Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθέρα το γαμαζί δεν ήταν τελείως καταλάθως... Μπουχαχαχχαχαχα!!!

Λοιπόν τί θα κάνουμε με τους συμπέθερους????

Κι εμένα ο Γιάννης δεν τη θέλει την κομπόστα....

Πώς χαλάνε τις ωραίες ιδέες...

Λοιπό εσύ για κοριτσάκι μπορείς να διαλέξεις ένα λουλούδι να το κάνεις θέμα...πχ γιασεμί και σαν λουλούδι στολισμού που μοσχοβολάει και σαν ωραίο σχέδιο σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, και λοιπά.

Πως σου φάινεται???

Ουπς χ3στήκαμε....έφυγαααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

inaki εψαχνα αυτο το φορεμα σε αλλο σαιτ που φαινεται πιο ομορφο αλλα δεν το βρηκα:-(!

σοφια ευτυχως δεν λες που γλιτωσες απο φασαριες?

doraki εγω κανω μονο τα υποχρεωτικα εμβολια.το rotarix ειναι προαιρετικο,.ειναι σε 3 δοσεις επι 77 ευρω(η 88 ?)και δεν το γραφει το ικα.

γιασεμι αυτο που εκανες εσυ θεμα λεγεται :-P.κανονικα η νονα διαλεγει αλλα ειναι αναλογα και την σχεση που εχεις.εμενα με ρωτησε και της εδωσα το ελευθερο να παρει οτι θελει.

εγω θα γυρισω για δουλεια εννοειται!δυστηχως.........

τσαντουλα πηρα αυτη και μου αρεσει τρελα γιατι χωραει της κορης και τα δικα μου!

http://www.amazon.co.uk/Tiny-Tillia-Embroidered-Changing-Shoulder/dp/B002GWVGPI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=baby&qid=1270732295&sr=8-1

απλα την πηρα σε αλλο χρωμα.[/QUOT

ωραια ειναι αυτη !! απο που την πηρες? αμαζον?

Γεια και παλι εγω τη γυναικα την υπολογιζω γυρω στο 600 χωρις καμια δουλεια του σπιτιου

Ακομα δεν εχω κανει τα χαρτια μου για τον οαεδ θα τα κανω μεσα στη εβδομαδα τωρα εχω ανευ αποδοχων δεν πιστευω να τα χανεις.τι να κανω δεν προλαβαινα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αλεκα και γω θελω να μαθω για την κοπελα που εχεις σπιτι, εχω αρχισει και ψαχνω δειλα δειλα και θελω να ξερω τι ζητανε, εσυ τη ρωτησες ποσα θελει ή της ειπες οτι τοσα μπορεις να δωσεις; Σου κανει και καμια δουλεια στο σπιτι που αφορα τα παιδια ή οχι; Και ποση ωρα καθεται, 8 ωρες; Πλησιαζει ο καιρος και με αγχωνει παρα πολυ το θεμα....Και καναδυο που ρωτησα, απο τωρα κλεινουν την επομενη σεζον οποτε με αγχωσανε περισ!!!

...η γυναικα ειναι πιο πανω απο τις προσδοκιες που ειχα δοξα τον Θεο....Ειναι καλη, δεν ειναι επαγγελματιας αλλα ειναι η ιδια γιαγια δυο μικρων αγοριων και φερεται και στο δικο μου εξισου καλα...

Εξαρταται τι ψαχνεις....Ψαχνεις επαγγελματια με προγραμμα για το παιδι σου ωστε να μαθαινει απο νωρις αυτα που θεωρητικα πρεπει ή ψαχνεια καποια που θα το δει πιο συναισθηματικα, και ας κανει λαθη όπως θα εκναε η μαμα σου? Εγω προτιμησα το δευτερο....

Μου ζητησε 500 το μηνα για 8ωρο, ευτυχως μενει πολυ κοντα οποτε μου ειπε δεν ηθελε κατι παραπανω...Παιρνει και συνταξη οποτε μας βολεψε και τις δυο....

Δουλειες δε μου κανει...δε θελω να μου κανει...θελω να ασχολειται μονο με το μωρο...και να χαιρεται που εχει αυτη την δουλεια, να ειναι δηλαδη παραπανω απο ευχαριστημενη...

Ειδα καμια δεκαρια...δε ρωταγα συγκεκριμενα πραγματα...τις 'εκοα ' απλως...αυτη απο το τηλεφωνομου αρεσε...

Συμπεθέρα με τις υγείες σας !

Και τώρα η σειρά μου , παίρνω το αίμα μου πίσω (αλλά και της Αλέκας !!! ) :

Πώς το είπες αυτό του γαμαζιού!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue: αχχχχχ... το ευχαριστηθηκα....να'σαι καλα σοφου μου

Γεια σας μανίτσες!!! Τί μου κάνετε???

Εμείς κάναμε σήμερα το 3ο μας εμβόλιο και δεν κλάψαμε ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!

