Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; στην ίδια κατάσταση είμαστε! Έκανα και εγώ υπέρηχο την Τρίτη, είδαμε ένα σάκο και την άλλη Παρασκευή καρδούλα .Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο συμπτώματα , να ανησυχήσω;😞

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

doraki καλως ηρθες!!!!

αν σας πω τι επαθα:(:(:(!!! να μην το ζησετε ρε κοριτσια!!!

καθομουν η κυρια ωραια κ καλα στον καναπε μου κ καποια στιγμη σηκωθηκα να ανοιξω την πορτα, αλλα χαλλλλααααρα ..... κανω 3 βηματα κ ξαφνικα σωριαζομαι κατω με την κοιλια στο πατωμα:shock::shock::?:???::? ουτε τα χερια μου δεν προλαβα να βαλω καλα καλα!!! αφου χτυπησα μεχρι κ το στηθος!!!! αν με ρωτησετε πως, δεν ξερω!!!! εχω κενο!!! μετα χιλια ζορια καταφερα κ γυρισα ανασκελα κ καταφερα κ σηκωθηκα!!! πηρα την γιατρο κλαιγοντας κ πηγα απο εκει , δεν υπηρχε περιπτωση να ηρεμησω αλλιως.... ευτυχως οι μικρες ειναι καλα!!! τα νεοτερα ειναι οτι μαλλον θα με βαλει μεσα σε 2-3 εβδομαδες το πολυ , θα το δουμε την Πεμπτη αυτο... , γιατι εχω ανεβασει αρκετη πιεση πλεον κ ο τραχηλος εξακολουθει να ανοιγει.....

ας ειναι οτι ειναι για καλο ομως...

πηρα μια τρομαρα ρε παιδια .... δεν το εχω ξαναπαθει αυτο!!!!

στον γιο μου επεσα στον 9ο απο τη σκαλα την ωρα που ανεβαινα οποτε καταλαβαινω την τρομαρα σου και εγω δεν ξερω πως εγινε νομιζω κατι τρεχει με τις κλςιδωσεις μας λογω βαρους.Αφου ομως εκεινες καλα ηρεμησε τωρα ναι κοριτσακι μου?Γιατι τις τομαζεις και αυτες.

Αλεκακι μου ολα καλα αυριο να του δωσεις ενα μεγαλο μεγαλο φιλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να΄μαι κι εγώ !!!! Μαζεύτηκα επιτέλους στο σπίτι.....

Sofou μένεις Χαλάνδρι??? Αν ναι είμαστε πολύ κοντά και με Ινάκι!!!! Να κανονίσουμε όποιο πρωί θέλεις, αλλά στο καθιστό....εμείς δεν έχουμε τις αντοχές σου!!!!!

Μένω Καλλιθέα (έχω παραπονιάρα μανούλα που της έχω λείψει) αλλά όποτε θέλετε και μπορείτε, μοιράζουμε την απόσταση και βρισκόμαστε κάπου στο κέντρο.

αν σας πω τι επαθα:(:(:(!!! να μην το ζησετε ρε κοριτσια!!!......

Σοφάκι τέλος καλό όλα καλά.....μην το σκέφτεσαι άλλο και κοίτα όσο μπορείς να χαλαρώσεις.

Εγώ μολις ολοκλήρωσα την προσπάθεια "επιμέλειας" της περιοχής... Τι κούραση... Ποιός θα μου το'λεγε!!! Έκανα τα βασικά και ο σύζυγος επιμελήθηκε τις λεπτομέρειες. Αύριο πάω για να δούμε τον τράχηλο και είπα μην αφήσω τον καημενο το γιατρό να ψάχνει μέσα στη ζούγκλα!!! :)

Εγώ είχα την φαεινή ιδέα :idea: για να τελειώσω γρηγορότερα και ξυρίστηκα τελείως....Τί το ήθελα η καψερή....τρελάθηκα στην φαγούρα για τρείς μέρες......ούτε για αστείο μην το δοκιμάσετε !!!!!

