Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

περυσι Μ.Πεμπτη ειχα μαθει οτι ειμαι εγκυος 8 μερες μετα τη συλληψη γιατι δεν μπορουσα να περιμενω καθυστερηση και τετοια

:-P

γεια σου Μαρινακι!!! εγω το μαθα Μ.τεταρτη με μια μερα καθυστερηση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhmera koukles!

Vrhka tns persinh mou thn atzenta kai 16/4 eixa kanei to test kai eixe vgei 8etiko! Ax apisteuto den einai..Kai twra exw ton zouzounako mou aggalitsa.

Omorfh mera xhmerwse edw kai ir8e kai h ka8aristria na kanei mia ta xontra xontra :)

Yasemi mou no stress gia to bibero. Paleua ki egw ton mikro kai telika otan peinase to phre mia xara apo ton baba tou. Avrio 8a paw kommwthrio kai 8a tous afhsw pali gala na doume ti 8a ginei!

Sas filw!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Κορίτσια γεια σας!!

Είστε καλά?

Εμείς σήμερα πήγαμε μια βολτίτσα στο mall και όλα πήγαιναν καλά,έκατσα να τη θηλάσω απέναντι από το Νάκα με τα μουσικά όργανα και έρχονται 3 18χρονα και κάθονται πίσω μου να πάρουν μάτι και μόλις το καταλαβαίνω μαζεύομαι και λένε "όχι ρε,πάνω στην ώρα....".Τα πήρα πάααααρα πολύ,κρανιώθηκα,ο άντρας μου μού λέει μείνε ήσυχη και μόνο γύρισα και τα είπα καθυστερημένα και φύγαμε...

Τώρα φάγαμε ντοματοσουπίτσα και θα δούμε ταινία,αλλά δεν ξέρω ποια είναι!

yasemi η μπέμπα μου όταν τη γδύνω αρχίζει και τεντώνει πόδια,χέρια ό,τι μπορεί και παιδεύομαι λίγο μέχρι να της αλλάξω πάνα αλλά τελικά τα καταφέρνω!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας γεια σας!

πολυ εκνευριζομαι που δεν μου ερχονται καποιες φορες οι ειδοποιησεις του φορουμ και μπαινω μετα και βρισκω κατεβατα:mad::-x!

εμενα η δικη μου κανει σαν κουρδιστο πανω στην αλλαξιερα:P:p.αλλα οταν την εχω τελειως γυμνη ψιλοφοβαται και γραπωνεται απο το χερι μου και οταν την βαζω στο μπανακι ειναι τελειως ανεκφραστη.ουτε γελαει ουτε κλαιει,πρεπει να ψιλοφοβαται αλλα δεν το δειχνει για να δειξει χαρακτηρα:-P.

καλα doraki τι ηλιθια παιδια!!!!!ακου εκει να παρουν ματι!τα λιγουρια!

yasemi ο βασιλοπουλος εχει τις libero -40%,αντε πηγαινε να κανεις στοκ και εσυ:D!

λοιπον εχω καποια κουπονια που δεν θελω.ειναι

-1,00 ευρω για προδερμ ενυδατικη κρεμα.

-1,00 ευρω για κρεμα συγκαματος

-1,00 ευρω για προδερμ σαμπουαν+αφρολουτρο (ισχυει και το natural care της προδερμ)

οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει διευθυνση!

Επεξεργάστηκαν by sofaki1978

Τι να τους έλεγα μωρέ?Ήταν και ο άντρας μου,δεν ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση,αλλιώς θα είχε γίνει χαμός...Τα πήρα πολύ εκείνη την ώρα,μα σε τόσο μεγάλο εμπορικό να μην υπάρχει ένας χώρος για αυτό το σκοπό???

Γεια σου ρε Μαρίνα!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια,τι κανετε??ελπιζω να ειστε ολες καλα μαζι με τα μωρακια σας..εγω χτες τελειωσα την γενικη εβαψα αυγα εφτιαξα και κουλουρακια τσουρεκακια..τα μικρα συνεχιζουν με το μπουκωμα και απο χτες κολλησε κ ο αντρας μου μια χαρα...ντορακι τι να πω ειναι πολυ ζ@α μερικοι...α σημερα εχουμε μηνογενεθλια..!!

:-D

annia εσυ που παιρνεις παμπερς βρηκα στο e-bay τις 328 πανες νουμερο 4 93 ευρω.δεν ξερω ποσο εχουν εδω αλλα ειπα να στο πω γιατι εγω ειμαι εδω για να χαλατε λεφτα:D:D:D!

ΘΕΛΩ ΤΟ JUMPEROO!!!!!!!!!!!!το βρηκε-πηρε καμια σας?????

Amuala mwre..

Emena se kati tetoia tous agriokoitaei o Markos, den masame :) Twra sto deutero vevaia giati thn prwth fora hmastan pio semnoi oikogeneiakws.

Ti krima na mhn exoun ena xwro gia tis mamades re paidi mou. Allh fora phgaine mesa se kana mothercare h H&M sta paidika. Autoi sunh8ws exoun kapoio xwro h allakthrio gia mwrakia opote boreis na katseis ekei.

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...