Sofia_m δεν λες καλά που δεν τυπώθηκαν τα προσκλητήρια??? Πάλι καλά που πήγες και στο είπαν οι μάπες του γαμαζιού!!!

!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:...για να μαθεις...

μπραβο στον κομποστουλη σου...

Του Γιώργου δεν του αρέσει το θέμα ''Κλάραμπελ":(:(:(:(

Πρώτον γιατί είναι Disney (που δεν τρελαίνεται) και δεύτερον.......δε θέλει η βάφτιση της κόρης του να έχει θέμα μια ''κουτσομπόλα γελάδα'' !!!!!!:P :p :P

Οπότε θέλω και ιδέεεεεεες......... και πρωτότυπες......:D

Αυτά.

ουτε εγω θα το ηθελα για θεμα....αλλο η πλακιτσα....;)...γοργνα και θαλασσινο γενικοτερα, αγγελουδι, πεταλουδες, καρουζελ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας κ από εμάς!

χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!!

ελπίζω να περάσατε καλά τις γιορτές, εμείς είμασταν όλη μέρα στους δρόμους ήρθαν κ τα αδερφια μου κ η νύφη μου με τον ανηψιο μου κ βρηκαμε ευκαιρία για βολτες κ καφεδες!

κορίτσια επαθα πλάκα ο ανηψιος μου είναι 7 μήνες μεγαλύτερος από τον δικό μου και τους βάλαμε δίπλα και του χαιδευε το κεφαλάκι κ μετά κρατιοντουσαν χερακι χερακι βγαλαμε κάτι φωτο μουρλια,μεγάλωσε κ γτο μικρακι μου όλη μερα χαχανίζει!

24/07 !!

χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

και εμείς την ίδια μέρα είπαμε!!!

Πώς τα κοιμίζετε τόσο νωρίς βρε κορίτσια?Και μιλάω για τα μικρά...

Εμένα αν δεν πάει 10 δεν κουράζεται με τίποτα,και συνήθως θηλάζει και πιπιλάει το στήθος μέχρι να την πάρει ο ύπνος,δηλαδή μέχρι τις 11....

καλέ τι 11 εμένα κοιμάται στις 2-3 τα μεσανυχτα κ ξυπνάει εντελώς στις 1.30 το μεσημέρι!

καλημερες !!

εν συντομια γιατι με τρεχει ο μικρουλης, τι κανετε??

εγω εχω παθει ενα εγκεφαλικο... πριν απο λιγο ταιζα τον μικρο μου σε μια πολυθρονια που εχω στο σαλονι και ολα καλα και ολα ωραια. μετα απο λιγο σηκωθηκα και τον εβαλα στο ρηλαξ και εγω εκανα ενα καφεδακι και εκει που γυρισα στην πολυθρονα να αραξω λιγο τι βλεπω ?????

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΑΧΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!! εγκεφαλικο

ακομη δεν εχω συνελθει!! φανταζεστε τι εγινε εδω βεβαια εε?? την σκοτωσα ευτυχως τα καταφερα αλλα αμεσως μετα πηρα σε δυο εταιριες και θα ερθουν για να δουν για να βαλω σιτες !! δεν γινεται αλλιως πιστευω εδω πανω ειναι βουνο και εχει ενα σωρο τετοια και συντομα θα ξεκινησουν και τα κουνουπια - ελικοπτερα και δεν θα ξερω πως να μαζευτω .. ελπιζω να μην μου πουν καμια κουλη τιμη γιατι δεν το ειχαμε στο μπατζετ αυτο και ειναι ενα θεμα !!

να σας ρωτησω κατι αλλο? το εχετε και εσεις αυτο το συναισθημα οτι θελετε να ψωνιζεται για το μωρο και γενικα μωρουδιακα πραγματακια συνεχως? εγω εχω φαει κολλημα με μια τσαντα αλαξιερα και την εχω ερωτευτει αλλα ειναι λιγο ακριβουτσικη ρε κοριτσια και εχω δευτερες σκεψεις ... απο την αλλη ειναι πολυ ωραια την ειδα σε μια φιλη που γεννησε προσφατα και ειναι πολυ ομορφη γιατι δεν φαινεται για τσαντα μωρου και μπορεις να την κρατας ολη μερα ανετα .... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ???

http://www.storksak.co.uk/product.php?shopprodid=318

και εγώ θέλω να του ψωνίζω συνέχεια! κ ας εχουμε μαζεψει μια ντουλάπα ρούχα από δωρα!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
πρεπει να κατεβω στο γαμαζι εχει δουλεια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπέρα κορίτσια μου!!! σας διάβασα το πρωι, αλλά δε θυμάμαι τίποτα για να απαντήσω... :)

doraki, έχεις καμιά ιδέα γιατί μπορεί να μου ψιλολάσπωσε το μέσα του τυρόψωμου??? μήπως ήθελε αέρα και όχι αντιστάσεις? πάνω και κάτω μια χαρά ψήθηκε... θα το ξαναδοκιμασω, πάντως!!!