καθομουν η κυρια ωραια κ καλα στον καναπε μου κ καποια στιγμη σηκωθηκα να ανοιξω την πορτα, αλλα χαλλλλααααρα ..... κανω 3 βηματα κ ξαφνικα σωριαζομαι κατω με την κοιλια στο πατωμα:shock::shock::?:???::? ουτε τα χερια μου δεν προλαβα να βαλω καλα καλα!!! αφου χτυπησα μεχρι κ το στηθος!!!! αν με ρωτησετε πως, δεν ξερω!!!! εχω κενο!!! μετα χιλια ζορια καταφερα κ γυρισα ανασκελα κ καταφερα κ σηκωθηκα!!! πηρα την γιατρο κλαιγοντας κ πηγα απο εκει , δεν υπηρχε περιπτωση να ηρεμησω αλλιως.... ευτυχως οι μικρες ειναι καλα!!! τα νεοτερα ειναι οτι μαλλον θα με βαλει μεσα σε 2-3 εβδομαδες το πολυ , θα το δουμε την Πεμπτη αυτο... , γιατι εχω ανεβασει αρκετη πιεση πλεον κ ο τραχηλος εξακολουθει να ανοιγει..... !!

μην στεναχωριέσαι Σοφάκι μου... όλες οι έγκυες πέφτουν συνήθως. Εγώ στον Αγγελο είχα σκάσει σαν καρπούζι μετατην καμπύλη ζαχαρου!!! Αφού είναι καλά οι μικρές μην το σκέφτεσαι!!!!

Αλεκάρα, την επόμενη φορά που θα μας μιλήσεις, θα είσαι Αλεκάκι!!! Κάποια κιλά μείον... :) Να έρθει με το καλό ο τρίτος άντρας σου, να βγει γερός και να έρθει αμέσως (όσο πιο αμέσως γίνεται) στην αγκαλιά σου! Όλα θα πάνε καλά!!!
Καλά Αλεκάκι δεν θα με λες..αλλά ελπίζω ότι θα είμαι τουλάχιστιν -12!!!!

Κοριτσαρες μου πριν σας αφήσω θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί πραγματικά μου κρατησετε υπέροχη παρέα όλους αυτούς τους μήνες....Χάρηκα πάρα πολύ που μπήκατε στη ζωή μου, έστω και διαδικτυακά. Όταν πρωτογρ'αφτηκα σε αυτό το φόρουμ δεν περίμενα να δεθω τόσο πολύ με άτομα που στην ουσία δεν γνωρίζω...και είμαι πολύ χαρούμενη που τελικά αυτό έκανα!

Θα σας στείλω μηνυμα το συντομότερο! Με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια μας και να αρχίσουμε και τις βαφτισεις!!!;)

Φιλάκια, καλό βράδυ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου πριν σας αφήσω θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί πραγματικά μου κρατησετε υπέροχη παρέα όλους αυτούς τους μήνες....Χάρηκα πάρα πολύ που μπήκατε στη ζωή μου, έστω και διαδικτυακά. Όταν πρωτογρ'αφτηκα σε αυτό το φόρουμ δεν περίμενα να δεθω τόσο πολύ με άτομα που στην ουσία δεν γνωρίζω...και είμαι πολύ χαρούμενη που τελικά αυτό έκανα!

Θα σας στείλω μηνυμα το συντομότερο! Με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια μας και να αρχίσουμε και τις βαφτισεις!!!;)

Φιλάκια, καλό βράδυ!

Κι εγώ έτσι νιώθω Αλέκα μου και μάλλον πολλές κοπέλες ακόμη από αυτό το παρεάκι... Να σας πάνε όλα καλά αύριο για εσένα και τον μπεμπούλη σου!!!! Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου!!! Ήδη είναι βασικά!!!!

