Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελινάκι, χαίρομαι που η κατάσταση του μπαμπά σου είναι σταθερή, αλλά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να βελτιωθεί πολύ πολύ γρήγορα!!! και μπράβο στον μπουνίτσα σου που μεγαλώνει τόσο καλά!

ο δικός μου μάλλον στούμπος είναι!!! αύριο κλείνουμε 4 μήνες, αλλά στο γιατρό θα πάμε την τρίτη και θα δούμε πόσο μεγαλώσαμε.

doraki, αυτή τη στιγμή έχω το τυρόψωμό σου στο φούρνο. να δούμε τι κατάφερα!!! και περαστικούλια στην τσαχπινούλα σου!!!

σε ευχαριστω μελινακι συλληπητηρια κιολας για τον παππου...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μας !!!! Απ΄όσα διάβασα κι εσείς μία από τα ίδια.

Πολλή γκρίνια κορίτσια από χθές....όχι κλάματα μόνο γκρίνια....δεν ήξερε τι ήθελε... γι'αυτό και δεν ξαναμπήκα...όχι ότι με ψάχνατε αλλά ...κουβέντα να γίνετε....:P

Αυτό με το Αιγάλεω κορίτσια με τσάκισε...ήμουν χάλια με τον Παναγιωτάκη, τώρα αυτό...τι να πω....κουράγιο στη μανούλα...πως θα το αντέξει κάτι τέτοιο....

Μελινάκι τα συλλυπητήριά μου για τον παππούλη σου.

Ελίνα μου άσε τις περικοπές και κοίτα να τρέφεσαι σωστά γιατί θα πέσεις κάτω στο τέλος.

Συμπεθέρα καλώς ήλθες ! Αρρώστησε μωρέ το αγοράκι μου.....:-(

Doraki περαστικά στη μικρούλα σου.

Μαρίνα να χαίρεσαι τον Μιμάκο και να τον καμαρώνεις κάθε μέρα γερό και δυνατό !!!

Γεια σου 'Αννια μας παραπονιάρα και περαστικα!!!

Γειά σου βρε Μητσινάκι πεντόκιλο θεριό !!!!!

Αλεκάκι ''κοπριτσάκι'' μου σε έδωσε πάλι η άλλη ''κλανονικά'':-P:razz::-P

3 φορες τα χει σβησει οσα γραφω...τα νευρα μου...καλημερα, με τον μπαμπα τα ιδια σε καταστολη και ελπιζουμε κ προσευχομαστε να αντεξει τα οσα του κανουν...κατα τα αλλα μπουνιτσας τρελη ενεργητικοτητα γκρινια τσιριδα γελια κτλ.μαλλον επειδη αλλαζει μηνα ξερω κ γω...

η ατοπικη πηγε και στο σωμα και τα χω παρει πολυ θα τον παω παλι παιδιατρο,σταθεροποιηθηκε λιγο στο προσωπο κ παει και στο κορμι κ εχω ψοφησει κ της πεινασ με διατροφεσ που υποσιτιζομαι η ανοητη.απο σημερα θα ξανατρωω εκτος απο γαλακτοκομικα και αυγα,ολα τα υπολοιπα σιγα σιγα.θα πεθανω ετσι οπως παω κ αποτελεσμα δεν ειδα.μαλλον κακο του εκανα με τις ιδιεσ τροφεσ συνεχεια.πηγα απο το φοβο μου και τα κοψα ολα χωρις ναχω ενδειξη οτι τον πειραζουν.κι εχω γινει καταχλωμη,εχω και τα του μπαμπα, θα τρελαθω στο τελος.ο μικρος κατα τα αλλα ολο και παιρνει βαρος παλι καλα και μεγαλωνει κ η κεφαλα του...

κουραγιο Ελινα για τον μπαμπα σου.Δοκιμασε να μην τρως δυο μερες συνεχομενα τις ιδιες τροφες...ακομα και στο ψωμι προσπαθησε καθε μερα να ειναι απο αλλο αλευρι! ετσι μου προτινε η συμβουλος.