εγώ για τη βάφτιση δε θέλω θέμα, αλλα χρώμα. το λαχανί θα έχουμε (κλασικο πλέον...) και τις μπομπονιέρες θα πάρω τα σύνεργα να τις φτιάξουμε μόνοι μας. γύρω στο 1 τις υπολογίζω. πρέπει ν' αρχίσω σιγά σιγά, γιατί θα εχω και τα του γαμου και θα τρεχω και δε θα προλαβαινω!!!

και επίσης, χαρούμενα μας μηνογεννέθλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

α! και μ' αρεσαν πολύ οι ιδεες κλάραμπελ-κομπόστα και κρίμα που δεν αρεσουν στους συζυγους... πάντως εγώ δεν ηξερα οτι η κλάραμπελ είναι κουτσομπόλα και δε νομίζω να το ξερουν πολλοί!:)

Επεξεργάστηκαν by melsas

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

maliv εχεις ενα δικιο για το πως θα ειναι οι μπομπονιερες,ειναι αναλογα και το σχεδιο της μπομπονιερας,καποιες ειναι τετοιο το σχεδιο τους που δεν μπορει να βγει χαλια.εγω ελεγα να πεταχτω για ενα καφε στην καβαλα,να παω και στον ναρλη να ψωνισω για να ειμαι σιγουρη:P.θελεις να ερθεις??

angie ναι απο το αμαζον την πηρα,θα σου κοστισει τελικη τιμη 55,73 ευρω.

πω πωωωωωωωω παρλαπιπες....και μετα τις 8 τι παθατε???

ντορακι ακουσε με...εμενα η μικρη εχει κανει δικο της προγραμμα....(το μπανιο δε το εχω στη ρουτινα γιατι απλα γινεται οποτε προλαβω την ημερα με τα δυο) ....παντα κοιμαται γυρω στις δεκα-εντεκα το αργοτερο και θα ξυπνησει μετα τις 8...(αναλογα ποσο εχει κοιμηθει την προηγουμενη μερα συνολικα) ...δεν εκανα κατι...απλα μετα τις 9 κλειστα φωτα χαμηλα...δε με βολευει και να τις βαζω νωριτερα γιατι τα οργανα θα αρχιζανε απο τις 7 και δε το μπορω...εχουν χρονια μπροστα τους με τα σχολεια να ξυπνανε και να ξυπναμε νωρις...και η μεγαλη γυρω στις εντεκα κοιμαται αλλα κοιμαται και μεσημερι κανα δυωρο...εαν δε κοιμηθει μεσημερι εχουμε πολυ γκρινια μιας παινει υπερενταση και δε κοιμαται πριν τις δεκα οποτε δωρο αδωρον .....απο οτι θυμαμαι και με την ελενη (τη μεγαλη ) τετοια ωρα κοιμοτανε και αυτη...και σε αυτην δεν εκανα κατι απλα μετα τις 9 χαμηλα φωτα και ψιλοησυχια κλπ κλπ ....σιγα σιγα θα μας κοβουν τους απογευματινους υπνους ερχετε και το καλοκαιρι θα πηγαινουν και νωριτερα για υπνο γιατι θα κουραζονται μπουσουλημα κλπ....

κατα τα αλλα τελεια..εφτασε η μεγαλη 3 για να καταλαβω οτι και εγω ειχα κανει θεμα στη βαφτιση χαχαχαχαχα...απλα δε το πηγα οργανωμενα,,,ξεκινησα με το προσκλητηριο που μου αρεσε,,,πηρε και η νονα τα ρουχα και μου ειπε τα χρωματα ε και μετα τα εδεσα καπως....

ασε που μετα που μπηκα στο παρεντς (μετα τη βαφτιση) και ειδα τι κανουν οι αλλοι λεω οκ...ζω σε χωριο .....πολυ υπερπαραγωγη βρε παιδι μου....

ινακι αφου η νονα λεει οκ ειναι τελεια τα ρουχαλακια χχιχιχι....

σημερα παραλιγο να μπω στο δεκεμβριος 2010....και μετα το βλεπω και λεω ωραια...παει ....ηρθε και ο δεκεμβριος 2010...αλλες μανουλες....παει μεγαλωσαμε και εμεις....:rolleyes: θυμηθηκα και περσυ πως ημουνα...εγκυος να ξερνοβολαω...μου ηρθανε ολα...και οτι δε θα το ξαναζησω...ουφ...δραμα...να φυγει η κολοπεριοδος να στρωσουν τα ορμονικα....παντως δε ξερω εαν συνδεονται οι μη βραδυνοι θηλασμοι γιατι την ελενη τη θηλαζα και βραδυ μεχρι 6 μηνων αλλα περιοδο ειχα απο 2μιση μηνων...ειναι θεμα οργανισμου απλα...κλαψ

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...