Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιασεμί μου καλημέρα.

Η Ελινίτσα για ακόμη μία φορά ''ζωγράφισε''!

Κι εμείς μία από τα ίδια εχθές, εκκλησία,επιτάφιος,σλινγκ ;),καταευχαριστήθηκα αλλά και πολλή συγκίνηση με την μπεμπούλα μου αγκαλιά.....άστα....

Στα αυγά μας τώρα....είναι υπέροχα αλλά μόνο κόκκινα δεν τα λές.

Ξεκίνησα να κάνω αυτό http://www.paidorama.com/Seasonal/Easter/%CE%94%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AC-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CF%86%CF%8D%CF%83%CE%B7.html αλλά τα αυγά μου ήταν τα σκούρα και δεν κοκκίνιζαν με τίποτα....

πιάνω λοιπόν και ρίχνω μέσα φλούδια από κρεμμύδια http://www.babyspace.gr/Article/eco-colour-eggs/401-1480.html αφήνω τα αυγά μέσα καμιά ώρα,(χωρίς βέβαια να βράζουν) και όταν τα έβγαλα είχαν πάρει ένα υπέροχο χρώμα καφετί (κάτι μεταξύ πατάτας και πέτρας :-P:-P)είπαμε κόκκινα δεν τα λες, αλλά εμένα μου άρεσαν πάααρα πολύ !

Του χρόνου με το καλό θα κάνουμε τα κόκκινα ;)

Κορίτσια καλή σας μέρα!!!

Τι κάνετε?

Εμείς σήμερα πήγαμε βόλτα στο ΙΚΕΑ και πήραμε κάτι επιπλάκια για τη βεράντα,αυτό το σετ που διαφημίζει με 117 ευρώ,τώρα το συναρμολογεί ο σύζυγος να δούμε πώς θα ταιριάξει,ώστε αύριο να φάμε έξω,βαρέθηκα πια μέσα μέσα...

Τώρα φτιάχνω μαγειρίτσα,αλλά νομίζω ότι θα αποτύχει,κάτι δε μου κολλάει σε σχέση με τις μαγειρίτσες που έχω φάει μέχρι τώρα:τα κομμάτια της συκωταριάς είναι πιο μεγάλα?,δεν τα άφησα να ζεματιστούν πολύ????Η συνέχεια θα δείξει...

Έβαλα τις μπριζόλες να μαριναριστούν σε μπύρα και μουστάρδα,έχω ετοιμάσει τα περισσότερα υλικά για τα αυριανά φαγητά.

Annia μου,την 25η έκανα κολοκυθοκεφτέδες,ήταν πεντανόστιμοι και πολύ εύκολοι,αλλά δε νομίζω νηστίσιμοι.Η συνταγή έλεγε να βγει αραιός χυλός αλλά δεν τηγανίζονταν με τίποτα,κι έτσι το στούμπωσα στο αλεύρι και έγιναν τέλειοι!!

oCxsp2.png

ντορακι εγω τα εκανα αλλιως με αυτη την συνταγη

1 κιλό κολοκυθάκια

φρυγανιά τριμμένη (όσο πάρει)

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3/4 φλυτζανιού κεφαλοτύρι τριμμένο

1 αυγό

αλάτι, πιπέρι, μπόλικο δυόσμο

δεν εβαλα ομως αυγο..και μετα δυαλυονται καπως στο τηγανισμα αλλα τα επλασα λιγο πιο χοντρα και ειναι οκ τωρα...πολυ με εριξε αυτο με τον παναγιωτακη κριμα ρε γμτ..

:-D

Διαφημίσεις

Καλη Ανασταση κορίτσια και απο μενα!! να χαιρομαστε τα αγγελουδια μας !!

ειμαι με μπανταρισμενο χερι - τενοντιτιδα ! καλο ε ? :) ευτυχως μεχρι και δευτερα θ ειναι αντρας εδω οποτε θα με ξεκουρασει λιγο στα σηκωματα του μικρου.

ετοιμες για το σουβλισμα αυριο:) αντε να μαστε καλα και του χρονου με τα μπεμπονια μας που θα τρεχουν πανω κατω ολο χαρα και ενθουσιασμο!

χριστος ανεστη κοριτσιαααααααααααα (χααααα σας προλαβα γιατι εμεις εδω δε πηγαμε για ανασταση και μαγειριτσα (την εφερε νωριτερα η πεθερα μου)......να ειστε καλα εσεις και τα μπεμπονια και οι οικογενειες σας με υγεια και ευτυχια......αντε και καλο σουβλισμα αυριο!!!!!!!!!!

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

χρονια πολλα κοριτσακια μου, καλο πασχα να εχουμε και ο Θεουλης να δωσει δυναμη στις μανουλες που τη χρειαζονται παραπανω...

Ετοιμαζω τα μκρουλια μου και τα παω για ψησιμο...όχι τα μικρουλια μου....

Καλα να περασετε,.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,καλό πάσχα να έχετε όλες!

annia μου σου πέτυχαν οι κολοκυθοκεφτέδες?

Τελικά εμένα η μαγειρίτσα καλή έγινε.

Τώρα έχω βάλει τις μπριζόλες στο φούρνο,όλα τα άλλα έτοιμα από χτες!

oCxsp2.png

καλησπερα κοριτσια χριστος ανεστη κι του χρονου με υγεια..εμεις μολις ανεβηκαμε ημασταν κατω ψησαμε αρνακι κ κοκορετσι φαγαμε του σκασμου κ ηρθαμε για νανι..ντορακι οι κολοκυθοκεφτεδες γινανε αναρπαστοι..

:-D

καλημερα Μαρινακι...χρονια πολλα, να χαιρομαστε τα παιδακια μας. Εμεις ειμαστε Καλαματα....μαζευω το σπιτι για να ανεβαινουμε σιγα σιγα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...