Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμείς μαλλον αυριο θα φυγουμε τελικα... ο συζυγος πηγε για καφε! και με εφερε προ τετελεσμενου... και πολύ τα πηρα!!!!!! μου λεει "θα ερθει ο Παρης" καλώς να ορίσει!!! και όταν ηρθε ο φιλος μας, πηρε εναν αλλο φιλο τηλ και του ειπε οτι θα πηγαιναν για καφε και να ερχοταν κι αυτος. πάλι καλά που το ακουσα δηλαδη!!! ας γυρισει και θα τα πουμε!!! πως θα του φαινοταν αν του ελεγα "αχ, ηρθε η φίλη μου! πάω για εναν καφε και επιστρεφω!!!" και εφυγε στις 18:30. να δω τι ωρα θα γυρισει! και, φυσικα, δεν εχω σκοπό να κανω δρομο νυχτιατικα. οπότε, αναβάλλεται για αυριο η αναχωρηση...

και εγώ τα παιρνω όταν ενω εχουμε κανονίσει να μου το αλλάζει τελευταία στιγμη......αντρες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εβαλα φωτογραφίες από τα αυγουλάκια τα ζωγραφιστά!

καλέ, δεν εχει φωτο το αλμπουμ!!! ή είμαι τόσο γρηγορη που το ειδα πριν τις βαλεις!!!! :D:D:D

ερώτηση προς γυαλοφορούσες: τα μπεμπάκια σας σας κάνουν κι εσας χάλια τα γυαλια??? όλο μου τα τραβαει και τα πασαλειβει!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

εβαλα φωτογραφίες από τα αυγουλάκια τα ζωγραφιστά!

που ειναι;;;δεν βρηκα κατι

εμείς μαλλον αυριο θα φυγουμε τελικα... ο συζυγος πηγε για καφε! και με εφερε προ τετελεσμενου... και πολύ τα πηρα!!!!!! μου λεει "θα ερθει ο Παρης" καλώς να ορίσει!!! και όταν ηρθε ο φιλος μας, πηρε εναν αλλο φιλο τηλ και του ειπε οτι θα πηγαιναν για καφε και να ερχοταν κι αυτος. πάλι καλά που το ακουσα δηλαδη!!! ας γυρισει και θα τα πουμε!!! πως θα του φαινοταν αν του ελεγα "αχ, ηρθε η φίλη μου! πάω για εναν καφε και επιστρεφω!!!" και εφυγε στις 18:30. να δω τι ωρα θα γυρισει! και, φυσικα, δεν εχω σκοπό να κανω δρομο νυχτιατικα. οπότε, αναβάλλεται για αυριο η αναχωρηση...

εγω γιαυτο του λεω να αποφασισει εκεινος ποτε θα φυγουμε

Διαφημίσεις

ευχαριστώ inaki για την επιβεβαίωση!!! θα τον πλακωσω, λοιπόν!!!!

ο μικρος εχει τα χερια του γλυμμενα κλασικα (ολο στο στομα τα εχει κι εγω του τα βγαζω) και χαϊδευει τα γυαλια μου και τα τραβαει και μου τα βγαζει και παει να τα βαλει στο στομα!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

έκτακτο ανακοινωθέν!!! ο αγκαλίτσας μου εχέστη μετά από 12 μέρες!!!! χωρίς ζόρια, χωρίς τίποτα, ούτε τον πήρα χαμπάρι! η οσμή τον πρόδωσε... χιχιχι!!!! και ούτε το φανελάκι μας λερώσαμε!!! μπορεί να ακολουθήσει και 2ος γύρος, ποιός ξέρει... :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Από χθες η μπεμπούλα μας πιάνει την πιπίλα της και την βγάζει από το στόμα και μετά την ξαναβάζει !!!!!!!!

