Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κατι αλλο θελω να κανω τριτο τωρα ξερουμε κανενα κολπο γιατι ο Σπυρος ειναι αρνητικος για τοσο συντομα?Τι να κανω να τον μεθυσω?Δεν πινει Περιμενω ιδεες

ιιιιιιι....μαρηηηηη....παρε τον αντρα μου αν θες...που λεει ότι αν ηταν για κοριτσακι δεν θα ελεγε όχι και σε ενα τριτο. Και εγω του ειπα ότι αν ηταν να τα ηθελε για χορταση, δεν θα τον παντρευομουν...:tongue:

Κοριτσια καλη η Καλαματα που λετε...αλλα μονο για διακοπες!!!!! ρωτηστε κι εμενα που εμενα 5 χρονια...το χειμωνα ειναι απελπισια...και ο κοσμος δεν ειναι και ο καλυτερος που κυκλοφορει...!!!!!

Μαρη Μαρινα τι το θες απο τωρα το 3???? να μεινεις απο 40 κιλα 26????? Χαρειτε λιγο και τον Μανωλακο και μετα!!! Αληθεια δοντι εβγαλε τελικα ο μπομπιρας???

εμεις περασαμε μαπα το Πασχα λογω του οτι ηταν αρρωστα και τα 2 αλλα δεν πειραζει...καλοκαιρακι ερχετε\

Αλεκα τελικα η κουμπαρα δεν θυμηθηκε που με ξερει?? καλα μενω αξεχαστη παντως...:):P

που να θυμηθει μαρη....40 χρονων βρωμογρια :tongue::tongue::tongue:...με επρηξε λεμε...

Η Καλαματα εμενα μου αρεσει και το Χειμωνα αλλα εγω μαξιμουμ που εχω κατσει ειναι δεκα ημερες....εχει πολυ ζωη παντως γιατι ειναι φοιτητουπολη;)

Α καλα σημερα με 2 παιδια μονη στο αεροπλανο ημουν να με κλαιν οι ρεγγες....

εγω παντως στο αυτοκινητο ημουν σαν τη ρεγγα...

θελω τριτο παιδι ΤΩΡΑ

πηρες ντεπον???:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

angie η πιο εύκολη είναι η πορτοκαλόπιτα,μέσα σε 10' χωρίς υπερβολές.

Αλλά η λεμονόπιτα θα τους μείνει......

Α Μαρίνα έλα να κάνεις παρέα με τον άντρα μου,που μου συζητάει για 2ο....

oCxsp2.png

ντεπον οχι δεν πηρα κατι βιταμινες περνω λες να φταιει αυτο να τα κοψω?Με χαλανε? Δεν ξερω τι εχω παθει εχω λυσαξει αν δεν σκεφτομουν το οικονομικο της γεννας θα ηταν σιγουρο μεχρι το καλοκαιρι το λεω σε κατι θειες μου και εχουν λυσαξει οι καριες μου λενε : ε εσενα δεν σε νοιαζει δεν εχεις αγχος οσα πανε και οσα ερθουν,ουστ απο εδω σκατοψυχες

[sIGPIC][/sIGPIC]

που να θυμηθει μαρη....40 χρονων βρωμογρια :tongue::tongue::tongue:...με επρηξε λεμε...

Η Καλαματα εμενα μου αρεσει και το Χειμωνα αλλα εγω μαξιμουμ που εχω κατσει ειναι δεκα ημερες....εχει πολυ ζωη παντως γιατι ειναι φοιτητουπολη;)

gi αυτο καλη μου και σ αρεσει... γιατι εχεις κατσει 10 μερες το πολυ!!:P;)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

angie η πιο εύκολη είναι η πορτοκαλόπιτα,μέσα σε 10' χωρίς υπερβολές.

Αλλά η λεμονόπιτα θα τους μείνει......

Α Μαρίνα έλα να κάνεις παρέα με τον άντρα μου,που μου συζητάει για 2ο....

etsi opos kanis esi tin portokalopita ego kano tinlemonopita xaxaxaxaxa....θα δοκιμασω ομως και την αλλη λεμονοπιτα που προτεινες....αντζι οντως ειναι τελεια η πορτοκαλολεμονοπιτα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

αντζι αν δεν θες μπελαλιδικα εχω και τα μηλοπιτακια της τεμπελΑς ΠΟΥ κανω εγω...

θες ενα πακετο με ετοιμο φυλλο για πιτακια,1-2 μηλα,ζαχαρη,κανελλα,,,

λυωνω στο μουλτι το μηλο με ζαχαρη και κανελα (οσο θες) γεμιζω ενα ενα τα πιτακια,τα βαζω σε βουτυρωμενο ταψι,οταν γινουν τα βγαζω και πασπαλιζω με αχνη ζαχαρη και κανελα....τελεια......

