Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα κοριτσάκια μου.

Εχθές έτρεχα όλη μέρα, δεν έκατσα λεπτό. Έβαψα αυγά όπως και η Γιασεμούλα μας με παντζάρια και φλούδες από κρεμμύδια και ξαναέκανα άλλη μία δόση τσουρέκια γιατί η πρώτη παρτίδα εξαφανίστηκε, ήταν πεντανόστιμα!

Doraki όποτε θελήσεις να σου δώσω τη συνταγή, εγγυημένη και πανεύκολη.

Φαμούλα μου καλό σας ταξίδι,καλά να περάσετε, ξέχασα να σου ευχηθώ εχθές για την επέτειο, να ζήσετε κοριτσάκι μου πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και σήμερα να χαίρεστε το μωρουδάκι σας που γίνεται 4 μηνών !!!

Ινάκι μου καλό ταξίδι και σε σας αύριο και πολλές βολτούλες στον ήλιο (για τη βιταμίνη D ;))

Άννια μου να χαίρεσαι κι εσύ το αγοράκι σου που γίνεται 3 μηνών (το μικρούλι της παρέας μας!)

Εβιτάκι πώς περνάτε το Πάσχα εκεί στα ξένα ?

Γιασεμή πολλή μεγάλη ατακαδόρισσα η Ελενίτσα, φτου φτου !

Σε όλες που φύγατε καλό Πάσχα και καλή ανάσταση !!!

αχ κοριτσακια αρχιζουν και με πιανουν τα κατω μου ειναι και η μερα τετοια μιλησα και πριν με την γιαγια μου και μου ειπε τα δικα της για τον θειο μου που σκοτοθηκε κλεινει 2χρονια 22του μηνος και με επιασε ενα σφυξιμο...ακομα δεν το εχω συνηδητοποιησει

:-D

λοιπον εχω να σας πω οτι τα τσουρεκια ειναι πανευκολα απλως θελει πολυ ωρα φουσκωμα αλλα δεν ασχολεισαι μαζι τους οπως με τα κουλουρια μου βγηκαν σουπερ κοριτσια.Τα αβγα εγιναν λιγο χαλια και οχι τιποτα αλλο μου εφυγε η ψυχη να τα φτιαξω 2 καρτελες και τα εκανα ενα ενα με το καλσον και το φυλο

Μηπως υπαρχει κανενα χαπακι να το παρω να ηρεμησω λιγο δεν ξερω τι εχω παθει σαν να εχω βαλει στοιχημα με καποιον οτι μπορω να μου βγαλω το λαδι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kati eida gia eukolh tsourekosuntagh! Gia peite vre koritsia!

Sofou mou, prospa8oume na eimaste konta sta e8ima klp. Palia ekklhsiazomastan kiolas gia na niwsoume alla fetos me duo pitsirikia 8a steilw antiproswpo mou fainetai :) Kuriakh tou Pasxa 8a fame me ta pe8erika kai 8a pame kai se kati filous pou exoun khpo kai apofasisan na souvlisoun. Provlepw polu gelio giati mallon 8a exoume kai skatokairo opote to erhmo to zwntano 8a ginei loutsa :) Eutuxws pou fetos epese Pasxa mazi me to Ka8oliko ki etsi yparxei mia genikh Pasxaliash..diaforetika mia pikra thn trwme..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

λοιπον εχω να σας πω οτι τα τσουρεκια ειναι πανευκολα απλως θελει πολυ ωρα φουσκωμα αλλα δεν ασχολεισαι μαζι τους οπως με τα κουλουρια μου βγηκαν σουπερ κοριτσια.Τα αβγα εγιναν λιγο χαλια και οχι τιποτα αλλο μου εφυγε η ψυχη να τα φτιαξω 2 καρτελες και τα εκανα ενα ενα με το καλσον και το φυλο

Μηπως υπαρχει κανενα χαπακι να το παρω να ηρεμησω λιγο δεν ξερω τι εχω παθει σαν να εχω βαλει στοιχημα με καποιον οτι μπορω να μου βγαλω το λαδι

Super Marina! Xalarwse mari, ola ta exeis kanei pia!

ρε σεις ξερετε τι θυμηθηκα τωρα?Το καλοκαιρι ειχαμε λουτσα και σκαει μια ηλιθια με ενα στινγκ μαγιο σαν να ηταν στη Μυκονο (κορμαρα πρεπει να πω)την βλεπει ο μεγαλος και εκει εκανες οντως ματι μολις την βλεπει απο πισω φωναζει:μαμααααααα κοιτα ε φοαει βακι φαινεται ο ωλος της γελαγαν ολοι με τη ζαβη που ηρθε μες στα παιδακι με τον ωλο εξω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kati eida gia eukolh tsourekosuntagh! Gia peite vre koritsia!

Sofou mou, prospa8oume na eimaste konta sta e8ima klp. Palia ekklhsiazomastan kiolas gia na niwsoume alla fetos me duo pitsirikia 8a steilw antiproswpo mou fainetai :) Kuriakh tou Pasxa 8a fame me ta pe8erika kai 8a pame kai se kati filous pou exoun khpo kai apofasisan na souvlisoun. Provlepw polu gelio giati mallon 8a exoume kai skatokairo opote to erhmo to zwntano 8a ginei loutsa :) Eutuxws pou fetos epese Pasxa mazi me to Ka8oliko ki etsi yparxei mia genikh Pasxaliash..diaforetika mia pikra thn trwme..

θες να σου τη δωσω? δεν ειναι τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ κοριτσακια αρχιζουν και με πιανουν τα κατω μου ειναι και η μερα τετοια μιλησα και πριν με την γιαγια μου και μου ειπε τα δικα της για τον θειο μου που σκοτοθηκε κλεινει 2χρονια 22του μηνος και με επιασε ενα σφυξιμο...ακομα δεν το εχω συνηδητοποιησει

Ki emas se liges meres kleinei enas xronos pou pe8ane h 8eia mou apo karkino..Kouragia annia mou..

Διαφημίσεις

Super Marina! Xalarwse mari, ola ta exeis kanei pia!

ναι ρε συ τι εχω παθει θελω να αποδειξω πουθενα οτι ειμαι δουλα και κυρα?Παντως προς το παρον μονο δουλα ειμαι γιατι η κυρα εχει ξεκατινιαστει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ki emas se liges meres kleinei enas xronos pou pe8ane h 8eia mou apo karkino..Kouragia annia mou..

σε ευχαριστω εβιτα εμας ηταν ξαφνικο και ηταν κ νεος ρε γαμωτο..:(:(απο τοτε που εγινε αυτο πλεον εχω αναθεωρησει σε πολλα...

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...