώ για τη δικιά μου....

Ελινα και μενα ο δικος μου στριμωχνεται σε πολλα 3-6. Τα καλυτερα ρουχα απο αποψη μεγεθους ειναι της mothercare, γενικα ειναι μεγαλουτσικα. Τα Lapin, Ζara και Benetton μαλλον πρεπει να τα παιρνω ενα νουμερο πανω απο το κανονικο για να προλαβαινει να τα φορεσει...

ααα Μελινακι κλεισατε μηνα;;;; χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

εγω κοριτσακια την κοιμιζω στο κρεβατι μας πλεον...το ξερω οτι κανω μαλακια αλλα τον τελευταιο καιρο που ηταν τοσο μπουκωμενη που δεν μπορουσε καθολου να κοιμηθει και την ηρεμουσε μονο το στηθος...χθες μονο κοιμηθηκε το μεσημερι μονη της στο πορτ μπεμπε και το βραδυ 12-4, μετα παλι στο κρεβατι την πηρα...

Επεξεργάστηκαν by inaki

καλημερα!!!! μαλλον καλησπερα:oops:

marina mimi είπε:

φανταστικο πρεπει να ειναι!!! κ εμας μας πηρε η γιαγια μας καπελακια για την παραλια σε στυλ ψαραδικου!!! τωρα κοιταω για μαγιο!!!! ειχα βρει στην βαφτηστηρα μου ενα το οποιο ειχε μια μαργαριτα που επιανε ολο τον ποπο:tongue:!!!

Ελινα Ζ. είπε:
εντωμεταξυ του χουν παρεει ενα σωρο ρουχα κ ρε παιδια τα 3-6 του ειναι ισα ισα κ στενα.καταπιεζεται το παιδι :tongue:

ολοκληρος αντρας ειναι βρε!!!

αλλαξαμε ημερομηνια για την βαφτιση τελικα.... 18/7 κ ωρα 12... νταλα καλοκαιρι!!!! δεν θα κατσω να σκασω αλλο!!!! πηγα κ πηρα κ βαζακια για γλυκο του κουταλιου.... να τελειωνουμε σιγα σιγα...

εδω κ 3 μερες προσπαθω να τις μαθω να κοιμουνται κ μεσημερι.... νομιζω οτι κατι κανουμε.... για να δουμε...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...