Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα γοργονες.........εχει μια γκρινια ο αλητακος σημερα ετσι μου ερχεται να ανοιξω τον σκουπιδοτενεκε να τον πεταξω μεσα

καλημερα...χαχα!!!!

ναι θελω και μετα θα πεταξω τρεις μεσα.Μπορεις να μου πεις τι διαολο παθαινουν σαν να του στριβω το λαρυγγι κανει

Σας ειπα?Ο Μιμακος εχει σημερα γενεθλια γινομαστε τεα(τεσσερα),Τεσσερα χρονια καραγκιοζακος

Να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου, να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο

Σήμερα ξεκινήσαμε αντιβίωση για να φύγουν πια οι μύξες,μας έχουν κουράσει πολύ,το μωρό δεν μπορεί να φάει όπως πρέπει και όταν τρώει της έρχονται συνέχεια γουλιές...

Ταράχτηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε στο Αιγάλεω....

και εγω ταραχτηκα, η μαμα του ειναι λεει σε νευρολογικη κλινικη....:-( Για αντιβιωση προφανως θα σου ειπε η μαμα σου...γιατι όμως δινει αντιβιωση? ειναι πρασινες οι μιξες?? εχει και φλεμματα?

φτου σας βρωμιτσες καμια σας δεν με χαιρετησε....μαρινα να χαιρεσε τον δημητρακη σου...

εσυ μαρη παραπονα εισαι.....αλλη φορα με το που θα μπαινεις θα σηκωνομαστε όρθιες :tongue::tongue::tongue:...περαστικα και σε εσενα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

aleca σωστά.Οι μύξες της μαζεύονται πίσω και δεν μπορεί να τις βγάλει,πάνε στην κοιλιά της και γι'αυτό δεν μπορεί να φάει.Αυτό γίνεται εδώ και μέρες,προσπαθεί να βγάλει τα φλέματα αλλά τίποτα...μπουκώνει και της βγαίνουν λίγα με το γάλα αλλά αν της πιάσεις το θώρακα και την πλάτη νιώθεις σαν να βράζει μέσα,οπότε ξεκινήσαμε αντιβίωση για να σωθεί η κατάσταση.

oCxsp2.png

aleca σωστά.Οι μύξες της μαζεύονται πίσω και δεν μπορεί να τις βγάλει,πάνε στην κοιλιά της και γι'αυτό δεν μπορεί να φάει.Αυτό γίνεται εδώ και μέρες,προσπαθεί να βγάλει τα φλέματα αλλά τίποτα...μπουκώνει και της βγαίνουν λίγα με το γάλα αλλά αν της πιάσεις το θώρακα και την πλάτη νιώθεις σαν να βράζει μέσα,οπότε ξεκινήσαμε αντιβίωση για να σωθεί η κατάσταση.

το καυμενο.....καλα αυτα ειναι περαστικα αλλα όσο να'ναι ταλαιπωρειται....

αχ μωρε το καημενακιιιι...περαστικα της γρηγορα!!!

η δικια μου ευτυχως εχει μπολικη ορεξη..

και νομιζω οτι μπηκαμε στα 5 κιλα!!!! :-D

και ο δικος μου φτου φτου, εδω και τρεις , τεσσερις μερες τρωει περιπου 1200 μλ την ημερα.....ζυγαρια δεν εχω όμως...παντως υψος που τον μετραω ειναι 71 π. και το κεφαλι 43...με μια μεζουρα ειμαι μεσα στο σπιτι εγω!:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σααααααααααααααας!!!

Χρόνια πολλάάάάαάάάά!!!

Εμείς ωραία περάσαμε αν εξαιρέσετε ότι μας αρρώστησε ο Κομποστούλης... Τώρα νομίζω ότι συνήλθε...

Χρόνια πολλά Μιμάκο!!!!!!

Ζωή σ εσάς Μελινάκι...Η μαμά σου είναι καλύτερα???

Για τα γυαλιά που είχες ρωτήσει...μονίμως χάλια...ευτυχώς που είναι ελαφριά και δεν σπάνε εύκολα γιατί όλο μου τα πετάει κάτω...

doraki τί απαίσιο σκηνικό με τα 18άρικα στο mall??? Έπρεπε να τους "παραπέμψεις" στις μάνες τους!!! Κορίτσια, θέλει πολλή δουλειά, ειδικά με τα αγόρια, να μην βγουν έτσι και τα δικά μας....Παναγίτσα μου!!!

sofou ευχαριστούμε για τις ευχούλες...αχ είσαι κι εσύ πολύ καλή νοικοκυρούλα!!! Η Κλάραμπελ χ3ζει ακόμη???

Ινάκι μου καθάρισε το Μητσάκι από τις παλιομυξούλες???

aleca πολύ μου άρεσε το "κοπριτσακια"!!! Μας στόλισες "κλανονικά"!!!! χαχαχαχ!!!! Αλήθεια, τώρα τί θα γίνει με τις δίδυμες της Σοφίας...βλέπω την Θεσσαλονικιά να μπαίνει ανάμεσά σας!!!!!!