Το κάνει συνέχεια , εγώ καμαρώνω το παιδάκι μας που μεγαλώνει και ο Γιώργος αναφωνεί : '' το κλαράκι μας προβιβάσθηκε σε Κλάραμπελ ''

:!::!::!::!:

έκτακτο ανακοινωθέν!!! ο αγκαλίτσας μου εχέστη μετά από 12 μέρες!!!! χωρίς ζόρια, χωρίς τίποτα, ούτε τον πήρα χαμπάρι! η οσμή τον πρόδωσε... χιχιχι!!!! και ούτε το φανελάκι μας λερώσαμε!!! μπορεί να ακολουθήσει και 2ος γύρος, ποιός ξέρει... :)

:-P:-P:-P:-P:-P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλέ, δεν εχει φωτο το αλμπουμ!!! ή είμαι τόσο γρηγορη που το ειδα πριν τις βαλεις!!!! :D:D:D

ερώτηση προς γυαλοφορούσες: τα μπεμπάκια σας σας κάνουν κι εσας χάλια τα γυαλια??? όλο μου τα τραβαει και τα πασαλειβει!!!!

καλέ βαλ'τε τα γυαλια σας να τα δείτε :D

πως να τις δειτε αφού κολλησε η συνδεση κ δεν ανεβηκαν κ δεν πήγα να γω αν ανεβηκαν χαχαχα :oops::D

ca_te_rinaki είδα ότι κι εγώ έχω μια συνταγή της για τσουρέκι,δε θυμάμαι αν είναι η ίδια,μπορεί να φτιάξω την άλλη βδομάδα,ας φάμε πρώτα τα κουλουράκια και μετά!!!

melsas εμένα τα γυαλιά δε μου τα πειράζει καθόλου,μόνο όταν είμαστε ξαπλωμένες μου πιάνει όοοοολο το πρόσωπο,θα μου βγάλει κανα μάτι στο τέλος...

Συγχαρητήρια και για το χ3σιμο!!!!

Εμείς βγήκαμε πιο νωρίς,πήρα ένα προφιτερόλ για τις 100 μέρες της μπέμπας και το τσακίσαμε,πήρα λουλουδάκια για το σπίτι και τα στόλισα,έπλυνα τα μαρούλια για τη μαγειρίτσα και τα τακτοποίησα...κ ουφ,τώρα χαλαρώνουμε...Πότε πήγε 10 παρά,ούτε που το κατάλαβα σήμερα....

Καλά να περάσετε όπου κι αν πάτε,εγώ εδώ θα είμαι,θα φυλάω το τόπικ μη την κοπανήσει κι αυτό!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Na'mai ki egw!

O suzugos kollhse sth douleia ki emena mou vghke h psuxh na tous plunw kai na tous koimhsou kai tous 2. O megalos molis vriskei keno exousias to glentaei kai ka8e fora pou eklaige o mikros, katevaine gia na dei ti trexei! "Dwse tou sth8os mama" mou elege ka8e fora pou me petuxaine na trexw! Ax ta atimoulia mou..

As koimh8oun twra mpas kai prolavw kai mazepsw tipota!

Kalo taxidi kai kala na perasete oses feugete :) Egw 8a eimai efw gurw mazi me to doraki mallon!

smooots smooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

hello τι κανετε κοριτσακια?Δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω μπαινω λεω τον πονο μου και εφυγα.λοιπον τελειωσα την γενικη μου το σπιτακι μου εγινε τελειο εφτιαξα τα κουλουρια μου τα τσουρεκια μου και σημερα εβαψα και τα αβγα μου ανεβασα καιτον μπαμπα πεντελη και τελος.Αυριο παμε για ψωνια και τελειωσαμε ελπιζω μετα να εχω χρονο και για εσας γιατι πολυ μου λειψατε ατιμουλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα εγω ειμαι το νυχτοπουλι εδω μεσα...ποτε δε θα σας πετυχαινω απο εδω και περα μου φαινεται....λοιπον εν ταχει....καλως ηρθες πρεβεζανα συντοπιτιτσα μας ελειψες και εμας.....φαμ χρονια πολλα.....(και καπου αλλου επρεπε να ευχηθω και δε θυμαμαι που συγνωμη)

συγχαρητηρια για το εκτακτο ανακοινωθεν εσπασε το ρεκορ της δικιας μου (10 μερες χαχαχαχα)...τωρα την εχει πιασει και κανει εδω και 3-4 μερες καθε μερα απο 2-3 φορες.....εκει που καναμε οικονοιμια στις πανες δε τις προλαβαινω τωρα....

