Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα σε όλες!Εχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα την επόμενη Παρασκευή και μου φαίνεται πολύ μακρινό..ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα είχε κενό σάκο και τι συμπτώματα ειχε.Εγω πχ έχω ναυτίες και αναγουλες κάθε μέρα και κάνω και εμετό.Το στήθος ψιλοποναει και έχω και μερικά τραβήγματα στη μήτρα.Υπαρχει περίπτωση να είναι άδειος σάκος και να έχω τέτοια συμπτώματα?

Ασχημα σεναρια σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν απειρα. Σε καθε ραντεβου, ξεφυσσουσα μεσα στο αμαξι μεχρι να φτασω.. και δακρυζα. Το μονο που ελεγα απο μεσα μου ηταν.. Σε παρακαλω.. ας ειναι ολα καλα..! Μεχρι να γεννησεις ετσι θα παει. Προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη.. μονο αυτο. Οσο μπορεις. Και ο.τι θελεις ρωτα. Μονο σε αυτο το φορουμ μπορεις να παρεις απαντησεις. Ολες ζουμε τα ιδια κ καταλαβαινουμε. Οι φιλοι κ συγγενεις.. στην περιοδο της εγκυμοσυνης.. μονο τα νευρα μπορουν να σου σπασουν!😂

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Doraki καλωσήρθες!!! Μας έλειψες!!!! Τί ωραία κοιλιά έχεις κάνει!!! Σε καμάρωσα στο δωμάτιο της κορούλας σου (στο fb)!!! Φτου σου κουκλίτσα!!!!!

Sofou μένεις Χαλάνδρι??? Αν ναι είμαστε πολύ κοντά και με Ινάκι!!!! Να κανονίσουμε όποιο πρωί θέλεις, αλλά στο καθιστό....εμείς δεν έχουμε τις αντοχές σου!!!!!

Διαφημίσεις

Δήμητρα, καλώς όρισε το μωράκι σου, να σου ζήσει !!!!!

Αλέκα, με το καλό αύριο! :) Κοίταξε να κοιμηθείς καλά σήμερα, τελευταίο βράδυ πριν τα ατέλειωτα ξενύχτια...

Εμάς η μπέμπα είναι ακόμα βολεμένη στην κοιλίτσα και γύρω στα 2400 γρ.

omNop3.png

:oΚορίτσια! Μόλις παρατήρησα ότι τα τίκερ μας δεν ενημερώνονται για την εβδομάδα και τη μέρα που διανύουμε!!! Έχουν καλλήσει στη μέρα που τα βάλαμε! Μάλλον θα φταίει το snippet του image url που βάλαμε στην υπογραφή... Τώρα τι κάνουμε;;;

omNop3.png

Στο lilypie.com που μπήκα τώρα ήταν ενημερωμένο το τίκερ κανονικά, και αντέγραψα το σημερινό στην υπογραφή μου, γι' αυτό σε μένα μοιάζει σωστό. Όμως αύριο μάλλον θα γράφει ό,τι σήμερα...

omNop3.png

Διαφημίσεις

Αλέκα, με το καλό αύριο το μωράκι σου! όλα να πάνε όπως τα εύχεσαι! θα σε σκεφτόμαστε! και στα δικά μας πλέον! :-P

Αλέκα, με το καλό αύριο! :) Κοίταξε να κοιμηθείς καλά σήμερα, τελευταίο βράδυ πριν τα ατέλειωτα ξενύχτια....

σας ευχαριστω κοριτσαρες μου!!!! Μετο καλό και τα δικά σας τα μωράκια!!!!

Στο lilypie.com που μπήκα τώρα ήταν ενημερωμένο το τίκερ κανονικά, και αντέγραψα το σημερινό στην υπογραφή μου, γι' αυτό σε μένα μοιάζει σωστό. Όμως αύριο μάλλον θα γράφει ό,τι σήμερα...

δεν ξέρω πολλά από τίκερ... αλλά εμένα δουλευει... εγω έκανα επικόλληση σαν picture το url address.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

doraki καλως ηρθες!!!!

