Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο ξεχε@@μο!!!:)

αστα την εβδομαδα των παθων περασαμε κι εμεις...κι οσο σκεφτομαι οτι απο σεπτεμβρη που θα παει παιδικο η μεγαλη θα ειμαστε ετσι συνεχεια ....με πιανει ταρακουλο!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια κ μπεμπακια τι κανετε?????????????? χρονια πολλα !!! χριστος ανεστη!!!!!

πολυλογια σας επιασε!!!! δεν σας εχω διαβασει...

ηρθαμε σημερα το μεσημερι μετα απο 6 μερες!!!! περασαμε παααρα πολυ ωραια! οι μικρες ηταν κυριες!!! ολη την ωρα βολτες για καφε , καροτσαδα στην παραλια, πολυς κοσμος για να τους μιλαει... κ εγω να ειμαι ησυχη!!!! ευτυχως δεν ειχαμε κ προβλημα με τον υπνο... ολα μια χαρα! μονο που εγω προσωπικα δεν καταλαβα πασχα:(... επιταφιο δεν πηγα γιατι εκεινη την ωρα κανω μπανιο τα παιδια κ δεν ηθελα να τα βγαλω απο το προγραμμα τους, χωρια που κανει ψοφο στην εκκλησια εκει... ανασταση παλι τα ιδια... μονο που ανεβηκα κ εφαγα εγω λιγο νωριτερα για να παω κατω να εχω το νου μου... ε, δεν σουβλισαμε κιολας , λογω πενθους.... αλλα φτιαξαμε ενα αρνακι στο φουρνο... λουκουμι!!!!

baJfp2.png

Και γω τα ιδια, ουτε επιταφιο ουτε ανασταση πηγα στην εκκλησια...Δεν πειραζει, εχουμε πολλα χρονια μπροστα μας να τα χαρουμε με τα παιδακια μας...

γεια σας και απο μένα!! Χριστος Ανέστη σε όλες!

Πριν λιγο γυρισαμε, η κόρη και ο αντρας κοιμούνται. Καλα περασαμε, μια μικρη γκρινια παραπανω την είχαμε σημερα, λογικο αφου της αλλαξαμε εντελως το προγραμμα! Βρε κοριτσια δεν φευγουν οι ατιμες οι μυξες, ακομα μπουκωμενη ειναι η μικρη και το βραδυ ξυπναει το κακομοιρο γιατι δεν μπορει να αναπνεύσει..σκέφτομαι να παρω το ηλεκτρικό μυξορουφιχτιρι, maliv μου θυμιζεις πως θα το ζητησω;;

Ινακι λεγεται Rinofree και καλυτερα να παρεις τηλεφωνο για να σου πουν που μπορεις να το βρεις για να μην ψαχνεις αδικα...Ευχομαι περαστικα στο Μητσινακι γρηγορα!!!

χρονια πολλα και χριστος ανεστη!!!!!!!!

τι κανετε κοριτσακια μου???

καλωςηρθατε πισω και του χρονου να ειμαστε καλα!

ουτε και εμεις πηγαμε επιταφιο ουτε και στην εκκλησια για την ανασταση.μονο ο αντρας μου πηγε να παρει το φως και οταν ηρθε μιας και το παιδι κοιμοταν καναμε μια "πριβε" ανασταση:oops::oops::D:D!πασχα δεν καναμε κατι ιδιαιτερο,ο αντρας μου δουλευε μεχρι 3 το μεσημερι,ηρθε φαγαμε και ξεραθηκε.αμα δεν κανεις πασχα στο χωριο εδω δεν καταλαβαινεις τιποτα.

σοφια μια χαρα περασατε ε???το σημαντικο ειναι που οι μικρες δεν αλλαξαν προγραμμα.τις μερες που ημουν πρεβεζα ηρθε και μια γνωστη μου με το 4 μηνων μωρο της το οποιο στην αθηνα ηταν μια χαρα ησυχο και στο χωριο κοιμοταν συνολο 4 ωρες την ημερα και τις υπολοιπες ωρες εκλαιγε.ειχε φαει φρικη η κοπελα!και για να μην το ξεχασω ο βασιλοπουλος εχει μεχρι 7/4 -40% τις libero.

πολλες μυξουλες διαβαζω ε?κριμα μωρε τα ζουζουνακια,παιδευονται:-(!

Γεια σας κοριτσακια μου βλεπω επεσε πολυ φουρνος εμεις σουβλισαμε 2 αρνια 2 κοκορετσια 2 φριγαδελια και ειμασταν 25 ατομα περασαμε σουπερ πολυ γελιο η ανηψια μου να ειναι καλα το κοριτσακι 12 ετων μου κρατησε αποκλειστικα τον Εμμανουηλ μου και το καταευχαριστηθηκαμε σημερα πηγαμε Μοναστηρακι ψωνισαμε την παλιατζουρα μας γιατι μου ερεσει πολυ και γυρισαμε να κανουμε οτι αρνακι περισεψε γιουβετσι αυτα τα νεα μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Επέστρεψα κι εγώ.

Την έκανα μπάνιο, την ετοίμασα για ύπνο και τώρα τη θηλάζω και σας διαβάζω.

Εμείς επιτάφιο στο σλινγκ και ανάσταση η μπεμπού κοιμισμένη στο κρεβατάκι της και τα δυό μας μπαλκονάτο με οπτική επαφή την Μονεμβασιά και ηχητική την τηλεόραση :P

Καλέ εκεί που την είχα καθαρή καθαρή έτοιμη για ύπνο ξαναχέ@@κε :shock::shock::shock: για τρίτη φορά σήμερα !!!!

Εκεί που τα έκανε μία φορά κάθε τρεις μέρες θα τα κάνει τώρα τρεις φορές την ημέρα ???

Πάω να την ξαναπλύνω........

Καλημερα!@!!!!! Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα!!! Ετοιμαζομαστε κι εμεις για επιστροφη...εστειλα τον αντρα μου με το αμαξι και εγω με τα παιδια φευγω αυριο με το αεροπλανο ..γιατι δεν παλευονται 800 χλμ!!! Τελικα εμεις ολες τις διακοπες ημασταν αρρωστοι αλλα ευτυχως ο μικρος το ξεπερασε χωρις αντιβιωση μονο με αερολιν!

Συναντηθηκαμε και με την Αλεκα για καφεδακι κι εχω να πω οτι δεν εχει καμμια σχεση με τις φωτογραφιες που εχει βαλει στο αλμπυμ με τιτλο ¨ τα χαλια μου¨!! και να τις βγαλει αμεσως!!!!!! :):) Ο μικρουλης της ειναι πολυ μακρυς και ομορφος και ο Αγγελακος σωστος κυριος...ο οποιος πρεπει να πω οτι εδειξε ιδιαιτερη αδυναμια στην κορη μου...μη σας πω πλεχτηκε ειδυλιο και μας χαρισε και το ρολοι του ΒΕΝ 10!!!!!!! Βεβαια δεν τα ειπαμε πολυ γιατι κι εμεις τρεχαμε να δουμε τα σογια αλλα δεν πειραζει την αλλη φορα ...να ρθει και το Ινακι!!!:):)

Πεθυμησα το σπιτακι μουκαι τη ρουτινα μας!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααα

ιιιιιι...μιλας εσυ μαρη??? Που τη γνωρισα απο μακρυα τη ρουφιανα τοσο ψηλη και ωραια....

Ο Αγγελακος μου παντως τρελαθηκε με την κορη της....του πηρε τα μυαλα του χαζουλη μου :)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...