Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

bonjour!!το τρακουδακι των ζουζουνιων σας αφιρεωνων αφου με ζουζουνιασε απο τις 7 σημερα το τσουπι...τωρα καθεται (ναι καθεται ) στο θρονο της στο καναπε και βαραει ντταγκλες το βλημα....

CcRn_APA1Ks&feature=channel

α ωραια την πηρε ο υπνος...εγω τι υπνο να κανω τωρα μου λετε????αντε θα τη ζουζουνισω τωρα....εχουμε και πανυγηρι εδω απο χτες μεχρι αυριο λεφτα δεν εχουμε να παμε να χαλασουμε (καθε χρονο το ιδιο παθαινω )....θα μεινουμε με τα πυροτοεχνηματα....:):):)

αντε κοπελιες...καλημερες.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

inaki να σου στελνω αυτο το pet kimble στη φαρμα???να αλληλοστελνουμε γιατι απο οτι καταλαβα πρεπει να μαζεψουμε 14 (γιατι λεει για 14 μερες θα πρεπει να τα ταϊζουμε τα σκυλακια) και οι αλλοι ακομη θελουν αυγα ...(αυγουλιασαμε )

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

και εγω στο θρονο της την εχω γιασεμι!

αγορασα εχτες ενα καθισμα φαγητου της chicco Που γινεται και ριλαξ

http://www.bimbomarket.it/gr/en/polly-magic-high-chair-miro-P15430.htm

και ψιλοκαθεται ολως παραδοξως!

Διαφημίσεις

και το γραφουμε ποοοοολλες φορες για να το καταλαβουμε

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

aι μαρη εμενα ειναι 7500 κιλα...φανταζεσαι μαγουλο.....

καταλαβατε ή να το ξαναγραψω?

7500 ε ? σουπερ...φτου φτου....Εγω στις 20 παω γιατρο....αλλα αδυνατουλης ειβναι τον ειδες. Τα'χει τα κιλακια του αλλα για το υψος του εννοω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χαχαχα θρονιασαμε τις πριγκιπισσες σημερα λοιπον...εγω εχω βαλει ενα μαξιλαρι θηλασμου (που ποτε δε το χρησιμοποιησα για θηλασμο σε καμια ...για θρονο και οτι αλλο θες ναι ) σαν καθισμα περιπου με παιχνιδια γυρω γυρω στο καναπε (ενοεειται και εγω μαζι διπλα...και το βλημα καθεται σηκωνει το κορμο για να πιασει παιχνιδια...τελευταια ανακαλυψη τα ποδια...και ειναι βλημα καλα της λεω αντινα ξαπλωσει να τα φερει στο στομα αυτη παει το ανανποδο...να τα πιασει και σκυβει...πολυ βλημα το παιδι μου σαν και εμενα....τοξοτακια ειμαστε καταλαβες βιαζομαστε....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

inaki να σου στελνω αυτο το pet kimble στη φαρμα???να αλληλοστελνουμε γιατι απο οτι καταλαβα πρεπει να μαζεψουμε 14 (γιατι λεει για 14 μερες θα πρεπει να τα ταϊζουμε τα σκυλακια) και οι αλλοι ακομη θελουν αυγα ...(αυγουλιασαμε )

ok :tongue: εγω δεν εχω καταλαβει ακομα πως το ταιζουν!!! αλα νομιζω ειναι ενα ταισμα τη μερα!

σουπερ ειναι!!!

χαχαχα θρονιασαμε τις πριγκιπισσες σημερα λοιπον...εγω εχω βαλει ενα μαξιλαρι θηλασμου (που ποτε δε το χρησιμοποιησα για θηλασμο σε καμια ...για θρονο και οτι αλλο θες ναι ) σαν καθισμα περιπου με παιχνιδια γυρω γυρω στο καναπε (ενοεειται και εγω μαζι διπλα...και το βλημα καθεται σηκωνει το κορμο για να πιασει παιχνιδια...τελευταια ανακαλυψη τα ποδια...και ειναι βλημα καλα της λεω αντινα ξαπλωσει να τα φερει στο στομα αυτη παει το ανανποδο...να τα πιασει και σκυβει...πολυ βλημα το παιδι μου σαν και εμενα....τοξοτακια ειμαστε καταλαβες βιαζομαστε....

χαχαχαχα:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

Καλημερούδια!!!!

Αλεκάκι ευτυχώς που έρχεται Σαβ/κο να ξεκουραστείς από την χθεσινοβραδινή αυπνία...

marina ο φιλος μου στο φου μπου είναι συμμαθητής από το σχολείο και δεν κάνουμε παρέα...οπότε δικαιολογείται...

sofaki πολύ ωραίο το καθισμα φαγητου/ριλαξ! Με γεια σας!!!

Καλημέρα!

Χθες έπαιζα με τη μικρούλα μου και άρχισε να ξεκαρδίζεται στα γέλια!!! Κακαριστά γελάκια!!! Ευτυχώς μόλις είχε έρθει ο άντρας μου κι έτρεξε να τραβήξει με την κάμερα πριν σταματήσει!!! Τα πρώτα ξεκαρδιστά γελάκια και τα καταγράψαμε!!! :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Ax ti ωραία βρε Λούσυ!!!

Εμένα όποτε γελάει είμαι μόνη και η κάμερα μακρυα και φυσικά δεν με πιστεύει κανείς....

:D:D:D

:D:D

Έχω χάσει και εγώ πολλές στιγμές που θα ήθελα να είχα καταγράψει, γι'αυτό και κάνω τόσες χαρές που τελικά το πέτυχα!!!:P

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλήμερα και απο μας! Τον δικο μου πρεπει να τον ματιασα χθες, σημερα ξυπνησε τη νυχτα δυο φορες για θηλασμο...:( Και ειχε και εναν αστατο υπνο, αλλο πραγμα, συνεχεια στριφογυριζε...Και φυσικα εγω κουτουλαωωωωωω!

maliv εχεις ενα δικιο για το πως θα ειναι οι μπομπονιερες,ειναι αναλογα και το σχεδιο της μπομπονιερας,καποιες ειναι τετοιο το σχεδιο τους που δεν μπορει να βγει χαλια.εγω ελεγα να πεταχτω για ενα καφε στην καβαλα,να παω και στον ναρλη να ψωνισω για να ειμαι σιγουρη:P.

Σοφακι μου πεφτει λιγο μακρυα η Καβαλα, αυτα που θα κερδισω απο τις μπουμπουνιερες θα τα δωσω στο πηγαινε-ελα:P:p:p

Καλημέρα!!!

Πώς είστε σήμερα,Παρασκευή?

Εγώ έκανα τις δουλειές μου στο σπίτι,φαγητό έχουμε από χτες οπότε τώρα είμαι χαλαρή,μόνο να απλώσω σεντόνια και πετσέτες,η μικρή κοιμάται,μια χαρά!!

ΦΑΜούλα κι εγώ το παθαίνω αυτό,κάνει τόσα πράγματα και μόλις της πάω κοντά την ψηφιακή σταματάει και την κοιτάει...και τα πιο ωραία χάνονται...

Μελινάκι δεν ξέρω γιατί έγινε λασπωτό μέσα το ψωμί...Έχω να το φτιάξω πάρα πολύ καιρό!!!Τι να πω,να το δοκιμάσεις και στον αέρα μήπως γίνει και πιο αφράτο???

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...