λοιπον ουτε εμεις δε θα φυγουμε...εδω πισω να κραταμε το οχυρο...

εγω σημερα ξυπνησα με τρελα νευρα...δε μιλαγα σε ανρθωπο ομως....εκανα κεϊκ,εβαψα αυγα (θα σας πω παρακατω πως τα εκανα θα γελατα),μαγειρεψα,καθαρισα,ξεραθηκα παλι το μεσημερι (ολες οι γυναικες της οικογενειας δηλ) για δυο ωρες.....ουφ...αλλη μια μερα περασε.....

αυγα=εβρασα πατζαρια και κρατησα το ζουμι η εξυπνη....εριξα και ξυδι τα εχωσα μεσα και λεω ωραια η φυτικη βαφη...τα αφησα κανα δυωρο...αλλα ισα ισα που γινανε λιγο μωβε....ΧΑΧΑΧΑΑΧ,,τα περιελαβε η μεγαλη τα εκανε με τις νερομπογιες και τα αυτοκολλητα μουρλια.....παντως δε μου σπασανε γιατι ακουσα συμβουλη γιαγιας....τα εβαλα σε μια πετσετατυλιγμενα και μετα στη κατσαρολα και χαμηλη φωτα.....

αντζι κοπελα μου....εμενα την βγαζει στο καροτσι απο γεννησιμιου σχεδον....οπου παμε παω....και κανω οτι και η λουσι μιλαω,τραγουδαω και τα σχετικα...ρηλαξ τη φοβαμαι γιατι σηκωνεται,γυμναστηριο μονο οταν θα κατσωα και εγω στο καναπε γιατι καποιος θα πρεπει να τη προσεχει μη φυγει....οποτε καροτσι...(εχει αποσβεσει τα λεφτα του και στα δυο παιδια οχι για τις βολτες εξω αλλα μεσα στο σπιτι χχαχαχα)

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗΣ:...σημερα επειδη χτες εριξα ενα ματσακι με τη πεθερα μου που δεπαω να κοινωνησω το παιδι και κατι τετοια ,ηθελα να τη παω εκκλησια....δε πηγαμε γιατι μεχρι να συγχρονιστουμε το βγαλανε το σταυρο...αλλα ειδαμε στη τιβι την σκηνη αυτη και αρχισαμε το παραμαυθι...τι γιορταζουμε το πασχα,ο χριστουλης,οι κακοι που τον πιασανε,πουπεθανε και ξεπεθανε και κατι τετοια,,,με τα πολλα αφου πεταγε και ερωτησεις του στυλο και γιατι μαμα το καλο νικαει παντα το κακο (οπως καταλαβατε ειχαμε συζητηση επιπεδου και οχι αστεια ) και μπηκε και ο μπαμπας στο παιχνιδι γιατι με τα πολλα γιατι της ειχα σκασει στα γελια και κολλαγα....ρωταει το θεϊκο:γιατι μαμα κανουνε ολο αυτο το πανηγυρι λοιπον?????????μενουμε καγκελο .....(το επιασε το νοημα το παιδι μου λεω )....εγω η καλη νυφουλα παιρνω τη πεθερα μου και της το λεω....ετσι οχι να ξερει οτι το παιδι καταλαβαινει δεν ειναι χαζη...ακου πανηγυρι χαχαχαχα

