Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Επιστρέψαμε και εμείς από χθες και ακόμα αδειάζω βαλίτσες... Όσο και να θέλω να παίρνω λίγα πράγματα, κάθε φορά κάνουμε μετακόμιση..

Ελπίζω να περάσατε καλά. Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω... Εμείς περάσαμε πολύ καλά και τα μικρά μου πήραν και χρώμα από τον ήλιο! Να δείτε τη μικρούλα με κόκκινα μαγουλάκια και κόκκινη μυτούλα! Την προστάτευα υποτίθεται από τον ήλιο, αλλά μάλλον ανεπιτυχώς!!! :-)

Άκουσα αυτό που έγινε με το μωράκι στο Αιγάλεω και έχω συγκλονιστεί... Δεν έμαθα λεπτομέρειες αλλά καλύτερα... Δεν μπορώ να διανοηθώ πως έγινε τέτοιο πράγμα... :-(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλώς ήρθες Λούσυ μου με τα κοκκινο-μαγουλο-κοριτσάκια σου !!!

Καλώς σας βρήκα!!!:P:p

Άσχετο! Ήμουν στην εξοχή μια χαρά και μόλις γύρισα Αθήνα με ξανάπιασαν οι αλλεργίες μου...:-(

Διαφημίσεις

ΦΑΜούλα σήμερα το πρωί την ξεκινήσαμε,δε νομίζω ότι θα πρόλαβε να δράσει!

Ελπίζω σύντομα πάντως να έχουμε αποτέλεσμα γιατί όταν ήταν πιο μικρή την έπινε ευχάριστα τη ceclor,σήμερα για να πιει 4ml λερώσαμε φορμάκι-ζακετάκι-πανάκι-λαιμό-μύτη-μάγουλα...και πολύυυυυ κλάμα!

oCxsp2.png

Χαχα!! Εγώ που κοροιδεύω να σας θυμήσω ότι είχα κάψει μπρίκι με πιπίλα καουτσούκ που τα ξέχασα να βράζουν και μύριζε το σπίτι σαν καμένο λάστιχο καναδυό μέρες...

Φτου σου !!!!! ενώ το ήξερα το ξέχασα.....τυχερούλα την γλύτωσες την καζούρα !!!!! ;)

Ελπίζω σύντομα πάντως να έχουμε αποτέλεσμα γιατί όταν ήταν πιο μικρή την έπινε ευχάριστα τη ceclor,σήμερα για να πιει 4ml λερώσαμε φορμάκι-ζακετάκι-πανάκι-λαιμό-μύτη-μάγουλα...και πολύυυυυ κλάμα!

Άχου το μωρέ το μικρουλάκι μου....

Χαχα!! Εγώ που κοροιδεύω να σας θυμήσω ότι είχα κάψει μπρίκι με πιπίλα καουτσούκ που τα ξέχασα να βράζουν και μύριζε το σπίτι σαν καμένο λάστιχο καναδυό μέρες...

Μια που λέτε για καμένα, εγώ είχα βάλει να αποστειρώσω (στην κατσαρόλα με βράσιμο) το θήλαστρο με τα εξαρτήματα (όλα πλαστικά βέβαια), χωρίς να βάλω νερό!!! Να μην σας πω τι έγινε...:oops::oops::oops:

Μια που λέτε για καμένα, εγώ είχα βάλει να αποστειρώσω (στην κατσαρόλα με βράσιμο) το θήλαστρο με τα εξαρτήματα (όλα πλαστικά βέβαια), χωρίς να βάλω νερό!!! Να μην σας πω τι έγινε...:oops::oops::oops:

Παίρνεις την ''πρωτιά'' .....και με διαφορά !!!!!!!

Διαφημίσεις

μαρινακι να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!

φτου σας βρωμιτσες καμια σας δεν με χαιρετησε....μαρινα να χαιρεσε τον δημητρακη σου...

εεελα παραπονιαρα!!!!!

Ουυυ λυσσαξατε.....το 2010 με προξενιοοοο??? αφηστε τα παιδια να χαρουν τον ερωτα τους :):)

κ τι??? θα αφησουμε τετοιο αντρα να μας τον παρει αλλη????????

επισης να ρωτησω και για θεμα βαφτισης.εχω πολλα χρονια να παω σε βαφτιση και δεν ξερω τι κυκλοφορει.θελω να κανω θεμα την μικρη γοργονα.ειναι πολυφορεμενο και αυτο οπως οι νεραιδες-πριγκιπισσες?

επισης ξερετε κανεναν φωτογραφο που να δινει το αρχειο της φωτογραφισης σε υψηλη αναλυση?

εγω εχω πεταλουδες.... ωραιο μου ακμουγεται παντως η γοργονα!!!!

για φωτογραφο εχω αυριο ραντεβου με εναν φιλο της κουμπαρας μου. αυτος κανει σε τηλεοραση περισσοτερο.... θα δω κ θα σου πω.

αχα!!! παρομοιο ειχα κανει την πρωτη μερα που γυρισα απο το μαιευτηριο.... εγω εβαλα νερο αλλα με πηρε ο υπνος:oops:

κ εχθες το επαθα με το νερο που εβραζα... βρηκα μια κατσαρολα χαλια!!!!

baJfp2.png

επισης να ρωτησω και για θεμα βαφτισης.εχω πολλα χρονια να παω σε βαφτιση και δεν ξερω τι κυκλοφορει.θελω να κανω θεμα την μικρη γοργονα.ειναι πολυφορεμενο και αυτο οπως οι νεραιδες-πριγκιπισσες?

Εννοείς το καρτούν ?

εγω εδω ειμαι...΄μιλαω' λιγο πριν ξεραθω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...