Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα που ανοίγει ο καιρός όλο και κάποιο ΣΚ θα την κοπανάτε.

Εσύ Αλεκάκι έχεις και το σπιτι που νοίκιασες πάνω στη θάλασσα. Οτι πρέπει για το Αγγελάκι.

ναι ναι..ευτυχως...Θα το εχω μεχρι και το 15αυγουστο να κανουν κανα μπανακι τα σκατουλια. Αλλα ρε κοριτσια, σαν την Καλαματα δεν ειναι...ειναι πολυ ωραια ειλικρινα και ας ειναι μακρυα. Αλλα επειδη το σπιτι ειναι κανα δεκαλπετο απο τη θαλασσα, θα με δυσκολευει εφετος. Του χρονου πρωτα ο θεος εκει θα την βγαλω....

αχ για εκδρομες πεταω την σκουφια μουυυυυυ, το μονο που με εκνευριζει ειναι η κινηση στο δρομο..αυτο που επαθες Αλεκα, το χειροτερο μου, στα φιλιατρα ενας λογος που δεν πηγα ηταν αυτος!!!

το πιστευεις ότι παρ΄όλα αυτα αξιζε τον κοπο? Και στο λεω εγω που δεν μου πολυαρσεουν οι εκδρομες αλλα πραγματικα περασαμε ωραια. Μπορει να ξαναπαμε αρχες Μαιου που εχουμε μια βαφτιση.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα φιλεναδακια

καλως το!!! Ξεβρωμισατε μαρη??? Εγω όλο το βραδυ εκανα δουλειες και ακομη τιποτα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

....Αλλα ρε κοριτσια, σαν την Καλαματα δεν ειναι...ειναι πολυ ωραια ειλικρινα και ας ειναι μακρυα. .

Η Καλαμάτα μου αρέσει πολύ σαν πόλη, εύκολα θα μπορούσα να μείνω εκεί.

Πριν μετακομίσουμε Μονεμβασιά κατεβαίναμε πολύ συχνά, ο πεθερός μου είναι από ένα χωριό μετά τη Μεσσήνη.

Η Καλαμάτα μου αρέσει πολύ σαν πόλη, εύκολα θα μπορούσα να μείνω εκεί.

Πριν μετακομίσουμε Μονεμβασιά κατεβαίναμε πολύ συχνά, ο πεθερός μου είναι από ένα χωριό μετά τη Μεσσήνη.

εγω ειχα να παω πολλα χρονια και πηγα το 1998 πρωτη φορα και επαθα πλακα...εκανα σουπερ διακοπες εκει ως ελευθερη αλλα τωρα με τα παιδια δε μπορω να κανω πολλα πραγματα. Το σπιτι ειναι μεσα στο κεντρο...

Τον Αγγελο παντως τον επαιρνα στα μπιτς μπαρ όταν ειχε γινει δυο....για αυτο λεω, περιμενω να ξεπεταχτει και το μικρουλι...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=O3Qui0eSCjI&hl=en_GB&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=O3Qui0eSCjI&hl=en_GB&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Καλημερες και Χριστός Ανεστη και στις εκδρομικές !! αντε και του χρονου ευχομαι και οι υπόλοιπες :)

εμεις εδω τα ιδια και τα ιδια .. εγω οταν κοιμαται ο μικρουλης εχω ξεκινησςει και κοιταω σιγα σιγα για την βάφτιση (μπομπονιερες και προσκλητηρια και τετοια).

βρε κορίτσια, εσεις που εισαστε πιο προκομενες και σουπερ μαγειρισσες απο μενα , για πειτε καμια ιδεα τι να ετοιμασω/ προσφερω που εχω καλεσμενους για καφε το σαββατο και θελω να ξεφυγω απο τα καθιερωμενα... και να ειμαι και καλη οικοδεσποινα !!

θα φτιαξω σιγουρα ενα κεικ διαιτιτικο με κακαο της μπαρμπαρηγου (η μια καλεσμενη ειναι προσφατα εγκυμονουσα και ειναι και μοντελο ...!!! χωρις βουτυρο και αυγα ) και μετα ελεγα και κατι αλλο αλλα τι??? για πειτε καμια ιδεα .... πλιιιιιιιιζ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...