αν σας πω τι επαθα:(:(:(!!! να μην το ζησετε ρε κοριτσια!!!

καθομουν η κυρια ωραια κ καλα στον καναπε μου κ καποια στιγμη σηκωθηκα να ανοιξω την πορτα, αλλα χαλλλλααααρα ..... κανω 3 βηματα κ ξαφνικα σωριαζομαι κατω με την κοιλια στο πατωμα:shock::shock::?:???::? ουτε τα χερια μου δεν προλαβα να βαλω καλα καλα!!! αφου χτυπησα μεχρι κ το στηθος!!!! αν με ρωτησετε πως, δεν ξερω!!!! εχω κενο!!! μετα χιλια ζορια καταφερα κ γυρισα ανασκελα κ καταφερα κ σηκωθηκα!!! πηρα την γιατρο κλαιγοντας κ πηγα απο εκει , δεν υπηρχε περιπτωση να ηρεμησω αλλιως.... ευτυχως οι μικρες ειναι καλα!!! τα νεοτερα ειναι οτι μαλλον θα με βαλει μεσα σε 2-3 εβδομαδες το πολυ , θα το δουμε την Πεμπτη αυτο... , γιατι εχω ανεβασει αρκετη πιεση πλεον κ ο τραχηλος εξακολουθει να ανοιγει.....

ας ειναι οτι ειναι για καλο ομως...

πηρα μια τρομαρα ρε παιδια .... δεν το εχω ξαναπαθει αυτο!!!!

baJfp2.png

πως επεσες βρε κοπελα??????αλλο ινακι απο εδω!!!!και με την κοιλια κιολας?????ε βεβαια σε πιασανε τα κλαματα,και εγω θα ειχα πλανταξει.σημασια εχει που ειναι καλα οι μικρες.

σε βλεπω να γεννας πριν απο μενα σοφια!

αντε κοιτα να ηρεμησεις και φυσικα ξαπλα!

φιλακια!!!

πως επεσες βρε κοπελα??????αλλο ινακι απο εδω!!!!και με την κοιλια κιολας?????ε βεβαια σε πιασανε τα κλαματα,και εγω θα ειχα πλανταξει.σημασια εχει που ειναι καλα οι μικρες.

σε βλεπω να γεννας πριν απο μενα σοφια!

αντε κοιτα να ηρεμησεις και φυσικα ξαπλα!

φιλακια!!!

αστο ρε Σοφακι! κ μονο που το σκεφτομαι κλαιω!!!! δεν παραπατησα , δεν μπερδευτικα , δεν ξερω πια!!! black out εχω παθει!!!!

ναι ρε γ@*#$το!!! μου ειπε οτι με βλεπει το πολυ για αρχες Δεκεμβρη ετσι οπως παει!!!!! αγχωθηκα κ μονο στην σκεψη....

baJfp2.png

Σοφάκι μου, το θέμα είναι ότι οι μπουμπούδες σου είναι καλά. Ίσως είναι από την πίεση, ίσως από 1002 πράγματα. Το βασικό είναι ότι είστε καλά!!! Don't worry!!!

Αλεκάρα, την επόμενη φορά που θα μας μιλήσεις, θα είσαι Αλεκάκι!!! Κάποια κιλά μείον... :) Να έρθει με το καλό ο τρίτος άντρας σου, να βγει γερός και να έρθει αμέσως (όσο πιο αμέσως γίνεται) στην αγκαλιά σου! Όλα θα πάνε καλά!!! Άντε και το 2ο μωράκι της ομαδούλας μας!!!

Εγώ μολις ολοκλήρωσα την προσπάθεια "επιμέλειας" της περιοχής... Τι κούραση... Ποιός θα μου το'λεγε!!! Έκανα τα βασικά και ο σύζυγος επιμελήθηκε τις λεπτομέρειες. Αύριο πάω για να δούμε τον τράχηλο και είπα μην αφήσω τον καημενο το γιατρό να ψάχνει μέσα στη ζούγκλα!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...