ΦΑΜ απο χτες δεν μπορω να βγαλω μυξες, οπως παλια..αλλα εχει εντονο ρουθουνισμα...οποτε επανερχομαστε σιγα σιγα..απο μη-ξακι θα γινει ρουθουνομητσακι και παλι!

αχχχχ τωρα εκανε κακα της!!! καλε εκανε και χτες, τι εγινε εδω;;;;;

aleca πολύ μου άρεσε το "κοπριτσακια"!!! Μας στόλισες "κλανονικά"!!!! χαχαχαχ!!!! Αλήθεια, τώρα τί θα γίνει με τις δίδυμες της Σοφίας...βλέπω την Θεσσαλονικιά να μπαίνει ανάμεσά σας!!!!!!

Ουυυ λυσσαξατε.....το 2010 με προξενιοοοο??? αφηστε τα παιδια να χαρουν τον ερωτα τους :):)

Ελινακι τελειος ο μπεμπαρος!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα!

σημερα μου εκανε δωρο η κορη μου,κοιμηθηκε απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 9 το πρωι.και παρολο που ξυπνησε δεν εκλαιγε ουτε φωναζε απλα μιλουσε στην κουνια της:D:D.αλλα την λυπηθηκα και σηκωθηκα να της φτιαξω γαλα που ειχε να πιει απο τις 10 το βραδυ και ηπιε το συγκλονιστικο 120 ml με το ζορι:shock:.παντως τις προηγουμενες 2-3 μερες ειχε πολυ γκρινια,ακομα και αγκαλια που την ειχα γκρινιαζε.δεν ειναι φοβερο που παθαινουμε τα ιδια?:rolleyes::rolleyes:

doraki πολυ λυπαμαι για την κορουλα σου που ταλαιπωρειται:-(!

ελινα μου περαστικα στον μπαμπα σου και στον μπουνιτσα!

κοριτσια χτες το βραδυ εκανα αρακα αλλα τον ξεχασα και εγινε καρβουνο:D:D:D:D!παει η κατσαρολα!υπαρχει κανενας τροπος να καθαρισει,κανενα μαγικο???η να την πεταξω?

επισης να ρωτησω και για θεμα βαφτισης.εχω πολλα χρονια να παω σε βαφτιση και δεν ξερω τι κυκλοφορει.θελω να κανω θεμα την μικρη γοργονα.ειναι πολυφορεμενο και αυτο οπως οι νεραιδες-πριγκιπισσες?

επισης ξερετε κανεναν φωτογραφο που να δινει το αρχειο της φωτογραφισης σε υψηλη αναλυση?

Χαχα,αφού δεν πήρε και φωτιά το σπίτι,πάλι καλά να λες!!!

Αν είναι πολύ χάλια πέτα την,εγώ κόλπο για να καθαρίσει δεν ξέρω,εκτός αν την αφήσεις με νερό για μέεερες,δεν ξέρω??

oCxsp2.png

υπαρχει κανενας τροπος να καθαρισει,κανενα μαγικο???η να την πεταξω?

Γέμισε την με νερό, βάλτην στο μάτι της κουζίνας να πάρει βράση και μετά κλείσε το μάτι και πρόσθεσε μπόλικο σαπούνι πιάτων. Αστην έτσι όλη νύχτα. Το πρωί τρίψε την με σύρμα και θα φύγουν όλα.

Διαφημίσεις

ναι doraki το ωραιο ηταν οτι ακουγα θορυβο και σκεφτομουνα πλυντηριο πιατων δεν δουλευει ουτε και ρουχων τι ακουγεται?¨ε μετα μας μυρισε:D:D:D!

θα κανω αυτο που λες sofou και ελπιζω να καθαρισει:-(!

Γεια σας κοριτσαρες και απο μας!!

Ειμαστε καλα, βρηκα λιγο χρονο να γραψω αφου ο μικρος το εχει ριξει στον υπνο...Απο τοτε που γυρισαμε απο το εξοχικο, κοιμαται το βραδυ 7-8 ωρες και καταφερνω να ξεκουραστω και γω καλα, μακαρι να συνεχισει!