3 φορες τα χει σβησει οσα γραφω...τα νευρα μου...καλημερα, με τον μπαμπα τα ιδια σε καταστολη και ελπιζουμε κ προσευχομαστε να αντεξει τα οσα του κανουν...κατα τα αλλα μπουνιτσας τρελη ενεργητικοτητα γκρινια τσιριδα γελια κτλ.μαλλον επειδη αλλαζει μηνα ξερω κ γω...

η ατοπικη πηγε και στο σωμα και τα χω παρει πολυ θα τον παω παλι παιδιατρο,σταθεροποιηθηκε λιγο στο προσωπο κ παει και στο κορμι κ εχω ψοφησει κ της πεινασ με διατροφεσ που υποσιτιζομαι η ανοητη.απο σημερα θα ξανατρωω εκτος απο γαλακτοκομικα και αυγα,ολα τα υπολοιπα σιγα σιγα.θα πεθανω ετσι οπως παω κ αποτελεσμα δεν ειδα.μαλλον κακο του εκανα με τις ιδιεσ τροφεσ συνεχεια.πηγα απο το φοβο μου και τα κοψα ολα χωρις ναχω ενδειξη οτι τον πειραζουν.κι εχω γινει καταχλωμη,εχω και τα του μπαμπα, θα τρελαθω στο τελος.ο μικρος κατα τα αλλα ολο και παιρνει βαρος παλι καλα και μεγαλωνει κ η κεφαλα του...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ελίνα μου το καλό είναι ότι ο μικρός σου μεγαλώνει!!!Και μάλιστα πολύ!!

Τη Δευτέρα είχαμε πλάκα,είμασταν εγώ,η Αλεξία,η Άννα και η Βασιλική,3 μωρά του Δεκέμβρη και μια ετοιμόγεννη!!!!

Κι εγώ τα γαλακτοκομικά τα άρχισα και πάλι,η μικρή μια χαρά είναι στο θέμα αυτό,δεν γκρινιάζει πια τα βράδια...

oCxsp2.png

Ελίνα μου το καλό είναι ότι ο μικρός σου μεγαλώνει!!!Και μάλιστα πολύ!!

Τη Δευτέρα είχαμε πλάκα,είμασταν εγώ,η Αλεξία,η Άννα και η Βασιλική,3 μωρά του Δεκέμβρη και μια ετοιμόγεννη!!!!

Κι εγώ τα γαλακτοκομικά τα άρχισα και πάλι,η μικρή μια χαρά είναι στο θέμα αυτό,δεν γκρινιάζει πια τα βράδια...

σας φανταζομαι!!!ναι δοξα το θεο τουλαχιστον παιρνει πολυ σε αναπτυξη και και μενω λιγο ησυχη....εχουμε μια περιμετρο κεφαλης μουρλια...χεχε

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Είναι όπως της Αλεξίας??

Γιατί εκείνος είναι θηριάκι,όχι αστεία!!!Η δική μου και της Άννας ήταν σαμιαμιδάκια μπροστά του!!

Πρέπει να τρως κι εσύ καλά για να μη χάνεις τις δυνάμεις σου,όλα αυτά που περνάς είναι δύσκολα,και με την αλλεργία του μικρού και με τον μπαμπά σου.

oCxsp2.png

Ελινάκι, χαίρομαι που η κατάσταση του μπαμπά σου είναι σταθερή, αλλά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να βελτιωθεί πολύ πολύ γρήγορα!!! και μπράβο στον μπουνίτσα σου που μεγαλώνει τόσο καλά!

ο δικός μου μάλλον στούμπος είναι!!! αύριο κλείνουμε 4 μήνες, αλλά στο γιατρό θα πάμε την τρίτη και θα δούμε πόσο μεγαλώσαμε.

doraki, αυτή τη στιγμή έχω το τυρόψωμό σου στο φούρνο. να δούμε τι κατάφερα!!! και περαστικούλια στην τσαχπινούλα σου!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Είναι όπως της Αλεξίας??

Γιατί εκείνος είναι θηριάκι,όχι αστεία!!!Η δική μου και της Άννας ήταν σαμιαμιδάκια μπροστά του!!

Πρέπει να τρως κι εσύ καλά για να μη χάνεις τις δυνάμεις σου,όλα αυτά που περνάς είναι δύσκολα,και με την αλλεργία του μικρού και με τον μπαμπά σου.

ναι ειναι φοβερος της αλεξιας πολυ μουτρο...ο δικος μου ηταν πριν κανα μηνα μεγαλυτερος καπου ενα και κιλο και κατι ποντους.βεβαια ειναι κ μια εβδομαδα μεγαλυτερος.

τωρα ζυγιζουμε 7750 υψος δεν ξερω περιμετρο κεφαλης λιγες μερες πριν γινει 3 μηνων ηταν 43.τωρα δεν ξερω θα παμε συντομα ν τον δει για την ατοπικη κ γενικα για τον μηνα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...