Ίσως περάσω να σε δω, αφού πρώτα τηλεφωνήσω φυσικά!!!! Δεν υπόσχομαι...γιατί ο μπουμπούκος μου έχει κατέβει πολύ χαμηλά και δεν μπορώ να περπατήσω καλά - ευτυχώς που δεν χρειάζεται πια!!!

Ινάκι κι εγώ θέλω βοήθεια με το τικεράκι μου, σε παρακαλώ...μπαίνω κάθε ημέρα και το αλλάζω!!!! Δοκίμασα τον τρόπο της Αλέκας και δεν τα καταφέρνω...κάτι κάνω λάθος...

Σοφία_μ τί ταραχή πέρασες κορίτσι μου!!!! Ευτυχώς είναι καλά τα κοριτσάκια σου!!!! Εύχομαι να κάνεις ένα γλυκό ύπνο και αύριο να ξυπνήσεις ήρεμη!!!!

Σοφού μου, με βλέπω χλωμή για το κέντρο... δεν μπαίνω σε ΜΜΜ λόγω γρίπης και η απόσταση είναι μεγαλούτσικη για να οδηγήσω πια...

Πραγματικά εδώ και 2 ημέρες περίπου έχω αρχίσει και ζορίζομαι πάάάάάρα πολύ...σκέφτομαι αν συνεχίσω έτσι να ζητήσω από τον γιατρό να γεννήσω λίγο νωρίτερα...

Διαφημίσεις

κ εγω το προσπαθουσα απο τις 5 κ κατι μεχρι τις 6 οπου μου εσπασαν τα νευρα!!!!

πολυ υπερενταση!!! αγχωθηκα με το χθεσινο, αγχωθηκα που μου ειπε οτι θα παμε νωριτερα για τοκετο... που να ηρεμησω μετα!!!!! αυριο λογικα θα ξερω καλυτερα που θα παω στο Μητερα, γιατι χθες ηταν ισα ισα να δουμε αν ειναι ολα καλα....

εσυ με το ποδι? πως παει?

baJfp2.png

εύχομαι να τα κρατήσεις όσο περισσότερο γίνεται στην κοιλίτσα, σκέψου θετικά, όλα καλά θα πάνε.

Καλά είναι το πόδι, πονάει μόνο όταν κάνω περίεργες κινήσεις και όταν φοράω την κάλτσα περπατάω σχεδόν κανονικά. (σαν πάπια :D )

Σήμερα λέω να τελειώσω την βαλίτσα μου, έχω και ραντεβού το απόγευμα στον γιατρό, αντε να περάσουν οι ώρες να δω το μωράκι μου!!!

Πραγματικά εδώ και 2 ημέρες περίπου έχω αρχίσει και ζορίζομαι πάάάάάρα πολύ...σκέφτομαι αν συνεχίσω έτσι να ζητήσω από τον γιατρό να γεννήσω λίγο νωρίτερα...

Αχ ΦΑΜουλα σε καταλαβαίνω...

είχα ξεχάσει τι σημαίνει εξάντληση..πέρα απο το πρώτο τρίμηνο που με έπερνε ο ύπνος στον καναπέ ήμουν τόσο ντούρασελ στην υπόλοιπη εγκυμοσύνη, είχα περισσότερες αντοχές απο πρίν! Μα τώρα ώρες ώρες με πιάνει τέτοια κούραση απίστευτη, πάω στη δουλειά 2-3 ώρες και γυρνάω κομμάτια, με το ζόρι βγαίνω για τα τελευταία μας ψώνια, αφού προτιμώ να μην το ψάχνω κάν και να παραγγέλνω απο το ίντερνετ. Και αυτή τη μέση ρε γμτ, δεν μπορώ να την βολέψω με τίποτα!!!

για λίγο πηγαίνω, να τελειώσω εκρεμμότητες, να δώσω οδηγίες γιατί μετά ποιός το είδε το ινάκι :D

Μπα, σαν την Αλέκα δεν θα αντέξω!

Ναι σήμερα είναι happy day!!!! θα δώ την κλωστομπουνίτσα μουυυυυυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...