ΝΕΑ ΜΙΚΡΗΣ: ρε πως εχει ταλιμπανιασει τουτο δω το μικρο....την εχω στο καροτσι σχεδον στην τελειως ορθια καθιστη θεση και αυτη σηκωνεται(εννοω τη πλατη της)καθεται για δευτερολεπτα και ξαναπεφτει και νευριαζει...της βαζω κατι αρκουδακια (οχι με χνουδι εννοειται) αφου βεβαια η μεγαλη μας εχει δωσει την αδεια και περιττο ναπω οτι σηκωνεται τα πιανει και ξανακαθεται πισω και τα τσακιζει...βγαζει μια φωνη χαρας και τα τσακιζει κυριολεκτικα....το τι κραυγη βγαζει και κακο....και αμα βαρεθει παναγιτσαμου ή θελει κατι που κραταμε απαπαππαπα το νευρο και τη φωνη που βγαζει απιστευτου...ουτε η μεγαλη ετσι καλιεεεεεεεεε...καλα τη πρωτη φορα που της εδωσε ο μπαμπας μπιμπερο (οχι εγω εννοειται ) με αντλημενο γαλα τον κοιταγε καλα καλα με υφος τι θες τωρα εσυ??τι αηδιες μου δινεις??εννοειται οτι δεν το επιασε....(τσαμπα 70 μλ λες και θα τα επινε εγω η ηλιθια λεω οτ παιδι θα πιασει)....τη δυετερη φορα κατι καταφερε να πιει με πολυ ηλιθιο τροπο βεβαια...εγλειφε τη πιπιλα λες καιθηλαζε...αντε αν δω τεταρτη πιανω δουλεια να δω τι θα κανουν η μανα μου και ο μπαμπας της....

εσας οταν τα ξεγυμνωνεται για αλλαγη πανας ή μπανιου τι κανουν??εμενα το ηλιθιο ξεκαρδιζετε....μη σας πω οτι απο τοτε που ανακαλυψε τα μαλλια μου τελος με ξεμαλιασε...επισης εχει βαλει στοχο τη μυτη μου....αχχχχχχχ μαζεψτεμε εγινα μανα κουκουβαγια....

δευτερομανες πως παλευετε τις τυψεις με το οτι δεν προλαβαινετε ποτε να ασχοληθειτε ποτε με τη μια ποτε με την αλλη???

οσο για τη γειτονισσα ...τετοια εχω και εγω απο κατω σας τα εχω ξαναπει...που ηρθε 8μιση το βραδυ να μας πει να κλεισουμε τη μουσικη που χορευε η μεγαλη και μας εβριζε και αλλα πολλα τεσπα μητα θυμαμαι βραδυατικα...εχω αποκτησει ψυχολογικο και προσπαθουσα να κυνηγω τη μεγαλη να μη κανει φασαρια (γιατι και η δικια μου παιζει ντραμς με τις κατσαρολες αλλα οχι ωρες κοινης ησυχιας) μεχρι που με εβρισε ο αντρας μου και ειχε δικιο....ωρες μη κοινης ησυχιας κανεις οτι θες...δε θα βγαλειςπορβληματικο το παιδι μας οπως τα δικα της....ουφ....

καληνυστα....(πολυλογια το ξερω|)και χρονια πολλα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

γεια σου βρε γιασεμουλα με την πολυλογία σου!!!

εμείς ξυπνησαμε, το μητσακι ειναι στο ριλαξ-κουνια και μιλαει σε κατι ζωακια που κρεμονται.

Για την μεγαλη σου τι να πω, μας βγαζουν το καπελο τα παιδιά!!!

Οταν το μητσακι ειναι ετοιμο για μπανιο κουναει ποδαρακια χερακια απο χαρα..και μετα οταν την βαζω στην μπανιεριτσα εχει υφακι "ειμαι η βασιλισσα Κλεοπατρα και κανω μπανιο σε λουτρο γάλακτος"

Καλη σας μερα, παω να μιλησω με την κορη γιατι σπαζεται που δεν της απαντανε τα ζωακια :-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...