Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τσα και εγω εδω σας διαβαζω, ταιζω και παρολο που εχω μια πικρα παλι (θα σας πω αλλη στιγμη για αυτο) εχω ξεκαρδιστει ρε κοριτσια να εισαστε παντα καλα, ειλικρινα εχετε τοσο χιουμορ και ετσι οπως τα γραφετε ειναι φαρμακο για καποιον που ειναι λιγο νταουν :) δεν ξερω και εγω τι θα εκανα χωρις την παρεα σας ....

Εμείς πήγαμε άλλη μια βολτούλα στην Ταξιαρχών,η μπέμπα ήταν πολύ ήσυχη και τώρα μάζεψα το σπίτι και θα χαλαρώσουμε.

Κράτησα και τις δυο συνταγές για τα τσουρέκια,ελπίζω να καταφέρω να τις δοκιμάσω.Εκεί που λέτε αλεύρι,αρκεί το κλασικό μπλε ή πρέπει να πάρω άλλο?

Πες τα ρε Μαρίνα,κι εγώ κάτι τέτοια σκεφτόμουν...

κοτάω,κότερο (πάμε μια βόλτα?),κότινος,κοτορνίθι!!!

Καληνύχτα!!!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αυριο λεω να φτιαξω κολολοκυθοκεφτεδες,ειδες μαρινακι απο κο χιχι..εχει φτιαξει ποτε καμια σας??για πειτε ειναι ωραιοι??

εχω φτιαξει ειναι πολυ ωραιοι εσυ ξερεις να φτιαχνεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καμια σπιτικη συνταγη για να γινει το μαλλι μου ζωντανο μαλακο και λαμπερο οπως αυτο που εχουν οι κοπελιες στις διαφημίσεις εχετε;;; :-D

ελα εχω και απο αυτο και πολυ ευκολο σε νωπο μαλλι ή στεγνο αλλα καθαρο ελαιολαδο το αφηνεις 2-3 ωρες με πετσετα, μετα χωρις να ξεβγαλεις βαζεις σαμπουαν τα λουζεις πολυ καλα ξεβγαζεις και ξαναλουζεις πολυ πολυ καλα και ετοιμη για τον φακο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλη ανασταση κοριτσακια μου σε όλες...να χαιρομαστε τα παιδακια μας και να περασουμε σουπερ!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα κοριτσάκια !!!

Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία, να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας, καλή όρεξη με την μαγειρίτσα το βράδυ και καλά ψησίματα σε όσες σουβλίσουν αύριο !!!!!!!!!

Αλεκάκι μας, χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τον Νικολάκη σου, να περάσετε τέλεια στη Καλαμάτα,ξεκουράσου όσο πιο πολύ μπορείς,το έχεις ανάγκη μετά από τόσο τρέξιμο που ρίχνεις κάθε μέρα, (μην κάνεις τίποτα, άσε τους άλλους να τα κάνουν όλα) και πού'σαι αύριο φάε και μία πετσούλα και για μένα που δε σουβλίζουμε...μη σου πω και δύο !!!!

Πολλά φιλιά κοριτσάκι....

Yasemi mou no stress gia to bibero. Paleua ki egw ton mikro kai telika otan peinase to phre mia xara apo ton baba tou. Avrio 8a paw kommwthrio kai 8a tous afhsw pali gala na doume ti 8a ginei!

Sas filw!

αυτο ελπιζω και εγω....τη μανα μου σκεφτομαι που θα πελαγωσει...(λες και δεν εχει μεγαλωσει 3 παιδια αλλα ειπαμε στο εγγονι ειναι αλλιως χαχαχα)

εμεις παντως σε περιπτωση αναγκης τα καταφερνουμε με κουταλακι (αρκει να αρχιζουμε το ταισμα ΠΡΙΝ πεινασει πολυ) αλλα βρηκα και αυτο http://www.mummazone.com/medelaPro23.htm

καλα θα ητανε με το κουταλακι αλλα θα εχει και την μεγαλη οποτε καταλαβαινεις δε θα εχει τον απαραιτητο χρονολ...θα κανω υπομονη μεχρι νααρχισει φρουτοκρεμα.....και μετα εξαφανιζολ μπιμπερο για παντα....ωραιο φαινεται αυτο που βρηκες αλλα δε καταλαβαινω τι πιπιλα εχει.....

