Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μωρε και εγω εδω τα διαβασα για τον ροταιο και εκανα μετα και ενα google.κλασικα φυσικα αλλοι παιδιατροι λενε οχι ειναι περιττο αλλοι λενε καντο,βγαλε ακρη!

στον μικρο πριγκηπα τι θεμα θα εχεις??τον μικρο πριγκηπα?:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρε και εγω εδω τα διαβασα για τον ροταιο και εκανα μετα και ενα google.κλασικα φυσικα αλλοι παιδιατροι λενε οχι ειναι περιττο αλλοι λενε καντο,βγαλε ακρη!

στον μικρο πριγκηπα τι θεμα θα εχεις??τον μικρο πριγκηπα?:D

σκεφτομαι η πριγκιππα (σκετο :D) ή θαλασσινο γενικοτερα ή ό,τι αλλο βρω....δεν ξερω ακομη. 12.9 θα βαφτισω..αργω ακομη. Εσυ πότε βαφτιζεις??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

σκεφτομαι η πριγκιππα (σκετο :D) ή θαλασσινο γενικοτερα ή ό,τι αλλο βρω....δεν ξερω ακομη. 12.9 θα βαφτισω..αργω ακομη. Εσυ πότε βαφτιζεις??

μια εβδομαδα πριν απο εσενα,στις 5/9.θα παω αυριο να κλεισω εκκλησια!

ΤΖΑ!!!τωρα που μπηκα εγω ολες κοιμοσαστε και ονειρευομσαστε...

καλημερα,καλησπερα,καληνυχτα....

αρχισατε τα των βαφτισιων ε??ωραια...εμεις τελευταιοι των μοϊκανων...του χρονου βαφτιση...οσο για φωτογραφιες να μας λετε να σας λεω μη σας πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελες....(τι τα εχουμε τα γαλονια)

παω για νανι...γραψατε τοσα που δε θυμαμαι τιποτα που να πρωτοαπαντησω...καληνυχτα και καλημερα....

ρε κοριτσια θα με τρελανει το μικρο...καθομασταν στο καναπε αυτη πανω μου και οι δυο 'βλεπαμε'' τιβι ψιλοξαπλωτη( σαν τηλαξ δηλ)...καπου παει ο μπαμπας με τη μεγαλη και σηκωνει ολο το σωμα της και παει μπροστα και καθεται για κανα διλεπτο για να δει που πανε ....μα απο τωρα ??οκ τη ψιλοβαζω καθιστη παντα ομως ή τη κραταω ή με μαξιλαρια....μονη της τοσο γρηγορα ???

Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! ήρθα κι εγώ στο μαγαζάκι μας ! Δεν θα ήταν άσχημο να είχαμε στ'αλήθεια ένα μικρό καφέ και να το δουλεύαμε όλες μαζί ......

Εχθές η δικιά μου από πλευρά γκρίνιας ήταν καλύτερα. Θα την ξαναβάλω πάλι σε πρόγραμμα (7.00-10.00-13.00-16.00-19.00-22.00) γιατί με τα πασχαλινά το είχαμε χαλάσει.Να δω πως θα κοπεί η ''σφήνα'' που μου έβαλε η κυρία στις 4 το πρωί...

καλημερα!!!

χθες το μητσακι κοιμηθηκε μονο του για πρωτη φορα!την αφησα στο κρεβατι της στριφογυριζε για αρκετη ωρα και μετα την πηρε ο υπνος!

εγω δεν θελω να μου κοψει τον θηλασμο των 4...φοβαμαι μην μου ερθει περιοδος :-P

για την βαφτιση, το θεμα θα ειναι λουλουδακια ηλιοι...αντε και καμια πεταλουδιτσα! εχω βρει το φορεματακι παντως, πως σας φαινεται;;

http://www.zachary.gr/uk/product.php?trgt=5&tm=20100408090728#

Σοφάκι τα της βάφτισης θα τα φτιάξεις μόνη σου ή θα τα πάρεις έτοιμα?

Η σκέτη γοργόνα μου αρέσει περισσότερο...σου αφήνει πολλά περιθώρια...

Εγώ έκλεισα για τις 18/9 αλλά ακόμη δεν έχω καταλήξει σε θέμα, θα΄θελα να σκεφτώ κάτι διαφορετικό από το νεράϊδα-πριγκήπισσα ....που θα πάει κάτι θα βρώ.....;), κάθε ιδέα σας πάντως καλοδεχούμενη.

Να ψάξω για καμιά ωραία αγελαδίτσα από το ''Κλάραμπελ'' ? Θα είναι καλό?

Περιμένω σχόλια-προτάσεις.

καλημερα...πληροφοριακα τωρα που το βλεπω χτες διαβαζα για την κλαραμπελ (ναι την γνωστη της ντισνεϊ γιατι παιρνουμε μια συλλογη με φιγουρες της ντισνεϊ ) ...και λεει οτι ειναι φοβερη κουτσομπολα λολ.....