Μελινα τα συλλυπητήριά μου, να στε καλα να τον θυμόσαστε...

Μαρινα, να χαιρεσαι τον "μεγαλο" σου, καλε ακομα δεν γεννησαμε, θελεις και τριτοοοοο;;;;;; Χαρα στο κουραγιο σου!!!!!

Σοφού έχεις κάψει πολλά φαγητά και ξέρεις???:tongue::tongue::tongue:

Ντοράκι πότε ξεκίνησες αντιβίωση στη γλυκούλα σου? Έχει καλυτερέυσει???

Που είναι το κοπριτσάκι-Αλέκα????

Ποιόν άλλον να πειράξω τώρα????

aleca πολύ μου άρεσε το "κοπριτσακια"!!! Μας στόλισες "κλανονικά"!!!! χαχαχαχ!!!! Αλήθεια, τώρα τί θα γίνει με τις δίδυμες της Σοφίας...βλέπω την Θεσσαλονικιά να μπαίνει ανάμεσά σας!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue: xronia polla βρωμιτσα!!!! Ελπιζω να ειναι καλα εντελως ο μικρουλης σου....

3 φορες τα χει σβησει οσα γραφω...τα νευρα μου...καλημερα, με τον μπαμπα τα ιδια σε καταστολη και ελπιζουμε κ προσευχομαστε να αντεξει τα οσα του κανουν...κατα τα αλλα μπουνιτσας τρελη ενεργητικοτητα γκρινια τσιριδα γελια κτλ.μαλλον επειδη αλλαζει μηνα ξερω κ γω...

η ατοπικη πηγε και στο σωμα και τα χω παρει πολυ θα τον παω παλι παιδιατρο,σταθεροποιηθηκε λιγο στο προσωπο κ παει και στο κορμι κ εχω ψοφησει κ της πεινασ με διατροφεσ που υποσιτιζομαι η ανοητη.απο σημερα θα ξανατρωω εκτος απο γαλακτοκομικα και αυγα,ολα τα υπολοιπα σιγα σιγα.θα πεθανω ετσι οπως παω κ αποτελεσμα δεν ειδα.μαλλον κακο του εκανα με τις ιδιεσ τροφεσ συνεχεια.πηγα απο το φοβο μου και τα κοψα ολα χωρις ναχω ενδειξη οτι τον πειραζουν.κι εχω γινει καταχλωμη,εχω και τα του μπαμπα, θα τρελαθω στο τελος.ο μικρος κατα τα αλλα ολο και παιρνει βαρος παλι καλα και μεγαλωνει κ η κεφαλα του...

βρε κοριτσακι...αγχωθηκα μονο και που τα διαβασα~!!!!!!!:| Πρπει να ηρεμησεις λιγι γιατι θα κλαταρεις....

Αλεκάκι ''κοπριτσάκι'' μου σε έδωσε πάλι η άλλη ''κλανονικά'':-P:razz::-P

αη μαρη...την παλαβη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ουυυ λυσσαξατε.....το 2010 με προξενιοοοο??? αφηστε τα παιδια να χαρουν τον ερωτα τους :):)

!

:P:p:p.....α...εγω ειμαι διακριυικη, δε μπορεις να πεις...:rolleyes:

κοριτσια χτες το βραδυ εκανα αρακα αλλα τον ξεχασα και εγινε καρβουνο:D:D:D:D!παει η κατσαρολα!υπαρχει κανενας τροπος να καθαρισει,κανενα μαγικο???η να την πεταξω?

πω πω...και εγω στην Καλαματα εκαψα μια κατσαρολα της πεθερας :shock:...με σκετο νερο μεσα , για τον μπεμπη. Φαντασου να μαγειρευα κι όλας....

Που είναι το κοπριτσάκι-Αλέκα????

??

κοπροσκυλιαζει στοι σπιτακι της :tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...