εμενα η δικη μου κανει σαν κουρδιστο πανω στην αλλαξιερα:P:p.αλλα οταν την εχω τελειως γυμνη ψιλοφοβαται και γραπωνεται απο το χερι μου και οταν την βαζω στο μπανακι ειναι τελειως ανεκφραστη.ουτε γελαει ουτε κλαιει,πρεπει να ψιλοφοβαται αλλα δεν το δειχνει για να δειξει χαρακτηρα:-P.

yasemi ο βασιλοπουλος εχει τις libero -40%,αντε πηγαινε να κανεις στοκ και εσυ:D!

ευχαριστω ευχαριστω αλλα παιρνω πια απο τα ντια ...εμεινα καταευχαριστημενη με τις πανες τους (φαντασου προχτες που κοιμηθηκε χερι ενα εντεκαωρο (ναι 11ωρο και καθομουνα απο πανω της και λεω κατι εχει το παιδι μου ...11 ωες χωρις φαγητο) καμια διαρροη...και στα κακα επισης τα ιδια...

Γεια σας και από μένα κοριτσάκια μου.

Εχθές έτρεχα όλη μέρα, δεν έκατσα λεπτό. Έβαψα αυγά όπως και η Γιασεμούλα μας με παντζάρια και φλούδες από κρεμμύδια και ξαναέκανα άλλη μία δόση τσουρέκια γιατί η πρώτη παρτίδα εξαφανίστηκε, ήταν πεντανόστιμα!

Γιασεμή πολλή μεγάλη ατακαδόρισσα η Ελενίτσα, φτου φτου !

Σε όλες που φύγατε καλό Πάσχα και καλή ανάσταση !!!

σοφια...για πες μου κατι....σου βγηκανε κοκκινα εσενα??εστω μπορντο???ποση ωρα τα αφησες μεσα...εμενα δυστυχως απλα σκουρυνανε λιγο...κατι θα εκανα λαθος το κερατο μου.....

λοιπον εχω να σας πω οτι τα τσουρεκια ειναι πανευκολα απλως θελει πολυ ωρα φουσκωμα αλλα δεν ασχολεισαι μαζι τους οπως με τα κουλουρια μου βγηκαν σουπερ κοριτσια.Τα αβγα εγιναν λιγο χαλια και οχι τιποτα αλλο μου εφυγε η ψυχη να τα φτιαξω 2 καρτελες και τα εκανα ενα ενα με το καλσον και το φυλο

Μηπως υπαρχει κανενα χαπακι να το παρω να ηρεμησω λιγο δεν ξερω τι εχω παθει σαν να εχω βαλει στοιχημα με καποιον οτι μπορω να μου βγαλω το λαδι

η σουπερ μαρινααααααααα....εσενα σου ταιριαζει αυτο που ακουγαμε προχτες της αρβανιτακης...το βαλαμε φωτια στα φρενα....πολυ γκαζωσες θα ξεμεινεις απο βενζινη στο τελος και θα καει η φλατζα...κουλαρησεεεεεεεε....

καλη ανασταση σε ολες....εγω σημερα ξεκουραση...μαγειρευει η πεθερα για μεσημερι και για βραδυ και για αυριο ....μια χαρα....θα ψιλομαζεψω μονο...

χτες στον επιταφιο ριξαμε το γελιο της αρκουδας....η μικρη στο σλινγκ ξεραθηκε η μεγαλη στους ωμους του μπαμπα μεχρι να βγει ο επιταφιος αντε ποτε θα ερθει το κρεββατι του χριστουλη,,,αντε πολυ τραγουδανε οι παπαδες....μετα σκασανε κατι δυναμιτακια (36_1_28.gif) και αρχισε και φωναζει μη κανετε φασαρια θα σας βαλω τιμωρια ακουτε???γελιο οι τριγυρω....εγω η βλαμμενη της ελεγα ολο σουτ και σουτ ησυχια...μεχρι που γυρναει μια κυρια και λεει ασε το παιδι ....εδω οι αλλες κουτσουμπολευουνε και μιλανε αντι να ακουνε λειτουργια το παιδι μας ενοχλει???αστο καλε....(και ειχει δικιο ...)ειχα χρονια να παω στη περιφορα....μια οι εγκυμοσυνες μια απο εδω μια απο εκει πανω απο 5 χρονια....και μου εκανε εντυπωση οτι ειχε πολυ νεαροκοσμο νεολαια χωρια γονεις (δηλ πηγανε οικειοθελως )....και για αλλη μια φορα ευχαριστουσα που αγορασα αυτο το ερμο το σλινγκ....εβλεπα τους αλλους να παιδευοτναι με τα καροτσια απαπαπαπ....

αντε χρονια πολλα και καλαααααααααααα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...