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

etsi opos kanis esi tin portokalopita ego kano tinlemonopita xaxaxaxaxa....θα δοκιμασω ομως και την αλλη λεμονοπιτα που προτεινες....αντζι οντως ειναι τελεια η πορτοκαλολεμονοπιτα....

αντε να ιδιουμε τι θα βγει ... εγω εχω ολη την καλη προθεση..δεν ξερω αν θα τρωγεται ομως :)

καλησπέρα κοριτσάκια μου!

ωραίες συνταγές, θα τις δοκιμάσω κάποια στιγμή.

εμείς γενικά περάσαμε καλά, είχαμε στη σουβλα κατσικάκι και κοκορέτσι που το έφτιαξε ο πεθερός μου, αλλά ανήμερα το πάσχα στις 11:15 το βράδυ χασαμε τον παππού μου. εγώ το έμαθα χθες το πρωι. πηρε ο μπαμπάς μου τον πεθερό μου, περίμεναν να θηλάσω τον μικρό και μετά να μου το πουν. οπότε τον θήλασα και φύγαμε από χαλκιδική για βεροια. ήμασταν στο σπίτι και στην εκκλησία (προς το τέλος) και επιστρέψαμε στο μωρό. στα μνήματα δεν πήγαμε. στο σπίτι η μαμά μου σε κάποια φάση, ενώ ήταν ηρεμη, άρχισε να φωνάζει και να ορύεται. λιποθύμησε, έπεσε ξερή (ευτυχως ήταν και μια φίλη μας νοσοκόμα) και δε μπορούσαμε να τη συνεφερουμε. ηπιε ενα ζάναξ, προσπάθησε 3 φορές να σηκωθεί, αλλά ξαναζαλιζόταν και έχανε τις αισθήσεις της, οπότε της δώσαμε άλλο ένα και κοιμήθηκε. ούτε πώς τον έβγαλαν από το σπίτι δεν είδε. θα εχει τύψεις που δεν τον χαιρέτησε, αλλά φταίει... όλη μέρα ούτε έφαγε τίποτα ούτε πήρε χαπάκι για να είναι πιο ήρεμη.

τον περιμέναμε καιρό τώρα. ηταν στο κρεβάτι σχεδόν 2 χρόνια. από πέσιμο...

αλλά τώρα και αυτός ηρέμησε και η γιαγιά μου που πάλευε όλη μέρα να τον πλύνει και να τον αλλάξει και η μαμά μου και η θεία μου, που το κάναν δεύτερο σπίτι τους. αλλά πάνω απ' όλα ηρέμησε αυτός, γιατί πονούσε πολύ...

αυτά τα νέα μου. εγώ δεν το πήρα τόσο κατάκαρδα γιατί το περίμενα και γιατί εχω και το μικρούλι μου που με κάνει συνεχεια να χαμογελάω.

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

ντεπον οχι δεν πηρα κατι βιταμινες περνω λες να φταιει αυτο να τα κοψω?Με χαλανε? Δεν ξερω τι εχω παθει εχω λυσαξει αν δεν σκεφτομουν το οικονομικο της γεννας θα ηταν σιγουρο μεχρι το καλοκαιρι το λεω σε κατι θειες μου και εχουν λυσαξει οι καριες μου λενε : ε εσενα δεν σε νοιαζει δεν εχεις αγχος οσα πανε και οσα ερθουν,ουστ απο εδω σκατοψυχες

:D:D:D.....όσο να'ναι ρε Μαρινακι εχει και το αγχος του το θεμα...:D:D...αλλα μπροστα στην ευτυχια αυτο δε σημαινει τιποτα....Και εγω αν δεν γινομουν σαν φαλαινα μπορει και να το σκεφτομουν...

Αλεκα τι να τι κανεις μωρη την φοιτητουπολη σε αυτη την ηληκια βρωμοτεκνατζου

:tongue::tongue::tongue::tongue:....ιιιι.....βρωμιαρα!!!!..Μαρη τα βλεπω και χαιρομαι!!

kaι να συμπληρωσω οτι πολυ μαπα ΤΕΙ εχει...ολα τα ξεφτερια εκει ειναι μαζεμενα....:)

:-P:-P:-P.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κορίτσια, ξέρετε ποιο μαγαζι πουλαει υπνοσακο με 0.5 or 1 tog? το μοδερκερ εχει αλλα ειναι πολυ χοντροι και σκαει ο μικρος .. απο την αλλη ο μικρουλης μου παλευει καθε βραδυ στην κουνια του και φυσικα ουτε λογος για σκεπασματα !! μεσα σε δευτερολεπτα ειναι ξεσκεπαστος με αποτελεσμα να φοβαμαι για πιθανο κρυολογημα.

ξερετε που μπορω να βρω εναν πιο ελαφρυ υπνοσακο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...