τωρα για θεμα..χμ..πουλ δυσκολο να βρεις κατι....γιατι δε κοιτατε στο παρεντς εχει ενα σωρο θεματα στο θεμα βαφτισης....

και καλα βρε σοφια πως την εχεις βαλει σε προγραμμα...εμενα η δικιαμου κανει δικο της προγραμμα συνεχεια.(πρεπει να ομολογησω οτι οτι και να κανει εχω παρατηρησει οτι ειναι ψιλοσταθερη στις ωρες της....) ..οσο για τον θηλασμο των 4 σημερα το βραδυ τον θυμηθηκε μετα απο μια βδομαδα σχεδον που ειχει να τον κανει....που κουτουλαγα ορθια...:rolleyes:

ινακι ωραιο το φορεματακι...ενοεις οτι θα ειναι για πριν την εκκλησια ε?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

οχιι καλε για την βαφτιση ειναι! δεν μαρεσουν τα κλασικα φορεματακια με οργατζες κτλ...για πριν ειχα δει ενα σε λιλα και μου αρεσε πολυ αλλα δεν εχω αποφασισει ακομα :-P

καλημερααααααααααααα!

ινακι κοιτα και αυτο!

http://www.amazon.com/carters-Toddler-Girls-Sunflower-Dress/dp/B002RHFHLG/ref=sr_1_29?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1270709337&sr=1-29

γιασεμι μου κοιταξα στο parents για θεμα αλλα ηταν ολα συνηθισμενα.πριγκιπονεραιδες και τετοια.

θα επανελθω!παω να πιω καφε!

Καλημέρα Ιωάννα!

Με τσάκισες με το κουτσομπόλα η Κλάραμπελ αλλά θα το αντέξω, έχω να πω όμως ότι είσαι μέσα στο μυαλό μου, είχα σκοπό σήμερα να ψάξω για το ''ποιόν'' της κυρίας Κλάραμπελ :P:p:p

Πολύ γρήγορα ξεπετάγεται η μικρούλα σου, μπράβο της !

Με την περίοδο πως τα πας ? Εσύ και η Εβίτα είσαστε οι πρώτες θηλάζουσες που τους ήρθε, να δούμε ποιά θα πάρει σειρά....

Ισχύει αυτό που λέει το Ινάκι , αν κόψει το γεύμα των 4 ? δεν έχω ιδέα....

Ινάκι μου, το φορεματάκι είναι υπέροχο!!!! και το θέμα επίσης (ήλιοι) και πάνω που ετοιμαζόμουν να σου πω για μαργαρίτες βλέποντας τα φόρεμα και την κίτρινη κορδέλα του !!!!!

καλημερααααααααααααα!

ινακι κοιτα και αυτο!

http://www.amazon.com/carters-Toddler-Girls-Sunflower-Dress/dp/B002RHFHLG/ref=sr_1_29?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1270709337&sr=1-29

γιασεμι μου κοιταξα στο parents για θεμα αλλα ηταν ολα συνηθισμενα.πριγκιπονεραιδες και τετοια.

θα επανελθω!παω να πιω καφε!

α οκ σορι....ελεγα μηπως ειχε κατι καλο.....δεν τα εχω κοιταξει γιατι της μεγαλης δεν ειχα κανει κανενα θεμα ...και της μικρης επισης δε θα κανω κανενα θεμα....αληθεια οταν εννοειται θεμα τι ακριβως εννοειται??(εγω η ξανθια...) που θα βρισκεται αυτο το θεμα???γιατι εαν εννοειται οτι ολα θα εχουν το ιδιο μπομπο-προσκλησεις τοτε και εγω ειχα θεμα....ετυχε η προκληση να εχει μια νεραϊδα,βρηκα και μαγνητακια με ιδιες νεραϊδες (τυχερη ημουνα) εβαλα και στη κολυμπηθηρα στο τουλια νεραϊδες 3 και τελος...η νονα μας τα χαλασε εβαλε ενα τεραστιο μικι και μια μινι στις πορτες (ασχετου αλλα τι να πω) η νονα κανει κουμαντο οχι η μαμα.....ευτυχως τα βαφτιστικα της ειχα πει οχι ρουφρου και αρωματα και πηρε κατι πιο ωραιο αλλα και παλι ψιλοφρουφρου....τουλαχιστον το χρωμα που πηρε (πορτοκαλι ) με οδηγησε και εκανε ωραιες μπομπο...εντονο πορτοκαλι....τωρα στη μικρη θα δω γιατι θα τη βαφτιση η κουνιαδα μου τελικα (α ναι σας το ειπα αλλαξαμε νονο και θα τη βαφτιση η αδερφη του αντρα μου με τον αντρα της ουφ μας εφυγε ενα βαρος) επειδηεχουμε ιδια γουστα θα ειναι πιο απλα τα πραγματα...και πιο του γουδτου μου....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...