Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααα!!

Πάει και το Πάσχα....

Εμείς σήμερα ετοιμαζόμαστε για βόλτα στον Κάλαμο.

Καλή επιστροφή όσες φύγατε,υπομονή με την κίνηση...

Α μόλις ζυγιστήκαμε,5.450,100 γραμ από την προηγούμενη βδομάδα!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου !

Περάσατε όμορφα ? και του χρόνου με το καλό να είμαστε γεροί και να τα κυνηγάμε τα μπεμπάκια μας.....Εμείς ήσυχα περάσαμε, ο Γιώργος όλη μέρα στο μαγαζί ,το μεσημεράκι την κοπάνισε για να φάμε και το απόγευμα πάλι πίσω μέχρι αργά το βράδυ.....

Άντε τώρα με το καλό να επιστρέψετε σιγά σιγά να πάρει ξανά μπροστά το καφέ μας γιατί με έφαγε η μοναξιά...δεν γινόταν να μένω κάστρο πολλή ώρα με το παιδί λόγω πολύ κόσμου και έτσι γυρνούσα γρήγορα πίσω, έπεσε και τελείως η ψυχολογία μου με τον Παναγιωτάκη.....όλη την ώρα αυτή τη μανούλα έχω στο μυαλό μου, που θα γυρνάει μέσα σε ένα άδειο σπίτι...άδεια κούνια....σκ@τ@.....ο Θεός να της δώσει δύναμη να αντέξει......

Ο μπαμπάς της Ελίνας πως να είναι άραγε ?

Χριστός Ανεστη, Χρόνια πολλα!!

καλημερουδια , εμενα κοιμουνται τα αγορια μου και ειπα να κανω λιγο περιποιηση προσωπου μασκες κρεμες και τετοια :) μετα βολτουλα στο βουνο :) φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Sofou μου από τη μια λέω ωραία να κάνεις δική σου δουλειά,από την άλλη είναι σκλαβιά,τέλος._

Ο μπαμπάς της Ελίνας έχει ακόμα ένα μικρό αιμάτωμα,του βρήκαν δωμάτιο σε μια κλινική και από αύριο ξεκινάει κάποιες εξετάσεις.Τον έχουν σε καταστολή.

angie μου μπράβο!Πολύ σε χαίρομαι που βρήκες χρόνο για μάσκες κλπ,εγώ χτες όλη τη μέρα στο πόδι και την ώρα που μπήκα να κάνω ένα ντους η μπέμπα τρελάθηκε στο κλάμα και την κρατούσε ο άντρας μου μέσα στο μπάνιο,της μιλούσα και ησύχασε.

oCxsp2.png

α πλεον είπα οτι που λεει ο λογος ενα μικρο υπνακο να παιρνει ο μικρουλης και θα τον εκμεταλλευομαι οσο μπορω!! ποτε κρεμα στην μουρη, ποτε στα οπισθοα που εχει φτιαξει βασιλειο η κυταριτιδα ... αυτο ειναι ενα θεμα παντως, ερχεται και καλοκαιρακι και με βλεπω να κανω μπανιο με κελεμπια !! (ετσι γραφεται η κελεμπια? δεν το εχω ξαναγραψει ποτε :)

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες τις οικογενειες!!!

Εμεις γυρισαμε χθες το βραδυ, περασαμε ομορφα, ο μικρος γενικα βγηκε απο το προγραμμα του και ηταν ολο γκρινια και γω ψιλοκουραστηκα με το μωρο αλλα τουλαχστον αλλαξαμε αερα και απολαυσαμε λιγο φυση!!! Σας αφησα στην 335 και σας βρηκα στην 352 σελιδα:shock:!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περασατε ομορφα το πρωτο Πασχα με τα μπεμπονια μας!!!Παω να σας διαβάσω και επανέρχομαι!!!

Καλημερα!@!!!!! Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα!!! Ετοιμαζομαστε κι εμεις για επιστροφη...εστειλα τον αντρα μου με το αμαξι και εγω με τα παιδια φευγω αυριο με το αεροπλανο ..γιατι δεν παλευονται 800 χλμ!!! Τελικα εμεις ολες τις διακοπες ημασταν αρρωστοι αλλα ευτυχως ο μικρος το ξεπερασε χωρις αντιβιωση μονο με αερολιν!

Συναντηθηκαμε και με την Αλεκα για καφεδακι κι εχω να πω οτι δεν εχει καμμια σχεση με τις φωτογραφιες που εχει βαλει στο αλμπυμ με τιτλο ¨ τα χαλια μου¨!! και να τις βγαλει αμεσως!!!!!! :):) Ο μικρουλης της ειναι πολυ μακρυς και ομορφος και ο Αγγελακος σωστος κυριος...ο οποιος πρεπει να πω οτι εδειξε ιδιαιτερη αδυναμια στην κορη μου...μη σας πω πλεχτηκε ειδυλιο και μας χαρισε και το ρολοι του ΒΕΝ 10!!!!!!! Βεβαια δεν τα ειπαμε πολυ γιατι κι εμεις τρεχαμε να δουμε τα σογια αλλα δεν πειραζει την αλλη φορα ...να ρθει και το Ινακι!!!:):)

Πεθυμησα το σπιτακι μουκαι τη ρουτινα μας!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

αλησπερα κοριτσια χριστος ανεστη και του χρονου με υγεια..μεις ειμαστε οικογενειακως με βηχα πονολαιμο και μυξες..χαλια μαυρα...ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα εχει περισσεψει αρνι απο χτες θα κανω και ενα κριθαρακ στο φουρνο και θα φαμε..παω να βαλω κανενα πληντυριο γιατι θα μας πνιξουν τα ρουχα σε λιγο...6μαζευτηκανε...εφυγαααααααααααα φιλακια..

:-D

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μένα!! Χριστος Ανέστη σε όλες!

Πριν λιγο γυρισαμε, η κόρη και ο αντρας κοιμούνται. Καλα περασαμε, μια μικρη γκρινια παραπανω την είχαμε σημερα, λογικο αφου της αλλαξαμε εντελως το προγραμμα! Βρε κοριτσια δεν φευγουν οι ατιμες οι μυξες, ακομα μπουκωμενη ειναι η μικρη και το βραδυ ξυπναει το κακομοιρο γιατι δεν μπορει να αναπνεύσει..σκέφτομαι να παρω το ηλεκτρικό μυξορουφιχτιρι, maliv μου θυμιζεις πως θα το ζητησω;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...